5tilføjet af

Fyre Hjælp mig, det har jeg i høj grad brug for!!!!

Jeg har et problem som jeg ikke ved hvem jeg skal snakke med om, so here it goes.
Jeg er brændt varm på en fyr problemet er bare at han er noget ældre end mig, men han har alligevel virket interesseret de få gange jeg har stødt på ham, og det har været ham der er begyndt at snakke til mig. Jeg er bare så dårlig til at læse signaler for jeg er bange for at tage fejl. Jeg har hans nummer men kan ikke få mig til at skrive til ham for han ved ikke jeg har det. Jeg tænker på ham hele tiden og jo mere jeg gerne vil møde ham, så gørjeg det aldrig jeg har ikke set ham i 3 uger og jeg tænker stadig på ham som en sindsyg..
hvad gør jeg? skal jeg bare tage chancen og skrive eller hvad?
jeg går snart amok og jeg har været så tæt på at skrive til ham men hvad skal jeg skrive?
PLEASE hjælp mig, jeg bliver snart skør..
tilføjet af

Intet at miste, næsten

Kære du.
Dit indlæg kunne jeg ha´skrevet.
Jeg har i over 3 år været meget forelsket i en mand jeg mødte mens jeg videreuddannede mig. Efter at uddannelsen var afsluttet bevarede vi kontakten på et venskabeligt plan. Vores job ligner hinandens så vi har masser at tale om når vi ses og vi supplerer hinanden godt.
Når der går nogen tid i mellem at vi ses, kan jeg tænke på ham uden at tårerne kommer, men hver gang vi har været sammen er jeg utrolig langt nede længe efter.
Nu kan man jo spørge hvorfor jeg ikke for længst har skrevet til ham eller snakket med ham om de følelser jeg har for ham.
Fordi jeg var så bange for at blive afvist og dermed at miste ham som ven. Hellere se ham som ven end slet ikke at se ham.
Lige som du er jeg ikke så god til at læse signaler, men jeg var ret overbevist om at han ikke havde de samme følelser for mig som jeg har for ham.
Men det holder ikke i længden. Det er frygteligt nedbrydende at svinge sådan følelsesmæssigt. Fra langt nede når jeg netop har besøgt ham, til højt oppe når tiden nærmer sig til næste besøg.
Derfor besluttede jeg mig i fredags til at sende ham et brev, hvor jeg skrev om mine følelser for ham. Skrev hvad det er ved ham som jeg har forelsket mig så meget i og skrev at jeg ikke længere kan holde mine følelser for ham tilbage.
Gik rundt i en døs og ventede på en mail fra ham. Den kom også - og så brast drømmen.
Han har det ikke som jeg, han kan kun tilbyde venskab.
Jeg havde selv bedt om at få klar besked, men hvor gør det ondt.
Nu ved jeg hvor jeg står og må forsøge at komme videre derfra, men håbet og drømmene om ham er væk for altid.
Det jeg vil fortælle dig med mit indlæg er, at hvis du ikke skriver risikerer du at du aldrig får ham og at du aldrig bliver klar over hans følelser for dig.
Du har ikke noget at miste ved at skrive til ham - ud over drømmen om ham - men det er også slemt nok.
Lad være med at vente i 3 år som jeg gjorde. Tænk hvis han havde følt det samme som jeg, så havde jeg spildt 3 år med kun at drømme om ham.
Få rene linier og kom videre derfra på den ene eller den anden måde.
Held og lykke, jeg krydser fingre for dig.
Knus fra Dorthe
tilføjet af

Tage chancen

Hej...
Jeg er en fyr som vil finde det ret smigerende hvis det var mig der var i hans sko.
Jeg sys at du skal tage chancen og kontakte ham.... du kan skrive "hej... hvad laver du??"
Da han ikke ved at du har hans nr, vil han spørge hvem du er, og til det skal du sige, "jeg er den du skal invitere til middag.... fredag passer mig godt ;o)"
Det skal nok gå...
tilføjet af

Skriv

Skriv da den sms til ham : Er du frisk på en blind date så mød mig _________ Du risikere kun at han ikke kommer du har nemlig intet at miste eftersom du ikke har ham endnu gå nu igang.
Hilsen Zaf
tilføjet af

Spring ud i det

Som sagt... Spring ud i det... skriv til ham.. Og så kan du jo bare skrive at du fik hans nummer af en ven, og spørge hvad han laver og sådan ;)
tilføjet af

Hop ud i det

Hey
Hop ud i det.. hvad venter du på... hvis du er vild med ham så snup ham, man skal mange genge selv tage det første skrit. så kom igang.
Held og lykke
Hilsen Mille
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.