4tilføjet af

Genstridige hjerneskadede børn

-hvordan skal moderen klare situationen?
Den ene nægter at gå i skole- bliver sendt afsted,- hvis hun overhovedet er til at få ud af sengen-men lusker rundt i kvarteret i stedet.
Den anden er på en art specialskole p.g. af at man ikke ville have ham i folkeskolen. Han optræder truende, taler om at han har lyst til at gå ud og slå nogen ihjel.
Utallige psykologer har været sat på ham, men det ender kun med snak, snak og atter snak, det eneste der kommer ud af det er, at de involverede personer tjener deres løn.
Moderen er alene med dem- dog har hun en samlever.
Faderen og hans nye kone saboterer alt hvad der er muligt, ligeledes opildner de børnene mod moderen og samleveren.
Faderen vil ikke tage børnene, han har sagt til moderen, at han og andre i byen bare venter på, at hun ikke kan klare børnene mere, så man kan se hvor dårlig en mor hun er.
Moderen er arbejdsløs. Det er ikke muligt at have et arbejde p.g. af at hun ustandselig skal køre til div.undersøgelser og behandlinger med børnene.
Nu har arbejdsformidlingen påtalt, at hun skal finde noget arbejde for fuld tid senest til januar.
Er der nogen der kender en egnet skole eller lignende, hvor disse unger kan blive placeret?
tilføjet af

Den stakkels mor

Hmmm sidder her og grubler over hvad hun dog skal stille op.
Hvad med at hun prøver at tage kontagt til sin egen kommune der er en familie rådgiver. den person må da kunne hjælpe. Samt at hvis faren hun venter på at hun skal ned mede nakken så må hun da have det bedre med sig selv over at det er hende der har søgt efter hjælp når nu faren er så lad og ligeglad med sine børn at han kun ville gøre livet surt for sin x kone.... Håber at hun finder en løsning på dette
God jul !
tilføjet af

Hvor er

socialforsorgen?
de må jo alt andet være involveret?
Moderen må jo have en sagsbehandler der varetager hende og børnenes sag.
Jeg kender absolut intet til socialforsorgen, men de må da kunne snakke med arbejdsformidlingen og gøre dem bekendt med moderens situation.
Ligeledes kan de vel tage affære over for manden.
Jeg har lidt svært ved at tro på indlægget, ikke fordi jeg ikke vil, men er det sandt, så mener jeg at samfundet svigter her.
tilføjet af

allerførst.....

der er ingen tvivl om, at det er hårdt at have børn, der har et handicap - især når situationen er så kompliceret som du beskriver her. Det er bare vigtigt at fastholde, at det jo ikke er børnenes skyld, at de ikke fungerer som andre børn.
Man hører tit om forældre, der virkelig har problemer med at få hjælp af "systemet", og det gælder åbenbart også for denne mor.
Nu ved jeg ikke, hvor hun bor med sine børn, men som regel vil man enten kunne finde en specialskole eller måske en institution, hvor børnene kan bo noget af tiden, således at moderen bliver aflastet i hverdagen.
Spørgsmålet er, hvilken diagnose børnene har fået? At være hjerneskadet er jo et vidt begreb...
At børnenes far og hans samlever modarbejder moderen siger en hel del om, hvor ringe mennesker de er. De skulle da hellere tage og hjælpe hende med at tage sig af de unger - især faderen!!!
tilføjet af

Kære Lisa.

Hvis din sagsbehandler ikke er bekendt med din situation, skal du omgående søge kontakt til kommunen om hjælp, de er til for at hjælpe dig.
Det er ganske uoverskueligt for dig at du alene uden hjælp fra faderen, at takle disse problemer selv. Du skal fortælle dem om hele din situation også hvordan din eks. mand og hans nye kone modarbejder dig, i stedet for at hjælpe, det er jo også hans børn og de bliver ganske enkelt taberne i dette spil, så få nu gjort alvor af at kontakte kommunen og få en kyndig sagsbehandler til at gå ind i sagen.
Det er i din favør hvis du selv gør det, i stedet for hvis én nabo blander sig og melder det.
God jul til dig og dine børn fra mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.