6tilføjet af

Flyttebil Jylland til Sjælland

Hej Alle
Håber det er det rette sted jeg henvender mig:o)
Til januar flytter min kæreste og jeg fra Randers til Glostrup og mangler i den forbindelse at leje en lastbil (medium størrelse:o) til at transportere alle vores ting i.
Min forspørgsel er så: Er der nogle der ude der kender til et godt og billigt udlejningsfirma??
Jeg mener desuden at jeg engang hørte om et udlejningsfirma hvor man kunne leje en bil/lastbil i den ene del af landet og aflevere den igen i den anden del af landet. Kan det passe????
Det ville nemlig være rigtig surt hvis vi skulle tilbage til Randers med flyttebilen.
Håber I kan hjælpe os:o)
tilføjet af

dino auto

måske en ide billigst hverdage
tilføjet af

Se her

Da jeg flyttede fra Sjælland til Jylland, lejede jeg en container.. Jeg læssede den selv, de kom om morgenen og hentede den, jeg kørte foran til Jylland, og tømte den selv.
Det kostede mig 7000 kr.
Prøv at kigge ind på nettet efter containerflytning.
Held og lykke
tilføjet af

Lad være...

Tag ikke den billigste løsning, den kan nemt vise sig at være den dyreste.
Der har tidligere været udlejning fra Shell alle steder i landet til alle steder i landet, men de er "gået kolde" - forhør jer hos Østergaard Biler - så har i et udgangspunkt, men læg mærke til hvad en evt. selvrisiko kan løbe op i 3-5000 er ikke unormalt. Hos Østergaard (Eurocar) kan i få den til 0 - mod 255 kr. mere pr. dag. - og aflevere hvor det skal være - sågar få den hentet.
tilføjet af

flyttefirma

hej hvad med et flytte firma.Gerdsen i silkeborg var ikke dyr for to år siden, man kan nøjdes med en flyttemand hvis man selv hjælper til.
pøj pøj med det nye liv på sjælland.
tilføjet af

LAD VÆR MED AT BRUGE GERDSEN

Lad endelig vær med at bruge Gerdsen Flytteservice fra Silkeborg, han er simpelthen den største svindler man kan finde, han arbejder sammen med ham Jens Benny Sørensen, der har været så meget om i tv og aviser. Jeg taler af erfaring, min flytning blev DOBBELT så dyr som han havde lovet, selv om jeg havde meget mindre der skulle flyttes og mange af mine ting var blevet ødelagt. Så mit råd er hold fingerne fra ham og han's firma.
tilføjet af

Flyttebil

Prøv at få tilbud igennem dem her: http://www.flytbilligst.dk/flyttebil
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.