1tilføjet af

Flutes brød alle vegne, hvad med smørrebrød!

Nu er jeg ikke så meget i Danmark, men kommer da gennem Københavns lufthavn en fire gange om året... noget jeg glæder mig til når turen går til Danmark er at få dansk mad, nemlig smørrebrød, for noget at det man tit savner i udlandet er dansk mad!
Der plejer at være en 4-5 steder i lufthavnen hvor man kan købe ganske god smørrebrød, men sidste gang, for ca. 3 mdr. siden gik det helt galt. Jeg gik gennem samtlige små mad-bikse i Københavns lufthavn uden at kunne finde en dyrlægens natmad, bevares der var nogle rejemadder på lyst brød, men ingen ordentligt smørrebrød.
Tilsyneladende er smørrebrød skiftet ud med flutes brød, skåret igennem og ilagt forskelligt slags pålæg... dem er jeg godt nok træt af at æde for de er i samtlige lufthavne i Europa, specielt slemt i Holland og har man smagt ét så er der ikke meget at komme efter ved at prøve en anden variant.
Disse flutes-boder og små bikse er nu alle vegne i Københavns lufthavn... hvorfor dog ikke være lidt orginale og have lidt af det og lidt af noget andet i en anden mad-biks, men nej de vil alle have det samme tørre flutes brød med fyld [???]
tilføjet af

Flutes brød alle vegne, hvad med smørrebrød!

http://www.cph.dk/CPH/DK/MAIN/Shopping+og+mad/Spisesteder/K%C3%98BENHAVN.htm
Hmm, den er vist ret ny, men jeg har heller ikke været i CPH siden september 2009.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.