5tilføjet af

For dårlig til at sige nej

Hej alle sammen.
Jeg er 17 år, og er lige flyttet til en ny by for 5 måneder siden med min familie. Og siden en første uge mødte jeg en fyr på 18 år I en svømmehal, som snakkede rigitg meget med mig. Han er ikke specielt attraktiv overhovedet. Men jeg kendte ingen og jeg tænkte bare at jeg kan snakke med ham nu og da. Men jeg kom i svømmehallen tit og han kom også, han var der hver gang jeg var der. Og jeg kendte ikke byen særlig godt så han fulgte mig hjem! Hvilken ikke er specielt godt.
Han begyndte at sms'e mig hele tiden, og spurgte om min msn. Og i skolen kommer han hele tiden og snakker om alt mellem himmel og jord. Han har også spurgt om jeg vil op i hans lejlighed og sove der. Og jeg har fundet undskyldninger hver gang.
På et tidspunkt blev jeg rigtig rigtig træt af ham og jeg skrev til ham at lige meget hvad, vil jeg aldrig aldrig blive mere end venne, hvis vi overhoved er det ( Og jeg har også fortalt ham flere gange at jeg har en Kæreste, som bor på den anden side af landet så vi ses ikke så tit). Men efter den sms stoppede han heldigvis med at sms'e og emaile mig. Men nu er han begyndt igen. F.eks I går da jeg gik en tur kom han, og begyndte at snakke med mig og spurgte om jeg var hjemme denne weekend, Og jeg svarede desværre ja så dum som jeg nu er. Men han sagde han ville sms'e mig så vi måske kan hænge ud. Så krammede han mig en gang og gik bag mig og krammede mig bagfra og bare stod der og holdte mig . Jeg syntes virkeligt at det er ubehagelig, så krammede han mig igen. Og jeg lod som om jeg skulle noget vigtigt så jeg skyndte mig væk. Og nu er sms'er han mig hele tiden.
Jeg hader at være led, men siden at han ikke forstod min sidste sms så må jeg vel sige det på en hårdere måde. Men hvordan.
Jeg vil helt ikke være alt for led, for vi går jo på samme skole og jeg ser ham desværre hver dag.
Please hjælp. 🙂
tilføjet af

Sig at du har

en kønssygdom eller hiv eller noget andet. tegn et udslet og vis ham.
tilføjet af

også et råd

Det tror jeg ikke vil være en god ide,han vil uden tvivl fortælle det til gud og hver mand, så er dit gode rygte ødelagt måske for bestandigt, det er min mening, så prøv at finde på noget andet,selvom det kan være svært,
Hilsen g.m.
tilføjet af

du forklarer

Du skal stille og roligt forklare ham, at du har andre grænser end ham for, hvornår man krammer en ven. Du vil ikke være "på kram med ham", og at det vil du gerne, at han vil/skal respektere.
Du kan sagtens sige det pænt og med respekt, uden at du behøver hverken at svine ham til eller nedgøre ham på anden måde. Bare sig til ham direkte, at han har overtrådt dine grænser, og hvis han vil have din respekt, så er han nødt til at respektere dig (og dine grænser).
Bare fordi han ikke er specielt attraktiv, kan han vel sagtens vise sig at være gjort af rigtig godt "vennemateriale".
mvh hønemor1001
tilføjet af

Du har ret

køb et boldtræ og bank lidt fornuft ind i knolden på fjolset.
tilføjet af

Det var egentlig også min tanke

- og han var jo "god nok", da der ikke var andre.
- Det er altid en god ting at tænke over om man "bruger" folk eller misbruger dem. Han var den første og tog vel imod dig. Tal pænt til ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.