11tilføjet af

flygter jeg fra kærligheden?

jeg er en mand i 40-erne, weekendfar til 2 børn. Jeg blev skilt for 1 år siden.
Kort efter skilsmissen mødte jeg en utrolig skøn kvinde, veluddannet, køn med en fantastisk udstråling og vi havde fantastisk sex sammen.
Jeg skriver i datid, fordi det var dengang.
Vi var sammen i 1½ år, men pludselig gik jeg i panik, søgte andre kvinder og var utro i flæng - jeg har været så dum.
Nu har hun smidt mig ud. Jeg har det ad helvede til.
Hun har mistet tilliden til mig og danser bare videre i livet.
Nu tænker jeg på, om der er en måde, jeg kan det hele godt igen. Hvad skal jeg gøre for at få hende tilbage?
Flygtede jeg fra hende, frodi jeg var begyndt at elske hende????? Giv mig et godt råd.
tilføjet af

Hej Fedtmule...

Jamen, som du nok ved så ligger man som man har redt....og ærligt så fortjener du hende jo ikke, det er godt at hun har smidt dig ud...Jeg håber ikke på at nogen herinde har i sinde at fortælle dig andet...jeg går ud fra at du nok ønsker at nogle af os herinde skulle give et godt råd og fortælle dig hvorfor du har gjort som du har gjort...Du gjorde det fordi du kunne, fordi du havde lyst og ikke mindst af manglende respekt for hende...Ja, nu er hun så væk og det er knap så fedt for dig...men det eneste råd du kan få af mig, er at så har du vel lært noget til næste gang du møder en kvinde du bliver glad for...Så tag den dårlige oplevelse med dig og brug den til noget godt i fremtiden...forsøg ikke at få "hende" du omtaler igen" det vil ikke være retfærdigt overfor hende.
tilføjet af

var græsset grønt

ikke såen at give råd når du ikke passede på det du havde
tilføjet af

to svar

Du har fået to svar der bærer præg af, at de er skrevet af kvinder.
Jeg er selv blevet skilt for tid tilbage, mødt en kvinde
sød og rar, men som er så skide bange for commitment, at hun hopper fra det ene forhold til det andet, og alligevel mellem hvert hop fortæller, at det er mig det handler om, det er for de andres vedkommende noget uforpligtende, men vi har kendt hinanden gennem flere år og hun ved at hun kan stole på mig i et forhold, alligevel er hun rasende bange for, at indgå i en følelsesmæssigt rellation, prøv at få hende til at forstå hvad der skete med dig, og din egen mangelfulde forståelse af din egen reaktion. kvinder er jo så forbandet kloge, at det vil hun jo nok kunne forstå, jeg har trods min mandlige dumhed forstået , hvad det handler om for min venindes vedkommende. Men vær sikker på at du er færdig med at reagere sådan, det kan være at du får en chance via ærlighed, men nok ikke to.
Nicklees
tilføjet af

Re: flygter jeg fra kærligheden?

Du svarer jo egentlig selv på ét af dine spørgsmål
[citat]
Flygtede jeg fra hende, frodi jeg var begyndt at elske hende?????
[citat slut]
- eller det er måske "bare" den tanke du har gjort dig? Det kunne måske også være, at dit tidligere ægteskab har varet så lang tid, at du føler du har behov for at få raset ud?
Nu skriver du så ikke om årsagen til din skilsmisse, så det kan være svært at vurdere om du måske har nogle oplevelser med i "lasten" som er skyld i du er bange for at binde dig.
I bund og grund må der jo have været noget du savnede i det nye forhold, siden du var utro, men det kan selvfølgelig være så meget - måske endda ligefrem at du var bange for ikke at være god nok til hende? At du ikke blev bekræftet nok i de ting du gjorde for forholdet? Det kunne jo være så mange årsager og eftersom du skrev I havde fantastisk sex sammen, så kan det jo ligesom ikke være fordi du savnede noget dér.
Jeg tror ikke du skal gøre dig tanker om at få hende tilbage, for en bristet tillid kræver megen arbejde inden den er oprettet igen, men det kan lade sig at gøre, men er du helt sikker på du er villig til at yde alt det der skal til og måske endda til ingen nytte? For som du skriver, så danser hun bare videre i livet.....måske du er lidt misundelig på at hun ikke går og spilder tårer over dig?
Tror, at du måske skal gøre op med dig selv om det virkelig er hende du savner, eller de ting I havde i forholdet og det måske kan hjælpe dig til at tage den rette beslutning mht. om du ønsker at kæmpe for at få hende tilbage, eller acceptere at du er blevet en erfaring rigere og bruge det i dine fremtidige forhold.
For mange kvinder er intet værre at opleve end ens partner er én utro, specielt hvis man tror forholdet fungerer godt. Ved at opleve ens partner er én utro, vil den første følelse ofte være, at man ikke slår til og det derved kan påvirke ens selvtillid ... Det kunne måske tænkes, at det er den hun prøver at højne igen, ved at "danse videre i livet"❓;o)
Uanset om du får hende igen eller ej, så ønskes du held og lykke i fremtiden.
Mvh.
Anette
tilføjet af

MEGA-mandeidiot!

og dem er der eddermane mange af efterhånden incl. DIG!
Du er følelsesmæssigt afstumpet
tilføjet af

ser sådan ud :o/

du kan finde dig en god terapeut og bearbejde dit Peter-Pan syndrom (når manden får klaustrofobi i et forhold til en kvinde han egl. gerne vil være i fast langt forhold til, og det ikke skyldes mærkværdigheder i hendes adfærd).
Dernæst: Måske har du bare ondt og vil have hende igen, fordi hun faktisk trives storfint uden dig?
Det er jo ikke rart at blive uundværlig.
du må nok kigge ind i dit hjerte og se om det er "vil ha" eller om du reelt har et ønske om at tilbyde hende om hun vil have dig igen (efter terapi)?
........ vent ½ år uden kontakt, og se om du stadig savner hende vildt. - så er der måske noget at snakke om.
knus
tilføjet af

ja! Peter Pan?

det piner mig at hun har det fint, tror hun stortrives i sin omgangskreds og jeg ved, at hun er på videreuddannelseskursus, hvor får hun alt det overskud fra? Hun har 1 barn.
Den der peter pan, hvor kan jeg læse om ham? Det lyder som et godt, men for mig et elendigt bud
tilføjet af

fuglen er fløjet...

hun er jo over alle bjerge og hvis du venter ½ år, tror jeg altså ikke du skal håbe på noget som helst, det ser ud til, at det er en solid dame, du har haft fat i, ærgerligt og nedtur for dig :-((
tilføjet af

kvinder

mænd og kvinder der er utro er SELV skyld i det
Spil du din lille stump og pas dig selv SVIN.
tilføjet af

ENIG *LOL*

sikken et dumt svin
tilføjet af

peter pan syndrom - prøv

biblioteket.
Der findes metervis om det. :o)
- og når du har ondt fordi hun stortrives, så er det nok snarere rønnebærene... - ægte kærlighed ønsker hende alt godt. og glædes over at det går hende godt - også uden dig, samtidig med at du kan have sorg over at hun ikke vil dig.
knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.