3tilføjet af

Flot Ålborg DH

De nye hold kommer til;)
For få år siden ville man grine hånligt, hvis nogen sagde at slagelse eller Ålborg DH som lå henholdvis i 2. og 1. division, ville komme op og true storhold som Viborg HK og Ikast Bording.
Men nu er det sket!!! og på lørdag får vi en virkelig spændende kamp at se!!...
tilføjet af

sport i TV

Hejsa
Kan godt forstå hvad du mener, vil godt indrømme at der måske fokuseres lidt for meget på håndbold lige nu.
Men det er trods alt den sport vi er bedst til, og det der sælger bedst, altså de andre sportgrene synes jeg at Eurosport, Viasat og Zulu 3 + samler godt op på..
Men synes da også at DR 1 har forsøgt, da de på et tidspunkt sendte volleyball, formel 1 og basketball uden den store succes, nu har DK4 vist overtaget volleyball og basketball, med deres passende serietal
tilføjet af

DR går for meget op i seertal !!!

Det er selvfølgelig en balancegang mellem hvad der giver seere og hvad der er public-service. Jeg syntes f.eks godt at DR eller TV2 kunne have købt rettigheder til at vise VM i Bordtennis som iøjeblikket spilles, og hvor vi har en dansker i 1/8 finalen. Hvad med boksning, speedway, NBA, skisport osv.....Der er masser af sport der bliver forbigået af de 2 store stationer efter min mening.
tilføjet af

Jeg er også..

...begyndt at være lidt træt af håndbold. Der var et tidspunkt, hvor denne eminente sport, kun blev vist når der var EM og VM. Nu er det hver weekend. Lidt for meget. Jeg har siddet og fulgt Snooker-VM, med stor begejstring på Eurosport, og det undrer mig, at Dansk fjernsyn ikke har kunne sende noget af det. Ligeledes bordtennis...er man da nød til at kunne tage Eurosport for at følge med i al anden sport end håndbold og fodbold?
Kajsa
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.