3tilføjet af

genskabe uddøde dyr

Det er lykkedes et hold forskere fra Japan og Hawaii, at skabe et gennembrud i jagten på at kunne lade uddøde dyrearter genopstå.
Forskerne har brugt sæd fra en mus, der har været frosset ned ved -20 grader i 15 år, til at fremavle et kuld raske museunger, ved at insiminere en hunmus med sæden.
En af de ting forskerne har gjort anderledes end deres kollegaer, er at de har brugt sæd fra hele mus, eller organer, i stedet for nedfrossen sæd. link: http://www.wtopnews.com/?nid=220&sid=881260
HAR DE DA FORHELVEDE IKKE LÆRT AF JURRASIC PARK.
tilføjet af

Det er ikke nok at høre........

Jeg tror du glemmer at mennesket nysgerrighed er uden grænser. Vi skal lige prøve at se hvad der sker. Jeg tror at vi alle sammen kan skrive under på at vi har gjort et eller andet i vores liv mod bedre viden. Jeg har personligt op til flere gange skulle afprøve om, poetisk omskrevet, tyngdekraften virkelig også galt mig.
tilføjet af

her har de jo haft hel

med sig. så er❓jo hvad de så vil prøve med.
tilføjet af

lige ved

Jeg mener at have læst at det næste skridt er at genskabe mammutten, forskerne er på nippet til at have fremskaffet brugbart dna og om ikke særlig længe vil man forsøge at få en elefant til at bære fostret.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.