26tilføjet af

Flødeboller

Hvorfor fanden er det altid gamle flødeboller, der sælges. De må jo være dumme, butiksindehaverne, de mister da handel. 63 kr for fire stk. Så burde det da være kvalitet. Jeg spurgte endda om de var friske, for det var de ikke sidste gang. Jo, helt nye var svaret. Løgn, løgn, løgn. 🙁
tilføjet af

du må holde op

med at spise det der ubestemmelige søde stads - prøv dog noget hjemmelavet
tilføjet af

Ja, det må jeg

Hvordan laver du hjemmelavede flødeboller. ???
tilføjet af

Opskrift

findes på nettet 😃
tilføjet af

En af de mange opskrifter

tilføjet af

Tak for det

Underligt, jeg helt glemte man måske kunne finde det på nettet. 🙂
Vi elsker en flødebolle her i huset en gang imellem. Det var en meget stor skuffelse denne gang og sidste gang med. Jeg forstår ikke de vil være bekendt at sige de er helt friske, når det er løgn.
Det er en indvandrer butik og jeg tænker på om de ikke ved, hvor længe de kan holde sig.
Prisen er jo god nok, 63 kr for fire. Chokoladen er også dejlig, men indholdet, åh nej.
tilføjet af

Ja fordi....

indvandrere er jo mega retarderede....
Hvad med at fortælle dem direkte, at du ikke gider købe flødeboller hos dem, fordi du nu flere gange har opdaget at de er for gamle??! Ellers find dog et andet sted.
tilføjet af

hmmm

Umiddelbart vil jeg da bestemt mene at det IKKE er butiksindehaveren der er dum, men dig når du før det første har vil give 63 kr for 4 flødeboller og for det andet har købt af dem før og oplevet at de også der var for gamle. Tjaa det er da bare min mening, vi lever heldigvis i et frit land😮
tilføjet af

Hvorfor tror du det,

jeg mener blot, at lige netop disse mennesker i den butik ikke er helt ærlige.
Det er da også muligt, jeg siger det næste gang jeg kommer til byen.
Tak for oplysningen om at finde et andet sted.
tilføjet af

Ja, jeg er ved at give dig ret.

Det var på hjemvejen og jeg fik lyst til at tage nogle med hjem. Jeg sagde til hende, at sidste gang var de gamle om de var friske nu. De var helt nye, sagde hun. Men hun stak en løgn.
Jo, det var dumt af mig, at tro på hende. Men jeg troede, det var et uheld første gang.
Butiksindehaveren kan nu heller ikke være for klog, for jeg handler ikke der mere og det er der sikkert andre, der heller ikke gør. 🙂
tilføjet af

Klart....

De er så dyre...
Det er jo antikviteter der er tale om
tilføjet af

go'e, tunge, friske boller

kan fås på Frederiksberg Allé, og du kan endda komme på bolle-kursus 😃
http://www.frederiksbergchokolade.dk/kurser.html
tilføjet af

Hold da helt kæft!

Hvordan kan et normalt tænkende menneske finde på at betale 43kr for 4 flødeboller? Det er sguda ågerpriser. Og så er det klart at din skuffelse bliver proportionelt større. Måske skyldes det min geografiske nærhed til det tyske, at jeg aldrig betaler sådanne fantasipriser.
Hold da helt op mand. Det er altså bondefangeri.
Lagermann
tilføjet af

Sikken snak :-)

For hunnen da mokke 😃😃😃
Det burde faktisk være imod SOLS debatettikette at skrive sådan noget du. Når en fyr som jeg, er så tyk bag ørerne grundet manglende "frem og tilbage", så kan den slags skriverier føre til uhensigtsmæssige reflekser.
"Bollekursus"? Det har jeg dog alligevel aldrig prøvet. Nu tror jeg sgu jeg er et naturtalent 😃😃
Mvh Lagermann, stadig tyk..................bag ørerne🙂
tilføjet af

feinschmeckerei

bli nu ikke forarget. Hvis du én gang har prøvet de der Frederiksberg alle flødeboller med et tykt lag chokolade og nogle af dem med marcipanbund, så ville du ikke få så ømme ...... over prisen. Men det er altså også nogle, der suser lige i ballerne.
tilføjet af

Rolig nu

det var jo bare et kursus i flødeboller - følger du ikke mine links? 😉
Og der skal altså en kærligt håndelag til sådanne kræserier - ikke noget med at ælte dem - du!
tilføjet af

"suser lige i ballerne"?

Hør nu Mette. Fastholder du at du kan sidde på et 17" tastatur, selvom du spiser flødeboller med marcipan bund der suser lige i ballerne? Du må da have et gen som ikke mange kvinder har?
Du har helt ret. "Bimbo" er sgu ikke luksus flødeboller. Jeg ved også at "Frellsen Kaffe" i Roskilde laver nogel uforskammet gode flødeboller. Jeg forhandlede Frellsen Kaffe da jeg hade forretning inde på Frederiksberg, på Godthåbsvej. Det er sgu kvalivarere.
Fortsat godt sus med ballerne. Sålænge det blir ved sus, og ikke blir til vind 😃😃
Hjertelige hilsner Lagermann
tilføjet af

Nu må du holde lagermann

Det er kvalitetsvarer og 11 kroner for en hjemmelavet bolle, hvis bageren også skal leve er vel for hulen da ikke overpris. Vi giver 12.50😮
tilføjet af

ha ha

Det var en af de sjove. Din humor kan jeg lide, det er lige mig. [f][s]🙂
tilføjet af

Joe, jae, men

det er lidt langt at rejse. 😉
tilføjet af

Undskyld mig

det var 63 kr.
Jeg er måske ikke normal. Og ja, det er sørme noget dyrt. Men nu bruger jeg ikke mange penge til noget. Lidt luksus må man vel have lov til. 😖
Altså Lagermann, du er nu sød. [l]
tilføjet af

Tror du ??

Jeg har læst, hvis ikke man helt kan holde sig fra det søde er flødeboller det, der feder mindst. Er det forkert. ????
tilføjet af

Det ligger nu sådan

At fabriksfremstillede flødeboller må ikke være friske, så er guffet noget mærkeligt tyktflydende stads, de skal være nogle dage gammel.
Men prøv selv at lave dem, det er både sjovt og spændende, jeg har lavet dem nogle gange, men så snart jeg bruger AGAR, så gå¨r det galt, så næste gang bruger jeg husblas, man kan godt lave dem uden, men så holder de sig ikke i ret mange dage, før at guffet begynder at væske, jeg bruger den opskrift fra odense marcipan.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Jeg kunne ikke nære mig

For lige at gøre dig opmærksom på, at du kan købe en Mercedes eller en FIAT, der er stor forskel på disse to biler både i pris og kvalitet, det samme gælder også flødeboller, jeg fandt lige den her, alså en af mange her på nettet.
SOMMERBIRD
Store flødeboller - 4 stk Grand Cru
TAGES KUN HJEM PÅ BESTILLING! Da der er så kort holdbarhed på disse flødeboller, tager vi dem nu kun hjem på bestilling. De skal senest bestilles inden mandag kl.12 og så har vi dem hjemme onsdag.
Pris: DKK 76.00 pr.stk.
Bestil:stk.
Angivne priser er DKK incl. 25.00% moms.
Forbehold for fejl, mellemsalg og afgiftsændringer.
tilføjet af

Hej Jens

Jeg takker for oplysningen.

Jeg var ikke klar over de skulle være et par dage gamle. Men jeg ved , hvordan indholdet skal være, når det skal være godt. Og det er jo butiksindehaverens ansvar, når hun sælger varen.
Hvis hun er blevet snydt fra fabrikkens side, hvilket jeg næppe tror, så ville jeg, hvis det var mig, være meget opmærksom, når jeg fik en ny levering. Som fortalt er det anden gang.
Det var flødeboller fra Sv. Michelsen, jeg købte. Indholdet var sunket en smule og nærmest skilt ad. Det så sådan ud og smagte ikke godt. Det skal være let og luftigt. 🙂
Jeg køber aldrig de billige, føj, hvor "chokoladen" smager.
tilføjet af

Jeg har set på sagen

Og de flødeboller du der har købt, er der ikke noget at sige til prisen, for det er IKKE det jeg vil kalde for fabriksfremstillede flødeboller, og så skal de kunne spises lige så snart at chokoladen er stivnet, alså behøver de ikke at være nogle dage gammel.
Du nævner at chokoladen smagte grimt, det lyder mærkeligt, og dog
Der findes forskellige slags overtrækschokolade en 70 % Den er bitter siges der, og så en 56 % den er god syntes jeg, og til sidst en 35 % som er for tøsemunde, er du ikke til stærk chokolade, og dine flødeboller har været med en 70 % chokolade, så vil den i din mund smage mærkeligt.
Man kan se, at de flødeboller de der sælger er ( håndlavet ) og guffet lige så, mit guf falder også sammen efter nogle dage, og der har jeg prøvet at komme agar i dem i stedet for husblas, og der blev mit guf som du der beskriver, det var næsten skilt af, så de havnede i skraldespanden, og det burde dem du der havde købt nok også.
Men jeg syntes alså at du skulle prøve selv at lave flødeboller, for så vil du opdage at der går en del tid med det, og tid er penge, defor er de ikke fabriksfremstillede flødeboller ret dyre, og ( for det meste ) også meget bedre.
De sidste flødeboller jeg lavede, der satte jeg halvdelen i fryseren, de er så godt nok også spist nu, men de var meget fine.
Men her lørdag eller Søndag, så vil jeg prøve med flødeboller igen, men denne gang med husblas, og de vil ikke komme i fryseren, for at se hvor længe guffet holder sig oppe.
Følg ellers med på kandu.dk
Hej
tilføjet af

Hej igen, Jens

Det har du misforstået. 🙂
Jeg skriver: Jeg køber aldrig de billige, føj, hvor "chokoladen" smager. 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.