6tilføjet af

Glæder mig!! :D

Kan ikke vente til det bliver min tur :)
Lyden af børnefødder hen over gulvet, baby latter og hele udviklings processen!
Nyder min frihed i fulde drag nu, da jeg kun har mig selv at skulle passe, men glæder mig til de værdifulde stunder det giver 🙂
Bare en tanke jeg måtte dele med jer😃
God weekende til jer alle!
tilføjet af

Æhm, kræver det ikke?

Kræver det ikke lige først, at du finder dine kommende børns far først?
Og ja, glæd dig til en årrække som zombie, med alt for lidt søvn, at blive vækket konstant, barneskrig, gråd, trodsalder og at du hele tiden har ansvaret for et andet liv.
Jo, glæd dig endelig 😃
tilføjet af

Rigtig godt emne

Rigtig godt debatemne. Æhhh..... Hvad skal vi debattere???
Men god weekend da.
tilføjet af

enig!

Børn er helt fantastiske - store som små. Glæder mig selv til at blive mor engang! 🙂 Jo, det er nok skide hårdt til tider, men er det da ikke det værd? [f]
God weekend til dig også! 😉
tilføjet af

min oplevelse

jo, det er et superdebatemne, men hvad skal vi debattere. Jeg vil da gerne dele min oplevelse, og det skal slet ikke misforstås at det e rsådan det skal være, det er op til folk selv at afgøre..
Jeg blev først mor, da jeg ikke kunne vente længere, fordi ønsket var så stort (31 år)
Jeg ville gøre uddannelse færdig først (det var fedt at det var i hus)
det første år var superhårdt men også fantastisk at gå på barsel i 12 måneder og kun gå i sin lille verden: Nyd det selv om det kan være hårdt med amning, søvnløse nætter etc.
de næste år, man er klar igen fysisk og psykisk at gå ud med kæresten, vennerne, bedsteforældre uundværlige her til pasning så man kan få kæreste og venindetid..brug netværket!!!
tænk jer godt om hvad I vil med livet..valgte med vilje et job med masser af ferie og tidligt fri..lønnen er ikke superhøjt, men har god tid med barn..
det er min korte version om d at blive mor
men jeg vil sige, havde jeg fået barn inden de 31 år så ville jeg ikke være så lykkelig, så få først barn når i er så sikre i ikke kunen forestille jer andet og held og lykke
tilføjet af

Debat: Glæden ved at blive mor! :)

Sorry... Jeg troede at den var åbenlys 🙂
Ville bare høre nogle af de glæder børn har givet jer 🙂
Børn kan være så dejlige, de gør nogle sjove ting og varmer ens hjerte... Dét glæder jeg mig til!
Som alle andre har jeg da også mine bekymringer, fødselen, gråd, sygdom (evt. kolik!) At der vil blive fysiske/psykiske problemer med barnet, magtkampene, trodsalderen...
Men i sidste ende, tror jeg at det er det hele værd 🙂
tilføjet af

Kan sagtens følge dig

Går selv og "venter", skal have barn med en lesbisk veninde. Har fået følelser som jeg har gemt væk i 20 år - troede aldrig jeg skulle være så heldig at blive far. Og nu skal vi have en lille dele prins eller prinsesse.
Selvom der er mange ting der kan gå galt, og selvom der kan være mange ting galt med barnet når først det kommer til verden, så skal man jo "bare" gøre sidst bedste. At det bliver et ønskebarn i hele den 4-voksen store familie er der tingen tvivl om.
Livet - den største gave!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.