36tilføjet af

Gode rødvine under 50 kr.?

Hej
Er der nogle herinde som kan anbefale nogle rødvine, som de har smagt og synes er gode?. Det skal helst være rødvine under 50 kr. fra f.eks. Fakta, Netto, Aldi eller Rema1000.
(kan godt lide at der er kraft i vinen). Håber der er nogle der har gode forslag til køb af billige gode vine.
tilføjet af

Jeg så en udsendelse i fjernsynet om en mand

der fandt gamle varer i føtex.For hver gammel vare han fandt fik han en flaske rødvin.Han fandt rimelig meget og kørte derfre med over 100 flasker.men om vinen er god ved jeg ik,men den var da gratis hehe
tilføjet af

Undurraga

en chilensk vin som du kan købe i Netto både for 40 og 30 kr. Den køber jeg næsten hver gang, den er ganske udmærket
tilføjet af

cahors..måske?

vinen kan købes billigt,man får ikke hovedpine af den her.JA jeg venter også på at nogen vil svarer os?Så vil jeg notere det ned.;)
tilføjet af

Ramole

prøv en der hedder Ramole fås i netto er meget god
tilføjet af

En go vin...

PERIQUITA fra Netto, den har fået både 5 og 6 stjerner i BT og Ekstrabladet for nogle år siden, men det er med vin som med kvinder det er efter årgang med smag og behag
hilsen
;-)
tilføjet af

Netto

Sutter Home ;-)
tilføjet af

Rødvine under 50 kr

Er ikke rødvine, det er vand med tilsætningsstoffer, hvis du vil have en bare nogenlunde god kraftige Amarone feks. så koster de snildt 125 kr, men så er du heller ikke i tvivl om at det du drikker er lavet på druer lagret i fade.
tilføjet af

Bullshit

Meget tyder på at du åbenbart er særdeles dårligt informeret. Der findes vine af meget høj kvalitet til under 50kr.
Man får virkeligt valuta for pengene ved at handle Chilenske vine. De er fabelagtige pga at man i Chile kan høste hele 3 gange i løbet af ét år. Dette skyldes at Chile er så langstrakt at de har 2 klimazoner.
TTT**
tilføjet af

Rioja og Cabernet Sauvignon

Er faktisk aldrig gået galt med de to mærker. SIGLO (Rioja) 40,95. CASTILLO DE MOLINA(Cabernet Sauvignon) 49,95 - begge fra Fakta - fyldig smag. Kan tilslutte mig PERIQUITA fra Netto - god krydret.
M.v.h. Miss Dyer.
tilføjet af

Forresten....

...så handler du åbenbart i Irma eller et andet sted hvor man betaler ågerpriser for servicen? En fremragende Amarone kan fåes til 80kr. Jeg har lige set en til 79,95 fra et af de bedste huse Italien har at byde på.
En anden Amarone som lige skal ligge et par år, iøvrigt fra samme fremragende hus, lå til en pris af 59,95.
Ved ikke hvem der vildleder dig, men du lytter til de forkerte mennesker.
TTT**
tilføjet af

Under 30 kr.

for en Madame Parmentier - druen er en Merlot.
Indkøbte og drak igår - udemærket frikadellevin.
Men i prisklassen 40-50 kr. er der jo næsten anede muligheder og smag og behag er jo forskellig. Hold dig til vine der holder en alkoholprocent over 13 - så går det ikke helt galt.
tilføjet af

Du vrøvler

men ellers er der iøvrigt Amarone i Netto lige nu til kr. 79 (begrænset antal) og til 99 kr. i Fakta, hver dag.
tilføjet af

"De to mærker"?

Øh ... du siger at du aldrig går fejl af de to mærker? Rioja er vinområdet, og Cabernet Sauvignon er en druesort?
TTT**
tilføjet af

Enig i at % siger en del....

Alkohol indholdet har faktisk større betydning end de fleste ved. Jo højer alkohol% en vin har, des bedre kvaliteten.
Jeg vil gerne endnu engang slå et slag for sydamerikanske vine, og i særdeleshed for dem fra Chile. Det er sublime vine, og man får en vin af høj kvalitet for en 50er.
Merlot, Cabernet Sauvignon, samt Carmenere druer går man aldrig fejl af. På hvidvinssiden er Chardonnay eller Sauvignon Blanc at anbefale.
Mvh TTT**
tilføjet af

God Barbera fra Italien...

Hos Holte Vinlager har de i øjeblikket en fortrinlig Barbera fra 2002 til 250,- for 6 flasker.
tilføjet af

Jepski

Den er yderst velsmagende. =))))
tilføjet af

Amarone

Er mit bedste bud, i Aldi ca. 70 kroner.
Men så får du altså også smæk for alle pengene.
tilføjet af

Og nu vi er igang

Jeg synes også det er udemærkede vine, men jeg er så forelsket i St Emilion vine, når det kommer til rødvin, men en underlig ting - synes jeg - er at chardonney dyrket i Chile eller Californien er "behagelige" hvidvine, hvormod en tilsvarende fransk er en rædsel i min gange - og jeg får iøvrigt omgående halsbrand når jeg propper den
tilføjet af

Tak for oplysningen.

Okay en vin brygget på Cabernet Sauvignon druen er jeg næsten aldrig gået fejl af? Kan vinen ikke være kendt på område eller drue? Eller hvad skal man sige?
M.v.h. Miss Dyer
tilføjet af

P.s.

Hvad er mærket så?
tilføjet af

jeg synes at

Santa Christina Merlot rødvin fra Chile smager meget godt. Nogle supermarkedere har nogen gange tilbud, hvor man kan købe 4 flasker for 100,00 kr.
Jeg holder meget af vine fra Chile.
Jeg sidder lige og ser i Nettoavisen fra denne uge, at de har Mont Gras Cabernet Sauvignon rødvin til 39,00 kr. pr. fl. Det skulle også være en vældig god rødvin.
tilføjet af

yes my dear

det er nemlig rigtigt. Chilenere har virkelig gode vine til en helt fin pris som selv studerende har råd til
tilføjet af

de er også rigtig gode

dem har jeg prøvet nogle gange og gør det gerne igen :-)
tilføjet af

En vins "mærke"?

Hejsa missD
Hvis jeg må svare? Et såkaldt mærke synes jeg ikke passer i vinens verden. Her inddeler man efter land/område/druesort. Ergo ville en Rioja være Spanien/Rioja/Cabernet Sauvignon. Det en vinkender har brug for er område og druesort. Så har han/hun hvad han/hun har brug for. Årgang er heller ikke nogen dårlig ting at vide.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Pas på med snobbisme...

Jeg er helt og aldeles enig i jeres syn på chilenske vine. Og jeg kan også give "TicTacToe" min fulde tilslutning.
Chilenske vine ER nu engang vældigt billige, prismæssigt. Men på ingen måde er de billige kvalitetsmæssigt. Det er svært for frankofile vinfans at indse at man kan få en formiddabel vin til næsten ingen penge.
Her vil jeg gerne samle TicTacToes udtalelser op. Chile er et meget langstrakt land. Og det er korrekt at det gør at Chile strækker sig over hele 2 klimazoner. Dette gør at solen stort set uafbrudt rammer de chilense kyster. Dette muliggør 3 vinhøste pr år, i modsætning til ateuropæiske vine har én høst pr år. At dette nødvendigvis må få indflydelse på prisen er soleklart i mine øjne, da der eksisterer et enormt udbud.
Snobbismen kan godt af ovennævnte årsager, snyde én for særdeles lækre oplevelser. Man snyder sig selv hvis man kun går efter de traditionelle vinlande, og overser sydamerika/Sydafrika eller Australien.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Rabatten

Tv-udsendelsen "Rabatten" sendte vin-kendere på indkøb i Netto, Fakta og Aldi. Der blev her kigget særlig på netop procenten - uanset om det var rød- eller hvidvin, og her udmærker især Chile og Sydafrika sig, simpelthen p.gr.a. klimaet!
Selv er jeg faldet totalt for den spanske Castano Monastrell - den holder en procent på 14 - og koster "ingenting" i Netto!
tilføjet af

Lige mig, der skrev indlæg... Takker :o)

Hej igen
Jeg siger indtil videre tusinde tak for jeres svar, og I må endelig skrive igen, hvis I finder flere eller lige hvad selve vinen hedder helt korrekt (kan være I har en flaske stående en dag). Jeg vælger ofte selv rødvine fra Chile eller Argentina, men efterhånden er der så mange at vælge imellem fra de lande i de nævnte butikker, at det så er derfor jeg skrev jeg dette indlæg i svarer på, hvor jeg har fået fin respons, hvad nogle af dem hedder. Fandt selv for et stykke tid siden en rigtig god rødvin fra Argentina i Fakta til 35 kr., men den har de desværre ikke mere, æv æv... Så derfor er jeg igen på jagt efter de bedste af de billigere fra hver butik til rimelige penge. (da der også skal være råd til at hygge lidt med rødvin til hverdag uden det koster en formue). Jeg har endnu ikke fundet en, i det prislag, som var bedre end den fra Argentina i fakta jeg blev så glad for, så inden jeg køber alt for mange forskellige, så er det altid rart at få lidt gode tips fra jer herinde. så takker..
tilføjet af

Kald det sprøjt...

eller fabelagtige vand, rødvin er det ikke til under 50 kr, du aner jo ikke en om pind vin.
Man kan tydeligt mærke at din vin viden kommer fra etikken på en chilensk vin.
Jeg vil sammeligne dine fabelagtige chile vine med en trabant...for nogen en bil for andre affald.
tilføjet af

studerende ved heller ikke hvad vin er

Vin er noget man lære at drikke, og det tager år før man rigtigt sætter pris på vin og ikke det sprøjt i kalder vin....i går åbentbart kun efter alkohol indholdet, så pyt med hvordan lortet ellers smager
tilføjet af

Haha

Du går åbentbart altid efter fejlproduktioner og 2 sortering, ja man kan i nogle tilfælde købe disse fortræffelige Amarone vine, men du glemmer at der altid er en grund til at man sælger under listepriser...hvad disse kan være er vist spildt på dig.
tilføjet af

I snakker og røven går

Det du kan købe i netto er Amarones spild produkter, men selv det er er så meget bedre end de "bedste" 50 kroners vine du kan få andre steder.
tilføjet af

Gennemført.....

..dum er du at høre på. Men lev du bare videre i din selvfede verden, hvor du giver alt alt for meget for vine. Det er ærligt talt dit problem.
Og så læner jeg mig tilbage og nyder et par herlige flasker vine, hvor du max får et glas for det samme beløb.
Tsk tsk tsk. Jeg tror ikke engang du ville mærke det hvis nogen gav dig et spark i røven. Du er alt for optaget af din egen selvhøjtidelighed.
tilføjet af

SOULMATE din tumpede mand

Du aner ved Gud ikke hvad det er du sidder og snakker om...jeg ved ikke hvordan DU var da du var 26, men jeg går altså ikke efter alkoholsprocenten. Vi ved allesammen godt at en dyr rødvin har en meget lækker smag, men nu taler vi om rødvine til 50 kr og derunder og du kan faktisk finde nogle ganske udmærkede rødvine i den prisklasse. Men hvis du ikke bevæger dig "ned på vores niveau", hvor skulle du så vide det fra...
tilføjet af

MASI og Tres Torres

De er sikkert blevet nævnt men nu nævner jeg dem igen så :-) De ligger omkring 40 -50 kr. Undurrage til 40 kr er også ret okay
tilføjet af

Lagermann my friend

Det er gyldne ord i mine ører. Man snyder virkelig sig selv hvis man ikke åbner øjnene op for andet end de traditionelle vine. Det har Frankrig jo også måtte lide under en del år da de mere "eksotiske" vine fik rykind i Danmark. Frankrig er langsomt på vej tilbage, men de er igang med at ændre prisniveauet hvis de vil gøre sig håb om at være med på konkurrenceplan.
I Spanien kan man få en rigtig god spansk rødvin rigtig billigt...det er et dejligt land :-)
tilføjet af

Viva España

..et viva la vino. Jeg er helt enig, kære Rotte. Spanien er et fænomenalt vinland. Det være sig Rioja eller Peñedes.
Mvh Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.