7tilføjet af

flirte for længe?

Jeg sad sammen med en pige og så begyndte jeg at flirte lidt med hende men kun nogle gange, men i rimelig lang tid af gangen. hvor efter hun ikke så på mig resten af aftenen. jeg fik et farvel knus og hun sagde farvel. hun var bare utrolig svær at læse, altså hvad hun mente.
har jeg set for længe i hendes øjne?
eller kan hun bare ikke lide mig?
hvad gjorde jeg forkert, hvis jeg har gjort noget forkert?
tilføjet af

he,he

Efter det du fortæller er hun da tydelig at aflæse. Da hun ikke gengælder din flirten er hun ikke interesseret- ganske enkelt.Hun synes sikkert det var lidt pinligt. At hun giver dig et farvelkram viser at hun er sød og høflig- ikke mere. Så hvis det var dit første forsøg på at imponere hende- så er det nok ikke lykkedes- men måske er hun lidt reserveret og skal bare tøes mere op- så må du igang med charmeoffensiven- men pas på at du ikke overspiller. God fornøjelse- og husk, at ikke alle falder for en hurtig flirt.
tilføjet af

svar

hej
hun gengælde den men kun to gange eller sådan noget og tredje gang jeg forsøgte kunne jeg ikke fange hendes blik. er der så fordi hun er uinterreseret? eller blev det for meget?
tilføjet af

Svaret på det spørgsmål

kan du jo altså kun få et sted: Hos pigen!
Men da det for altid nok vil stemple dig som socialt utilstrækkelig og noget omklamrende, hvis du spørger, s affind dig med at du har tabt.
Herinde kan vi jo kun gætte på hvad hun synes. Mit gæt er derfor: JA! DU har stirret for meget og har nok givet indtryk af at være lidt psykopatisk i det! Hun er ikke interesseret!
- Fik du den? Gætværk altsammen ;-)
tilføjet af

hej

mit problem er at jeg har indset at jeg har stirret for meget og at hun ikke er interreseret. men det var ikke det der var meningen og jeg vil gerne gøre det godt igen. og give hende det indtryk at det ikke var fordi jeg var forelsket i hende, men bare lidt interreseret. jeg vil jo ikke være et fjols i hendes tanker.
hvordan kan jeg gøre det godt igen?
tilføjet af

glemte lige

hvad mener du med psykopatisk?
hvorfor det?
jeg kan godt se at det måske er gået lidt hurtigt,men hvorfor psykopatisk?
tilføjet af

Det er en joke

blandt piger: Enten kan man lide fyren, der flirter eller også bedømmer man ham til at være lidt psyko-agtig og så gider man ham ikke. Det er en hårfin balance og jeg vil simpelthen anbefale dig at lade være med at gøre noget som helst nu: Det kommer til at virker totalt kejtet, hvis du nu forsøger at forklare din flirt. Tænk på, at det også kan være at hun faktisk slet ikke har bemærket at der var en flirt du syntes du havde gang i. Hvis du absolut vilgøre noget, så ignorer hende! Er hun interesseret kan du så håbe på at hun tager initiativet!
tilføjet af

tak!

hej mange tak for rådene og forklaringerne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.