8tilføjet af

Forstår ikke enlige fædre.. Hjælp..

Ja. hvor skal jeg starte.. Har i en periode på et par måneder skrevet sammen med en fyr på noget netdate.. Vi mødes og der er kemi på alle måder.. Kun klokken får os til at bryde op.. Dejligt.. Bliver enige om at vi vil mødes igen.. Men i den mellem læggende tid kommer vi til at snakke om hvad vi vil med vores fremtid og hvad vores drømme for livet er.. Og vi udgår ikke emnet børn, han har selv 2 børn.. Og her opstår problemet han har ingen ønsker om at få flere børn.. Hvilket nok kommer lidt bag på mig og alligevel ikke.. Han siger at jeg er en vildt sød pige og sagtens kunne forstille sig en fremtid med mig, men er nød til at slå bremserne i da noget så stort skiller os ad..
Tror vi begge har svært ved at det skal være sådan, han siger at han gerne vil ha at vi skal ses igen.. Er blevet enige om at det skal være med venskab for øjet.. ( ja, gad vide om det er holdbart..)( har ikke været sammen på nogen seksuel måde )
Så er det jeg ikke forstår hvad der går galt, hvis det er rigtigt at det er de umidelbare følelser han har for mig, at han så ikke tør ta chancen og se om det skal være os, og så kommer børnene bagefter.. ( skal jo ikke ha børn i morgen)
Det er svært at forene sig med, håber nogen har forstået hvor jeg vil hen...
( ville selvfølgelig også selv ha svært ved ikke at skulle ha mine egne børn, selv om jeg naturligvis ville kommme til at holde af hans.)
Mange kærlige hilsner Caressa
tilføjet af

Hvad er det du

ikke kan forstå.
det er da logik for perlehøns, at han ikke ønsker flere børn, nu har han 2 børn, som moderen sikkert betaler til, men hun betaler jo kun et symbolsk beløb i forhold til, hvad mænd skal betale.
det er også et kæmpeansvar for en mand at have 2 børn, han har jo ikke det sociale netværk som kvinder har, og mænd beder ikke bare andre om at passe børnene.
kvinder har som regel en veninde, eller hun bruger forældrene som baby sittere, det gør mænd ikke.
selvom I har skrevet sammen et stykke tid, er det jo ikke sikkert at han er intereseret i et nyt forhold, for mange mænd er det nemmere at skrive om de forskellige ting, end det er at diskutere med en kvinde, for når først forholdet er etableret, bliver mange mænd reduceret til skaffedyr, eller en status for kvinden, hellere bo sammen med et dumt svin, end bo alene.
hvis du ser på oversigten, kan du se at lystfiskeri kommer lige efter kærlighed, sikkert ikke tilfældigt, for mange fyre er det nemt at få fat i en pige, men det er sværede at fange en ørred, de fleste fanger skidtfisk, og således også med piger.
tilføjet af

øhm...

Kunne det ikke tænkes, at han kun var weekendfar, og det var moren, der havde børnene i det daglige, og de store udgifter.?
Det er jo sådan det plejer at være.
Det er de færreste mænd, der gider at bruge tid på børnene i det daglige.
Desuden kender jeg til en del skilsmisse familier, hvor faren gang på gang, prøver at springe over, når det er hans weekend med børnene. De vil sgú hellere i byen og score damer.
tilføjet af

Kæreste Caressa...

...jeg tror ikke du kan få noget entydigt svar på det spørgsmål!! Dog tror jeg heller ikke, du skal tage Poul Hammerdicks svar for pålydende.. det lyder lidt for bittert.. og hvis virkeligheden ser sådan ud, ville det næsten være FOR trist!
Tror du ikke bare gutten er bange for at sætte flere børn til verden, der kan ende med at "pendle" mellem mor og far?!.. Han har jo set "firsthand" hvad det kan gøre ved dem !
Børn er et kæmpe skridt og en stor gave, så jeg syntes helt afgjort, det er positivt, at han har tænkt over det.. men samtidig er du nødt til at gøre op med dig selv, hvor brændende du ønsker at få dine egne?!.. hvis det er vigtigt for dig og han er helt sikker på, at han ikke vil have flere, så er spørgsmålet om du ville kunne leve med det??!...
Jeg har sagt det herinde før... VÆLG MED HJERTET! Det er ikke altid den mest praktiske løsning, men nogle gange må man lægge fornuften fra sig... In matters of the heart, let the heart and not the mind deside!!
Achelois
tilføjet af

Vågn op mand..!

Sikke en bitter forskuet mand med et totalt forvrænget virkelighedsbillede.. Du må virkelig ha lidt nogle svære nederlag i dit liv.
tilføjet af

Hej Caressa

Tror jeg har mødt ham.. eller rettere en som ham. Tror ikke det er usædvanligt med mænd der har den holdning som du er stødt på der. Jeg valgte at beholde ham som ven, når jeg nu ikke kunne få andet, men er altså ikke lykken i længden, og slet ikke når han får sig en kæreste.. Venskabet holdt ikke og udviklede sig desværre heller ikke til et forhold som du nok kunne læse af ovenstående. Har desværre ingen guldkorn til dig, men vil ønske dig held og lykke med komme videre.
K.H. :o)
tilføjet af

enlig fædre

Hejsa jeg synes du skal tage det stille og roligt, du må kunne forstå han har 2 børn, og mener det er rigeligt, mange mænd vælger at sige stop, men kan også forstå dig når du ingen har, men jeg lover dig, du skal nok finde en du kan få børn med, nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men jeg fik min den sidste da jeg var 42, men jeg er også enlig, og kan fortælle det er ikke en dans på roser, for børn skal have mange ting,men jeg klarer mig klager ikke for jeg elsker mine 3 børn, så bare vent din prins på den hvide hest kommer en dag, og så bliv bare gode venner med ham den enlige far.
tilføjet af

Glemte lige

at fortælle at han har børnene næsten 10 dage ud af 14, hvilket jeg har stor respekt for.. Mænd der ikke kan leve op til deres ansvar siger mig ikke noget.. Ja, kan godt forstå det er noget af et tankeværk der sættes igang, når man bliver stillet spørgsmålet om man ønsker flere børn...
tilføjet af

Forstår ikke helt

Han giver dig vist ikke meget, men er meget ærlig synes jeg.
Jeg forstår det derhen at du ikke vil få børn eller fysisk kontakt fra ham.
Men derfor kan man jo godt opleve at der er kemi og varme følelser, så spørgsmålet er om det et venskab,- eller måske en slags åndelig kærlighed til hinanden -
og om du kan stille dig til tåls med dette.
Eller kan det være en babysitter han eftersøger?
Måske det er en veninde at snakke med et par gange om måneden?
Eller...........ja, der kan vel være forskellige muligheder.
Alt det må i jo se og få lidt hold på med tiden, hvis du vælger at følge hans betingelser. Hvis!.....så sig ja tak til venskabet.
Han må så også vide, at det måske stopper den dag du evt. vælger at få en familie
.
Men måske får i to sammen et dejligt langvarigt, måske for livet, forhold til hinanden selvom det jo er lidt usædvanligt, og jeg ikke er sikker på at jeg helt har forstået hvad det er i vil med hinanden.
Held og lykke på rejsen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.