9tilføjet af

"Fred være med dig"

I respekt for min far: Søren Sterup Jensen, der blev brutalt myrdet for 2½ år siden:
I dec måned før jul, bisættes min far, endelig efter 2½ år i uvished, hvor hans mordere havde begravet ham og om han i det hele tager var i live. Hans død kom pludseligt over ham, uden vi vidste det og uden nogen stod frem. 2½ år skulle der gå,, før hans legeme og mordere skulle findes, straffes og familien skulle vide besked om deres tab af alt håb.
Han var den bedste morfar til mine 2 drenge, man kunne tænke sig og han elskede dem overalt på jorden. Dog nåede han aldrig at se det sidste barnebarn, men han ville elske ham lige så højt som han gjorde med den store.
Han var der altid med en skulder, når problemerne meldte sig. Han elskede kvinder, børn og dyr og gav altid en hjælpende hånd til folk.
Nu kan vi aldrig fejre den samme jul mere. Aldrig have de samme hyggetimer med sine børnebørn. Han kan aldrig mere købe nougat til dem (Specielt "morfar"-ritual de havde) og se lyset i deres øjne, når de fik af vide at de skulle over til morfar.
Hvis jeg kunne sige noget til ham og han kunne høre det, ville jeg sige:
Jeg elsker dig far og mange tak for det du har gjort for os. Du vil altid være i vores hjerter. Nu skal du få den fred du fortjener og et ordentligt hvilested, istedet for den sandmose, hvor de forsøgte at skjule dig.
Hvil i fred far.
Din for evigt: Datter
tilføjet af

Smukt.

Ganske enkelt. Smukt.
tilføjet af

hvorfor

skriver du dette?
tilføjet af

Hvorfor

skriver DU dette?
Det andet giver ret god mening - det kan man ikke sige om dit indlæg....
Hilsen Bjørn Isaksen
tilføjet af

Tak

for at du vil dele dine inderste, dybe og smukke tanker med vi andre.
Må du og dine kære få en god jul trods alt.

Venlige julehilsner fra Bjørn Isaksen
tilføjet af

Takker

Jeg takker for jeres "øre". Havde lidt der skulle ud. Man kan jo ikke undgå at blive gal på dem der ikke har samvittigheden til at stoppe disse handlinger.
Der er ikke nogen man kan skælde ud over sin sorg, til gengæld er der SOLindlægene, som får en til at føle at de "lytter"... Så er "glasset" tømt og man kan lidt igen... (Underligt nok.)
Kan I også have en rigtig god jul alle sammen.
Mvh: Datteren
tilføjet af

Kære datter

Jeg er ked af jeres tab og jeg ved at I en juletid som nu, gør det ekstra ondt. Jeg håber, at I finder juleglæden i jeres hjerter og får en dejlig jul trods alt.
Tak for at du delte det med os...det er en ære at læse fra andres inderste, og jeg beklager, at der findes mennesker, der ikke forstår det og kommer med dumme kommentarer:-)
De bedste ønsker for jer i fremtiden ...mee:-)
tilføjet af

Måske fordi der igår var en debattør

der efterlyste den gamle tråd om den sag. Jeg går ud fra du er "ny" og derfor ikke har været her på det tidspunkt.
tilføjet af

Glædelig Jul, "Datter"

Håber I må komme godt gennem denne første jul med vished.
Din far ville nok, som den morfar han var, synes at det handler om dine drenge nu, mere end om ham selv. Bevar dine gode minder om ham og lad julefreden sænke sig.
tilføjet af

ang. din far

Hej "Datteren"
Jeg er journalist på tv-programmet QTV. Jeg blev meget rørt om at læse om sagen om din far herinde og vil meget gerne i kontakt med dig i forbindelse med om du måske kunne medvirke i QTV. Du må meget gerne ringe til mig på 88248523 eller sende en mail på line.hvid@eyeworks.tv
Håber at høre fra dig
Mvh. Line
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.