3tilføjet af

gør som Tommerup skole

ungerne i overbygningen er ukoncentreret, derfor må de ikke længere forlade skolen i frikvarteres for at hente slik og sodavand. Det har været med god effékt for læringen og der flyder ikke med bagerposer mere på skolen.. men ikke sjovt for kioskejeren.

ville I foreslå jeres skole det samme❓eller synes I det er et indgreb i den personlige frihed ?
vh anonym
tilføjet af

hele

volsmose stormer snart skolen for at få lavet det hele om. Kamel Muhammad er jo ved at løbe tør for sorte penge og brænder inde med sodavand fra tyskland.
Stop det før det er for sent, Allah har talt.
tilføjet af

Hej.

Har selv gået på skolen, synes det er utroligt simpsons har haft et tab på 500000 når bageren næsten igenting har mistet altså, flere menere at Raymond (som ejer simpson) bare siger han har mistet så meget fordi det er billig reklame for hans butik. Jeg kan huske jeg synes det var dejligt lige at kunne gå over og købe en pakke tyggegummi eller noget så synes det er latterligt de ælste ikk må gå derover de er da for pokker gamle nok til at sige stop altså.. Ellers kunne de bare lave en kantine med ordenligt mad istedet for boden som der var fundet kolibakterier i... For det gider man da overhovedet ikk spise.
tilføjet af

For meget frihed

Unge har længe haft for meget frihed, denne frihed har resulteret på mangel på disciplin. Indskrænk denne frihed og opnå dermed større respekt for autoriterne. Dermed opnås et bedre samfund uden at indskrænke friheden for voksne.
Det er ikke fedt at køre som værnepligtig chauffør for militæret med stop i Prinsessegade ved Christinia eller Jagtvej ved ungdomshuset. Jeg frygtede for mit liv og måtte køre gennem et bål ved Christinia engang.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.