125tilføjet af

Fjoget er en færdig mand

Som en naturlig konsekvens af udviklingen i de sidste måneder, så viser den sidste meningsmåling, at der ikke længere er flertal for regeringen.
Og helt som forudset, så er kampen om at få palceret ansvaret for fiaskoen ved at starte op.
Pludselig kommer det frem, at Fjoget allerede inden valget i 2001 blev advaret af partifæller om, at skattestoppet ville give problemer hvis man også ville gennemføre en udligningsreform.
Advarelser som han jo har siddet overhørig - og som han i drøftelser med oppositionen ikke har ville vedkende sig. Han har altså lige som statsministeren i Ungarn fyldt vælgerne med løgn når han ikke har ville vedkende sig de problemer som han selv var advaret mod.
Og pludselig kommer det frem, at kommunalordføreren allerede på gruppemøet i august havde advaret om de vanskeligheder der ville være ude i mange kommuner.
Men manden-der-aldrig-tager-fejl vidste jo bedre, og vidste at han ville kunne klare også denne situation.
Men manden-der-aldrig-tager-fejl tog endnu engang fejl.
Og endelig kommer det frem, at den tro væbner Lykke-Lars er blevet rasende over, at manden-der-aldrig-tager-fejl pludselig og uden forvarsel gik ud og fortalte at alle dem der protesterede bare var socialistiske ballademagre.
For alle andre end Fjoget selv vidste jo godt, at der var tale om ganske almindelige vælgere som bare var trætte af at mærke de nedskæringer som Fjoget påstod ikke eksisterede.
Dette er bare begyndelsen til enden. Og det kommer ikke til at tage to år før manden-der-aldrig-tager-fejl er ude af dansk politik.
tilføjet af

Lad os nu se

han plejer jo at være god til at sno sig ud af episoder der stiller ham i et dårligt lys.
Han siger sikkert et par bevingede ord om at nu skal han nok blive god og give lidt ekstra til kommunerne.
Nu skal strukturreformen lige på plads og så opdager folk at det ikke var så slemt alligevel. Det er typisk dansk at male fanden på væggen og kun vil se pessimistisk på tingene.
Personligt tror jeg at folk vil opdage at de store kommuner kan tilbyde borgerne mere service end de er vandt til. Stordriftsfordele.
tilføjet af

Tillykke med sejren

Om det var Fog eller fjolset Nyrap kan være lige meget. Socialdemokratiet har ingen minister profiler, der kan tage over efter bøvle Poul. Så I kan se frem til Marianne Jelved som Statsminister, og det tror jeg ikke folket ønsker. Desuden styrer pædagogerne ikke Danmark, og meningsmålingerne kan sagtens ændre sig over tid.
tilføjet af

Du lukker øjnene

Forringelserne i den offentlige service tager jo ingen ende:
Ældreforsorgen
Skolerne nedslides og undervisningsmateriellet er forældet
Fødevaresikkerheden
Vejene
Kloakkerne
Miljøpolitikken
Ja selv militæret viser sig nu at have materiel der mere befinder sig på værksted end i funktion.
Jo der bliver mere og mere grund til at føre småstatspolitik.
tilføjet af

Du har gennemskuet det

Tingene ændre sig over tid.
7 måneder i træk med udbrudt nedgang for VK og DF stopper skam ikke bare sådan.
De radikale er gået ubrudt tilbage siden de troede at træerne voksede ind i himlen. De er nu nede på den vælgertilslutning som de havde ved sidste valg.
Fremgangen for oppositionen skyldes S, SF og Ø som alle er gået markant frem.
Derfor bliver det jo ikke de radikale der løber med statsministerposten. Efter næste valg ved Jelved derfor sammen med Fjoget forlade dansk politik.
Inden Fjoget dannede sit ministerium, var forudsigelsen jo også, at han ikke ville kunne finde talenter blandt de borgerlige til et helt ministerium. Og man må sige, at mindst halvdelen af dem jo heller aldrig burde have været udnævnt.
Så tag det bare roligt - der er talentmasse nok blandt oppositionen til at give et bedre hold end det vi hidtil har set.
tilføjet af

ja hurra.... ikke?

Sikke noget VÅS at fordi meningsmålingen for første gang i umindelige tider lægger soc.demokaratiet foran med ca. 0.4 pct.point HVIS og såfremt og ifald at soc. demokrabaterne kan få fru Jelved med på vognen, (og damen vil jo selv være statsminister...GG*) at så er den nuværende regering færdig.... I øvrigt er det KUN VILstrup der kommer til det resultat... baseret på spørgsmål til ca. 1500 mennesker.... Man skal være ualmindelig GLAD socialist for at få noget særligt positivt ud af det... men det er jo så osse det du er... jeg siger bare..."klap hestene" og når valget endelig kommer, så kan det hele meget nemt være vendt engang til.... Realisme mein Herr!!! mancph
tilføjet af

du er endnu mere GLAD end jeg troede det muligt...

Jeg kan kun grine.... mancph
tilføjet af

ja-hurra-

ud med fjog ind med helle
tilføjet af

så er vi jo to

der går og glæder os.
Var også helt sikker på at den gode nyhed ville bringe glæden tilbage hos landets befolkning.
Der er jo trods alt lys for enden af tunnelen.
At jeg har kunne føle det siden socialdemokraterne kom med deres nye oplæg i foråret er jo i flere måneder blevet underkendt af hard-core borgerlige tilhænger.
Men nu er selv de begyndt at se hvor det bærer hen. Det bliver en dejlig varm vinter i år.
tilføjet af

Du lever i

en drømme verden, men kom nu tilbage til den virkelige verden. Når valget kommer vælger vælgerne det bedste og det sikre og lader regeringen få yderligere 4 år, for det vigtigste for dagens dansker er indvandre politikken og der har i røde jo kun et foreslag nemlig at åbne portene til alle terrorister i verden. Men drøm du bare videre..
tilføjet af

Hvem vil du prøve at holde

humøret oppe hos? dig selv?
"kun" Vilstrup! Ja selv Berlingeren, Børsens og TV2s meningsundersøgelser har jo vist at det ville komme. At de så ikke har fået lavet deres undersøgelser efter Fjogets udnævnelse af ganske almindelige vælgere til at være socialistiske ballademagre er jo kun en tilfældighed.
Så du vil skam komme til at se flere af denne slags resultater.
Og helt som forudset, så giver denne udvikling anledning til at der nu kommer en tid med selvransagelse blandt VK og DF.
Det bliver jo helt sjovt at se hvor mange medlemmer af DF der er tilbage når der kun er dem som ikke er blevet ekskluderet for at kunne tænke selv.
Og den store gruppe af Venstre som har fundet sig i at skulle sige noget de ikke mente fordi manden-der-aldrig-tog-fejl truede med at sætte dem uden for det gode selskab i "det nye Venstre" ser jo nu chancen for igen at være medlem af "det gamle Venstre".
Men hold endelig humøret oppe. Der skulle jo også gerne være tid til at I kan lave jeres sædvanlige indlæg her på debatten.
tilføjet af

Lov mig nu en ting

uanset hvor mange der bliver smidt ud af DF og uanset hvordan "det nye Venstre" kommer op at skændes om hvem der først forudså krisen - ja så må du ikke stoppe med at lave dine sædvanlige indlæg.
Vælgerne har hele tiden behov for at huske hvad det er for nogle typer der er blevet tilbage i DF.
Om nogle år vil man jo ellers helt have glemt at det var typer som dig der var grundlaget for Fjogets politik.
tilføjet af

Heldigvis viser det sig

ofte at folk nok skal taænke sig om når de skal stemme rigtigt.
Vi er nemlig nogle, der ikke gider soc.dem og venstrefløjen.
Vi tænker nemlig ikke først på : hvem gør mest for MIG og, hvem der bruger mest løs af de offentilige finanser til skade for fremtiden.
Det er havd venstrefløjen står for.
Det eksperiement er prøvet mange gange og har fejlet pga. uansvarlighed.
Jeg er ked af at måtte skuffe dig, men diu kan ikke vende tilbage til de uoverskelige og kaotiske 70-ere.
Socialismen er et dødt eksperiment. !
Trist at du endnu ikke har indset det !
tilføjet af

jaja ... vent nu

Nå folk står i boxen, så der andre spilleregler der blir sat x efter, og alt jeres socialistpladder og enhedsliste ting falder sammen.
tilføjet af

Min tillid til vælgerne er stor

Og jeg tror ikke at man "leger" med sin "stemme" når det er meningsmålinger.
Så lige nu er jeg ikke i tvivl om, at danskerne er trætte af at den offentlige service ikke fungerer.
Og det kan da godt være, at Fjoget kan bide al skam i sig, og pludselig vil begynde at gøre noget for at rette op på tingen.
Men så længe han blot fortsætter med at vi vil få bedre service for færre penge - så er han en færdig mand.
Og hvis han faktisk begyndte at ville udvikle velfærden istedet for at afvikle den - mon så ikke han ville få rigtig mange problemer med de liberale der i sin tid meldte sig ind i "Det gamle Venstre"?
tilføjet af

Også du synes altså

at vælgerne er dumme og kan manipuleres med lige indtil de står i boksen?
Tusind tak. Det at I ikke vil tage vælgernes bekymringer alvorlig er bedste garanti for at I er færdige i mange år frem i tiden.
tilføjet af

Det er

min også.
Derfor er jeg overbevist omk at du om 3 år kan kalde dig :Den_Deprimerede_Socialist.
I er tabere på lang sigt ! Indse det.
tilføjet af

Ja ligesom

vælgerne har brug for at se hvilke idioter der er på venstrefløjen, der er dig, LIR, Rodvad(Som er langt den klogeste af jer på sol) og så er der morild. Men folk skal også vide at terrorister som Lars Grenå er at finde på venstrefløjen og han støttes jo åbenlyst af HELE venstrefløjen. Også den kendte Rune E Larsen som bifalder drab på civile er blandt de folk du støtter, men jo danskerne er kloge så derfor vælger de ikke jer.
Folk griner af folk som dig, da du er en sølle der lever i en drømme verden.
tilføjet af

Det er skam dejligt

heller leve i en drømmeverden end i et mareridt.
Og jeg husker jo en hel masse af jer på højrefløjen give udtryk for det samme i april, maj og juni måned hvor jeg forsøgte at forudse hvilken ændring der var ved at ske.
Og så er det så sjovt, at når I ikke kan skrive noget positivt om jeres egen politik, så kan man prøve at beskylde modstanderne for en hel masse i håb om at der sidder smuds tilbage.
Men find lige et indlæg hvor jeg har støttet folk på venstrefløjen som har givet udtryk for ekstreme og/eller voldelige synspunkter. Det kan du ikke, men alligevel vil du prøve at se om du kan provokere. Det kan du heller ikke.
Og hvor jeg glæder mig til efter næste valg at skulle sige farvel til en masse trætte og udkørte borgerlige politikere.
tilføjet af

Jeg tror ikke på noget 1000års rige

så på et tidspunkt vil der nok komme en regering med deltagelse af de liberale igen.
Det tror jeg faktisk er godt og sundt for et samfund, at der kan ske ændringer i styrkeforholdene mellem de politiske blokke.
Men at Jeres tid er forbi i denne omgang, det er jeg til gengæld heller ikke i tvivl om.
Og jeres attitude gør det jo ekstra nemt at få jer sendt tilbage i rollen som betydningsløse.
tilføjet af

beton-socialist

Det lader til at ovennævnte uudholdelige race er ved at genopstå fra de stendøde.... Det er da utroligt at man kan være SÅ enøjet, som du gi'r udtryk for... Du ser lige nøjagtigt det du VIL se og intet andet... og når sosserne IGEN IGEN får et sviende valgnederlag fatter du det ikke... Og forresten - selvom jeg ikke er ubetinget vild med statsministeren - så synes jeg at det er meget LAVT at kalde ham Fjog så konsekvent som du gør... OK med et lille humorbetinget smædenavn men IKKE ok på din måde... mancph
tilføjet af

nej fru Nielsen

Kære fru Nielsen.... du fik vist ikke fat i ironien i mit hurra..... jeg er BESTEMT ikke enig med socialisten eller dig... men vi kan da være venner alligevel, selvom vi er uenige... smil (også når vi får en ny borgerlig regering efter næste valg) mancph
tilføjet af

mage til.....

naivt socialistisk vrøvl skal man lede længe efter... Se mine indlæg andetsteds "beton-socialisme"
mancph
tilføjet af

Som allerede sagt

sporene skræmmer !
Hvem husker ikke tiden under den dårligste leder som landet nogensinde har haft: Anker Jørgensen.
Alt var kaos, underskud på betalingsbalance, inflation.
Nyrup : Pinsepakke, uhæmmet indvandring, løgne !
Behøver jeg at sige mere !
Nej Jeg ved at når folk mindes dette så vil fornuften råde !
tilføjet af

DINE vælgere???

Er det nu op til en enkelt menig beton-socialist at udtrykke TILLID til vælgerne???? Tror du måske ovenikøbet at vælgerne er DINE??? Jeg kan forsikre dig om at DU aldrig nogensinde kunne få MIN stemme, kammerat.... mancph
tilføjet af

Nej der er jo forskel

det er så sjovt at kalde folk for beton-socialister, men det er absolut ikke sjovt at kalde manden-der-aldrig-tager-fejl for Fjoget.
Sådan er humor så forskellig.
Hvis du vil huske lidt tilbage, så forudså jeg som så mange andre at Lykketoft ville tabe ved sidste folketingsvalg. Jeg var til gengæld helt sikker på at S ville vinde ved sidste kommunalvalg.
Hvorimod Fjoget havde meget svært ved at styre sin skuffelse over at "Det nye Venstre" - eller var det stadig det gamle Venstre dengang? - ikke blev landets største kommunale parti.
Og allerede i marts måned forudså jeg at vælgerne var på kraftig vandring fra Fjoget.
Fordi det var åbenlyst, at man stadig ikke var tilhænger af krigen i Irak.
At der ikke er opbakning til at hylde den amerikanske præsident som den store statsmand.
At vælgerne ikke ønsker at den offentlige sektor slides langsomt og bevidst ned.
Og jeg husker stadi alle de borgerlige indlæg, som gjorde sig muntre over mine indlæg dengang. Nu er det bare som om det er lidt mere anstrengt?
tilføjet af

ja men

se du også gerne mine svar andetsteds.
Det er jo helt nemt at føre debat på denne måde.
tilføjet af

Største fiasko

skyldes jo Hartling.
Du ved ham Venstre-høvdingen som blev statsminister for den smalle Venstre-regering som gennemført ufinansierede skattelettelser, midt i 70'er-krisen og som slog fuldstændig hul i landets økonomi.
Du ved det hul som Anker bagefter blev sat til at skulle udfylde igen.
tilføjet af

Hvad er dit problem?

Fordi du til stadighed udtrykker en overlegen holdning til den danske vælgerbefolkning hver gang de ikke opfører sig sådan som du ønsker det, hvorfor skal vi så påduttes den samme holdning?
Jeg har tillid til at vælgerbefolkningen godt kan gennemskue hvad der er spin-virkelighed og hvad der er virkelighed.
tilføjet af

Hvor har Rune Engelbrecht udtalt sig?

Har du et link, eller kan du citere den pågældende udtalelse?
tilføjet af

ja ud med ham

hvad er dit bud på alternativet?
tilføjet af

ok - så er I kommet helt

derned I jeres desperation.
Ja ja - det sker jo flere gange om dagen, så hvorfor ikke også her. Det er jo også så sjovt at skrive den slags indlæg.
tilføjet af

viste det

typisk lalleglad liste ø, et simpelt❓kan ikke besvare med et simpelt svar.
tilføjet af

typisk

at DFerne forsøger at udgive sig som andre end de er.
Og typisk at de forsøger at pådutte os andre noget som vi ikke er.
På den måde er du ret typisk - men det er vel det eneste du indtil nu har fået lov til at udtale dig om. Man skal jo passe så meget på i de her dage, hvis man stadig vil være med i det parti.
tilføjet af

Suk ! Du glemmer vist lige

at Hartling tog over efter Ankers første katastrofe regering.
Tænk dig nu lige lidt om !
Det gav umulige arbejdsvilkår. Det økonomiske klima var på forhånd ødelagt !
At du overhovedet forsvarer Anker Jørgensens
regeringer, siger alt.
Selv venstreorieneterede folk som Søren Mørch (Ritt Bjerregaards) mand mener at disse regeringer var rene katastrofer.
Det er et faktum. Det siger historien !
Det har taget mange år at rydde op efter dette morads.
Så jeg stoler på folkets fornuft.
Ingen fornuftige mennesker ønsker dette gentaget !
tilføjet af

ÅHH-NEJ

Ikke en ny borgerlig slapper...........
Nu skal vi da have nye boller på suppen.
tilføjet af

Årh, hvis du nu tænker tilbage

så kom ankers første regeringsperiode jo ganske kort. Det er rigtigt, at der kom en lille energikrise men problemet var jo at Hartling skulle bruge sin smalle regering til at rette op på fiaskoen med VKR-regeringen hvor skattetrykket var steget eksplosivt, hvor ingen havde styr på noget som helst.
Så nu skulle den stærke Venstre-høvding vise hvad rigtig liberal politik var. Og han fik jo alt det ud af det som han kunne ønske sig. Han fordoblede jo Venstres mandater.
Men han ødelagde Danmarks økonomi.
Så kan man godt tage en debat om, hvorvidt Anker burde været trådt til som statsminister for at reagere med et borgerligt flertal. Et flertal som gjorde alt for at spænde ben for den politik som socialdemokraterne ønskede.
Hvad Søren Mørch måtte mene som historiker mange år efter er jo ikke så interessant. Den gang var det vigtigt for socialdemokraterne at være et værn for de mange der blev kastet ud i arbejdsløshed.
Og jeg tror at det altid vil være vigtigt for socialdemokraterne at værne om de svage i samfundet - uanset om det er en nem opgave eller ej.
Den største fejl begik han dog, da han i sin iver efter at dæmme op for de borgerlige gik med til en SV-regering.
Lige den periode var ikke morsomt.
Og hvorfor ikke? fordi der jo så var sikkerhed for at lige netop det parti som havde vist størst mindst vilje til at kæmpe for velfærdssamfunden var med som en fast bestanddel af alle initiativer der kom.
Det gavne absolut ingen.
tilføjet af

Ak ja Ak ja

Arbejdsløsheden steg jo kraftigt netop pga.
den uduelige politik som Anker Jørgensens regeringer førte.
Der var et stort lønpres, som førte til at inflationen steg, og desuden faldt konkurrenceevnen betydeligt. Det kan absolut ikke bortforklares.
Ankers regeringer førte ikke en ansvarlig økonomisk politik !
Desuden ønskede Anker også det latterlige system ØD (økonomisk demokrati)indført, hvilket ville have ruineret rigtig mange virksomheder.
Heldigvis havde han dog ikke mulighed for at få dette forslag vedtaget, men han arbejdede på det. Suuuk !
Nej jeg ser stadig dette som en forfærdelig tid
for Danmark.
Hvor kan vi dog trods alt være glade for at "kratiet" ikke har haft den samme magt i Danmark, som de feks. har haft i Sverige.
De ville have kunnet forkludre og ødelægge meeget mere end de har gjort hidtil.
Nej som sagt : Eksperimentet har været prøvet og er slået fejl gang på gang !
tilføjet af

Slået fejl?

Resultatet af mange års udvikling i velfærdssamfundet er altså en fejl?
Ja det er der jo mange liberale der mener. De har jo også gjort hvad de kunne for at bekæmpe det igennem alle årene.
Og den nuværende formand for Venstre er jo absolut en af dem der har gjort hvad han kunne for at opnå drømmen om minimalstaten.
Men alligevel er det så stort et ønske for danskerne at bo i en velfærdsstat, at man igen og igen vælger den til istedet for løfterne om skattelettelser.
Og hvis man nu skal tage dine historiske tilbageblik en smule højtidelig, så prøv at føre en sammenhængen debat.
Hvordan var den nu landets økonomiske situation så ud, da VKR-regeringen måtte gå af til fordel for Jens Otto? Hvad havde de fået ud af at forhindre den økonomiske politik som han førte?
Da Erhard forlod socialdemokratiet på grund af boligpolitiken, hvad var det så for en økonomisk situation som Danmark var i kort tid efter vores indtræden i EF?
Da Hartling gik af, hvad var det så der var sket med økonomien?
Og så har du helt ret i, at det ikke lykkedes for Anker at komme igennem med tanker omkring Økonomisk Demokrati. Senere blev det så muligt at komme igennem med Lønmodtagernes Dyrtidsfond og obligatoriske pensionsfonde.
Ting som befolkningen har meget stor glæde af i dag - eller når de går på pension. Og ting som viser, at man via midler opsparet af de almindelige arbejdere kan tage hensyn til investeringer i beskæftigelse samtidig med at man kan få rigtig gode afkast til medlemmerne.
Så er det ikke lidt svært for dig at fremmane et billede af, at det ville have betydet massive nedlæggelser af virksomheder hvis Anker var kommet igennem med tankerne om ØD? Tværtimod er rigtig mange arbejdspladser blever reddet på grund af pensionsmidlerne og LD
tilføjet af

Ja netop slået fejl.

Ankers uigennemtænkte plan om ØD samt fondene, havde som mål at nationalisere de store virksomheder. Prøv ikke på at benægte det !
Nationaliseringer har altid ført til kapitalflugt og i længden virksomhedslukninger og dermed stor arbejdsløshed.
Alt i alt en katastrofe, der heldigvis blev undgået.
Hvis du mener at pamperne i kratiet, fagforeningerne og fondene havde kunnet styre virksomhederne på en fornuftig måde, så prøv blot at se på selskaber som bolind , Dansk folkeferie etc etc. skal jeg nævne flere :
Underskudsforretninger.
Nemlig det som kendetegnede Danmark under AJ.
Det er en politik der hører fortiden til, og det lader det til at du også gør.
Tiderne skifter !
Tag og følg med ! Kratiet har forlængst udspillet sin rolle !
tilføjet af

Prøv nu at holde fast

i en tanke ad gangen.
Det er helt muntert som du hopper fra tue til tue i din iver efter at komme af med alle dine fordomme. Til gengæld kan du ikke lide at forholde dig til virkeligheden.
Har pensionsfondene medført kapitalflugt?
Nå nej - hvorfor skulle ØD så have gjort det?
Oplevede Sverige en kapitalflugt i forbindelse med deres pensionsfonde? Nej vel.
Forskellen mellem ØD og pensionsfondene var jo bare, at når man ønskede at gennemføre en indkomstpolitik, hvor lønmodtagern skulle holde igen med lønudviklingen, ja så skulle man også have garanti for at et øget overskud blev delt med medarbejderne.
Men du har formentlig aldrig læst ØD-forslagene ligesom der formentlig er gode grunde til at du ikek svare på alle de andre spørgsmål jeg har stillet dig.
Men nu har du sikkert i adskillige år kunne klare dig i DF-kredsen med dine letkøbte bemærkninger, og så skal man pludseligt til at føre bevis for det som alle ellers sidder og nikker til.
Det er ikke nemt, det kan jeg godt se.
tilføjet af

ingen glemmer

den manipulering af kommunale økonomi som er sket i disse uger.
Helles velformsreform kom frem og så få dage efter begyndte næstformanden for KL at råbe op om besparelser på områder hvordan de vil ramme de svageste og så gik det løs hos de andre S styrede borgmester.
Selv den pulje som var sat af til at de kunne søge, var der få kommuner der søgte, de vil heller skærer hos de svageste.
Jeg tror de danske vælgere er klogere, om ikke så bliver de det snart, fordi nu skal de kommunerne aflever deres budgetter, så sker der noget.
Nogle kommuner har fundet pengene, pludseligt er der penge, ja, nogle har fået overskud, jo afsløringen kommer, medmindre de får dem gemt hen under Poster til forventet udgifter, nogle udgifter der aldrig kommer.
Socialdemonkratisk taljonglering.
tilføjet af

offentlige service i S styrede kommuner

fungere ikke, du har absolut ret.
De bruger de svageste og rammer dem ude i kommunerne for at støtte Helles velfærdsreform.
Tænk at bruge de svageste, S havde ingen problemer med at lade de ældre ligge med tissebleer under strejken.
Det er Socialdemokratisk politik.
Regeringen har ingen ansvar for den kommunale politik.
Hvordan kommunerne bliver ledet kan de ikke blande sig i.
Du har det svært på det område.
Der er selvforvaltning i kommunerne.
Kl beder ikke om genforhandling af budgetterne, og mon det ikke er fordi de snart skal aflever deres budgetter, og det kan blive ret afslørende.
tilføjet af

Vil du denne gang

deltage i en debat eller vil du også denne gang bare forsvinde når du har afleveret dine påstande?
For selv med et nyt nick til dig, kan det jo være trættende at tilbagevise dine letkøbte påstande igen og igen.
Men du skylder endnu at fortælle hvorfor selv borgerlige borgmestre vil genere din vidunderlige regering ved at måtte lave besparelser overfor deres vælgere.
Og i den kommune jeg bor i, har vi en rigtig god økonomi. Vi skal ikke lægges sammen med andre, men skal naturligvis overtage en række områder fra amterne, HUR m.m.
Alligevel er vores største problem, at vi ikke må bruge de penge vi har fordi vi som følge af kommunesammenlægningerne måske ville bruge vores penge forkert.
Så det er rigtigt sjovt at se nedskæringer dikteret af regeringen på trods af en kommunaløkonomi som ikke nødvendiggør det.
tilføjet af

Hvor mange gange har du nu

fremført det vås?
Men din hovedtese er jo også, at vælgerne er dumme.
De socialistiske ballademagere kan jo ikke selv gennemskue virkeligheden der hvor de bor, nu hvor de ikke har det klarsyn som har ramt dig.
tilføjet af

kan igen kun sige....

Nej fru Nielsen.... Fri os for den slags socialistiske boller... mancph
tilføjet af

man kan vel finde det..eller??

Hellere end evindelige gentagne floskler finder jeg andre indlæg som berører emnet... (jeg læser skam dem alle)... Er det virkeligt for svært at klikke på et af de andre indlæg? mancph
tilføjet af

nej den største fiasko afløste Hartling..

og hed Ankwer Jørgensen... Han er en skide flink fyr... men politik har han aldrig haft forstand på... bortset fra fagforeningspolitik... mancph
tilføjet af

så kom vi ned i sandkassen...

akkurat som jeg ventede er vi nu dernede hvor du skyder os andre i skoene at gøre præcis det du selv gør....(hoppe fra tue til tue) forskellen er kun at du ikke ser de tuer som ikke er røde... mancph
tilføjet af

Hvis de røde får magten...

Bør alle kloge og fornuftige mennesker seriøst overveje at emigrere for vi ved jo udmærket hvad vi så kan vente os:
- Uhæmmet vækst i det offentlige forbrug, der vil køre økonomien til afgrunden - akkurat som Anker Jørgensen gjorde
- Brandbeskatning af bolig- og bilejerer, også kaldet den socialistiske misundelsesskat overfor de kapitalistsvin, der tillader sig at eje noget
- Uhæmmet vækst i skatter og afgifter og dårligere service
- Uhæmmet indvandring af kriminelle muslimer med massiv vold, sociale udgifter, tvangsægteskaber, æresdrab, bandekrige og terror til følge
- Slatten mentalitet overfor kriminelle - for det er jo åh så synd for dem. Voldsofrene vil blive gjort til grin og kan atter risikere at møde gerningsmanden på gaden få timer efter
- Dårligere folkeskoler, for man må sandelig ikke teste børnene. Uha, tænk hvis man fandt ud af at nogle var bedre end andre. Det gamle Ritt Bjerregård kliché: "Hvad ikke alle kan lære skal ingen lære" gælder stadig i socialisterne betonagtige verdensbillede
- Pengene vil atter fosse ud i verden til alverdens korrupte ledere og mellemhandlere under titlen: "U-landsbistand" i stedet for at forbedre forholdene herhjemme
Det er blot en lille forsmag på hvilke rædsler der venter, hvis der virkelig skulle være så mange idioter herhjemme at det røde kabinet kommer til magten. Føj for den lede.
tilføjet af

Så vidt jeg kan se

er det dig der kommer med letkøbte bemærkninger !
Jeg tror du kunne trænge til et kursus i nationaløkonomi.
Det tror jeg faktisk ikke du ved så meget om,
for så ville du se at disse gamle teorier ikke kan fungere !
Nævn mig blot eet land, hvor et sådant system med nationaliseringer har kunnet fungere. ?
Alle de steder, i al fald her i Europa, er man nu gået den modsatte vej.
Man er i modsætning til dig vågnet op af tornerosesøvnen !
Hvad angår fondende, så har de jo desværre ikke altid forvaltet midlerne fornuftigt.
Det er jo heller ikke overraskende, når man ser, hver der har stået i spidsen for dem.
Nå men det er en anden snak, men det rokker ikke ved at 70-erne heldigvis er et forlængst overstået kapitel.
Kratiet er heller ikke det samme ! heldigvis !
De vil aldrig få samme magt igen, og gudskelov
for det.
Det samme gælder for fagforeningerne. De vil også snart blive tvunget til at kappe båndene til visse partier.
Det er forlængst blevet andre tider.
Dinosaurerne er forlængst uddøde.
Det lader til at du er den sidste ,der er tilbage ! (Den_fossile_socialist)
tilføjet af

Hør nu her !

Det er dig der undervurderer vælgerne, hvis du regner med at de accepterer det samme forældede vås, som du nu fremturer med !
Jeg ved at de er mere fornuftige end ballademagerne på rådhuspladsen i Århus !
Kom nu med nogle logiske argumenter, for dem synes jeg endnu ikke du har evnet at komme med.
tilføjet af

Her

tilføjet af

Må man sige tak!

Tænk sig at det er nødvendigt at skrabe bunden i et forsøg på skræmmekampagne - så står det godt nok galt til på højrefløjen.
Dejligt at mærke at der igen er ved at komme frisk luft til landet.
tilføjet af

Tillid?

Hvordan kan det være, at det eneste der kommer fra jer inkarnerede højrefløjstilhængere er nedvurdering af det flertal af vælgerne der pt. har valgt regeringens politik fra?
De er socialistiske ballademagere.
Nåh nej - men så er de ofre for en velgennemtænkt vildledning fra ekstreme og voldelige krafter.
Man kan næste høre hvordan Fjoget og Bent-Betjent vil stå og hælde vand ud af ørerne den dag valgresultatet afsætter dem.
Men tænk sig, hvis I begyndte at tage vælgernes manglende lyst til at fortsætte de sidste 5års politiske linie alvorligt. Men så skal man jo til at erkende, at der ikke er flertal for en ny-liberal linie. At der ikke er flertal for at indføre statskontrol og forbud alle vegne.
tilføjet af

Nixen-bixen Karen Blixen

Skræmmekampagner lader vi venstrefløjen og BUPL om.
De punkter jeg ridsede op er jo socialisternes erklærede mål og det er jo kun rimeligt at folk ved hvad de kan forvente hvis de stemmer de røde til magten.
tilføjet af

Måske

skulle vi overveje at lade dig skrive partiprogrammet.
Men indtil da gør man klogt i at læse det rigtige på www.socialdemokraterne.dk, da man jo slet ikke har den fantasi som du er i besiddelse af.
tilføjet af

nationalisering?

Hvem har talt for det?
Men det at lønmodtagerne samler deres egne penge sammen i en fond skal måske nu til at sammenlignes med nationalisering? Det er da godt nok en ny udlægning.
Så da du ikke kan finde noget sted hvor jeg har udtalt, at der skal ske nationaliseringer, er der jo heller ingen grund til at vi to skulle udveksle synspunkter om, hvorfor der ikke skal ske nationaliseringer.
Men dine gentagne forsøg på først at pådutte mig synspunkter jeg ikke har - for bagefter at fortælle hvorfor jeg ikke burde have dem, er jo et af de gamle "trik for røvrending" som kan bruges i forskellige debatter. For at være effektiv skal man dog være noget mere kvik end du hidtil har givet indtryk af at være.
"Hvad angår fondende, så har de jo desværre ikke altid forvaltet midlerne fornuftigt."
Nej naturligvis har man ikke det. Der findes jo ikke nogen sikkerhed for at en bestemt beslutning altid vil give et bestemt afkast - ihvertfald ikke hvis man ønsker at anbringe midlerne aktivt. Men det interessante er nu alligevel, at det afkast som f.eks. ATP og LD har mere end rigeligt kan konkurrere med de professionelle forsikringsselskaber. For omkostninger der er langt mindre. Så det er vel ikke så galt.

"Det er jo heller ikke overraskende, når man ser, hver der har stået i spidsen for dem."
Vil du ikke godt uddybe det? For hvis jeg nu har ret i, at det faktisk er gået rigtigt godt for ATP og LD, hvem synes du så skal have rosen?

"Nå men det er en anden snak, men det rokker ikke ved at 70-erne heldigvis er et forlængst overstået kapitel."
Ja og det er 80'erne jo også.

"Det samme gælder for fagforeningerne. De vil også snart blive tvunget til at kappe båndene til visse partier.
Det er forlængst blevet andre tider."
Nu vil du jo aldrig kunne forhindre at vi er nogen der både er med i parti og fagbevægelse og som begge steder kæmper for en solidarisk udvikling af samfundet. Uanset hvilken form for tankekontrol og forbudssamfund du gerne vil have gennemført, så vil det jo stadig være muligt.
På samme måde som det jo også stadigt er muligt for arbejdsgiverorganisationer og de borgerlige at dele medlemmer som ønsker at der bliver mere ulighed og mere minimalsamfund.

"Dinosaurerne er forlængst uddøde.
Det lader til at du er den sidste ,der er tilbage ! (Den_fossile_socialist)"
For mig at se er du da den der mest lever i gamle dogmer og forestillinger. Du lider ovenikøbet af den vildfarelse at I har vundet kampen om samfundsudviklingen.
Og det lige netop i denne periode, hvor danskerne mere end nogensinde viser at de er tilhængere af den velfærdsmodel som socialdemokraterne har kæmpet for at få udviklet.
I kamp mod de borgerlige.
Det er der jo god grund til at være stolt af. Men det forstår du nok heller ikke.
tilføjet af

Det er jo lige før

du virker overbevisende. Med alle de fakta som du kommer med kan man jo se du har sat dig ind i emnet.
tilføjet af

jeg prøver

såmænd bare at få DIG til at sætte dig ind i tingende... (griner) - så kunne det jo være at du ligefrem blev realistisk og dermed troværdig... mancph
p.s. og netop sodste nat har (de glade socialister) Nordkorea lavet atomsprængninger... I guuuuder altså... hvordan KAN nogen stadig være socialister??
tilføjet af

Flertal???

hvor er det flertal henne??? mancph
tilføjet af

skræmmekampagne??

hvem bruger skræmmekampagner??? Og hvem taler ned til dem som ikke er enige?? og hvem bruger navne som Fjoget??? hallo mand... vågn op... mancph
tilføjet af

Skal vi tage den igen igen?

Jeg vedkender mig gerne at bruge betegnelsen Fjoget om manden-der-aldrig-tager-fejl.
Jeg har stadig Fjogets ord for at det er en god dansk tradition at man bruger irioni og på anden måde gør grin med politikere.
Så hvad er dit problem?
Du kan altså heller ikke lide at man bruger betegnelser som lalleglad (flittigt brugt her i debatten og senest også af Fjoget), Guzzi-Helle, radigale m.m.
Tager jeg fejl eller er det korrekt at du aldrig har fundet anledning til at kritisere dette?
Og ikke fordi jeg synes man skal kritisere nogen for at finde forskellige måder at ironisere over deres politiske modstandere. Men når du synes det gør så ondt på dig personligt at se Fjoget omtalt på denne måde, så kan man da godt undre sig over at du ikke føler behov for at stritte med din pegefinger. For der vil jo være anledninger nok.
Jeg tror også at du vil få svært ved at finde eksempler på at jeg taler ned til vælgerne. Jeg kan skam som så mange andre nogen gange undre mig over at et flertal har de synspunkter de har, men at begynde at opfinde forklaringer der tager udgangspunkt i at de andre er dumme eller egoister, det ligger mig fjernt.
Det forhindre jo ikke at jeg med jævne mellemrum kan finde enkelte debattøre her for at forsøge at manipulere eller have svært ved at argumentere for de synspunkter som man igen og igen lire af sig.
For det er jo let nok at fyre de sætninger af, som man ved normalt giver anerkendende nik blandt dem man er enige med. Men når man gentagne gange nøjes med det - og aldrig vil indgå i argumentationen for det, så bliver det mere end trættende. Men alle vælger jo den form som man nu engang har det bedst med.
Og næste gang jeg oplever en af de gode borgerlige tilhængere fortælle at de nuværende problemer med tilslutningen fra vælgerne skyldes at vælgerne ikke har forstået den rigtige sammenhæng - så vil jeg gentage at de nedvurdere vælgerne og tror de er dumme.
tilføjet af

Undskyld

jeg glemte at du ligesom de andre borgerlige tilhængere kun tror på de meningsmålinger som viser fremgang for VKO.
For min skyld kan du da lukke øjnene for den udvikling der nu i 7 måneder konstant har sendt regering med det ultimative støtteparti på en konstant nedtur.
Hvem du prøver at narre med en sådan attitude må du jo selv vurdere.
Men medens du lukker øjnene for de syv sure måneder, kunne du så måske prøve at forklare hvorfor Fjoget i den samme periode har "ændret" sin politik på næsten alle vigtige områder?
tilføjet af

griner nu

Jamén du behøver kun at undskylde på dine egne vegne.. for hvem er det lige, som hyler op om meningsmålinger som er til egen fordel p.t.?? Det var rent faktisk det som startede hele den diskussion vi to er igang med.... Jeg har da hørt den om at "forsvar er det bedste angreb" - men nu er du altså for langt ude kære socialkammerat.. mancph
tilføjet af

det er ikke ironi...

men perfidt og nedgørende at kalde ham FjogET... kunne du så bare nøjes med Fjog, som bl.a. Politiken's "At tænke sig" lancerede for 5 år siden og stadig bruger... men FjogET... det kan du bare ikke være bekendt... Læg lige mærke til at jeg ikke bruger samme slags nedgørende smædenavne om dine partikrabater.... Skriv til mig efter næste valg - og lad os så se hvor glad du endnu er.... mancph
tilføjet af

Vågn nu op

til nutidens realiteter gamle mand !
Mange undersøgelser har vist, at de fleste lønmodtagere faktisk hellere vil have udbetalt penge, end at beløbet skal overføres til diverse fonde.
Det er et faktum, hvad enten du synes om det eller ej ! Det vil du jo sikkert benægte, for du mener jo at netop DU ved hvad den lille mand på gaden tænker. ! Tankevækkende ikke ?
Desværre må jeg konstatere, at der heldigvis ikke er mange som dig tilbage.
Med dine forældede floskler tilhører du heldigvis et forsvindende mindretal.
Hvad angår fagforeningerne, så viser alle undersøgelser at folk melder sig ud af LO forbund, og ind i de frie foreninger.
Jeg har selv gjort det samme fornylig, for flertallet af lønmodtagere vil ikke støtte kratiet, og venstrefløjs-partierne.
Desuden er medlemskab for dyrt, og servicen for dårlig.
Foriøvrigt burde partistøtten være frivillig !
Det viser med al ønskelig tydelighed, at LO og kratiets dominans på dette område er på retur.
Gudskelov for det.
Nej det er ikke så nemt mere vel❓ Heldigvis !
Venstrefløjen har ikke samme magt som den havde før i tiden, hvilket også betyder at kratiet må indse at de ikke længere har patent på magten i Danmark, som de jo længe arrogant har troet.
De har på lang sigt udspillet deres rolle.
Det har feks. Ralf Pittelkow sagt, og jeg mener
at han ved hvad han taler om.
Det er mere end man kan sige om dig !
Men jeg tror heller ikke at man kan komme nogle vegne med dig, for du er så fastgroet i fortiden, at det næsten er helt uhyggeligt.
Du er sikkert en del af den skare, der stemmer på liste A, fordi du mener at de kan skaffe DIG flest goder, og fordi din familie har stemt på det parti gennem generationer. ?
Sikkert ikke fordi du vil beskytte de såkaldt svage.
Trist !

Trist for dig !
tilføjet af

Nu behøver

jeg jo ikke ligge under for hvornår du synes det er morsomt at tilføje et ET eller ej.
Lad os nu se hvornår der kommer et valg - der kan jo desværre gå et pænt stykke tid. Desværre fordi det jo aldrig er kønt at se når en dødende kæmper mod det uundgåelige.
Men det r jo set før, at folk der i årevis har levet usundt pludselig skifter livsstil når de må se døden i øjnene og på den måde kan udskyde dødstidspunktet. Så man skal da aldrig afskrive at der kan komme et mindre mirakel.
Men sådan som FjogET pt reagerer med at håne vælgerne, optræde bedrevidende og arrogant - ja så graver han sin egen grav.
Skriv til mig når også du kan begynde at se hvor det lakker hen.
tilføjet af

For svært for dig

at indrømme at der er tale om 7 måneder med tilbagegang?
Eller er det for svært at indrømme, at de mange meningsmålinger har fået FjogET til at skifte politik på væsentlige områder?
Ja det er jo ikke nemt at forsvare, når man nu har gået og bildt sig ind at der var tale om manden-der-aldrig-tager-fejl og som var stålsat i hvilken politik der skulle føres.
Men er det ikke lidt svært at finde ud af hvad det egentlig er han står for - nu hvor han også er ved at ændre partinavnet?
tilføjet af

Kan du selv følge med?

Det virker som om det ikke længere er manden der holder talen, men talen der holder manden.
Og sjovt er det som du igen og igen kan skifte emne undervejs så du kan få en hel masse emner til overfladen istedet for at holde fast på dine tidligere udbassunerede påstande.
Hvor var det nu jeg havde talt for nationalisering?
Hvor var det nu der var så mange eksempler på at pensionsfondene havde misbrugt midlerne og klaret sig dårligt?
Hvorfor skal vi ikke længere drøfte dette?
Og når nu selv de borgerlige er blevet tilhængere af at der sker opsamling af midler til lønmodtagernes pension med aktiv investeringer i dansk erhvervsliv - hvad var det så der gjorde at ØD var så ødelæggende for det danske samfund?
Hvor meget er du nu nødt til at forsøge at svine mig til for at bortlede opmærsomheden fra at du ikke har argumentationen i orden?
tilføjet af

Åh - hvor er du klog

Af hvilken særlig grund skulle jeg forsvare et samfund som Nordkorea?
Fordi du som tilhænger af USA føler dig forpligtet til at forsvarer overgrebene på Chile, Portugal, Spanien, Grækenland, Argentina m.m. gennem årene behøver jeg ikke forsvare kommunistiske diktaturer.
Som jeg har skrevet i utallige indlæg, så var det socialdemokratiet der gennem 30'erne, 40'erne, 50'erne, 60'erne og 70'erne var dem som tog kampen mod kommunistisk indflydelse i Danmark. Hvor var det nu de borgerlige var dengang? Tværtimod syntes de jo det var ganske sjovt med lidt splittelse blandt arbejderne. Så det grove arbejde blev udført af socialdemokraterne.
Desværre må man konstatere, at det tit skete ved at bryde grundloven og ved brug af diverse efterretningstjenester. Absolut noget man ikke skal være videre stolt over i dag - men som på de tidspunkter blev vurderet at være strengt nødvendigt for at forhindre at Sovjet fik indflydelse i Danmark.
Og så nu hvor kommunismen er færdig og begravet, så kan vi se alle de borgerlige spille hellige og fortælle om hvilken trussel vi har været udsat for.
Det minder om alle dem der blev modstandsfolk efter krigen.
Dengang var der heller ikke ret mange der lod sig snyde.
tilføjet af

du er for langt ude nu...

Sikke dog noget sludder... Hvor har jeg erklæret mig tilhænger af den ene eller den anden nation??? Det der er virkeligt galt med sosserne er simpelthen at fordi DE SELV er fastlåste i ideologier, så er alle andre det osse... Jeg er altså ikke tilhænger af et enkelt parti... men er realistisk!... Det kunne du og de andre sosser lære en del af, tror jeg.,,. mancph
tilføjet af

socialister er osse....

Nordkorea.... og sådan som du generaliserer venstrefløjen kontra alt andet kan man da kun gå ud fra at du osse går ind for nordkoreank politik... mancph
tilføjet af

nej slet ikke

Den smule tilbagegang der her er tale om er på det udspurgte antal mennesker helt uden betydning... Mit allerførste indlæg her handlede netop om, at det KUN er ganske lidt soc er foran p.t. og at det er på et meget spinkelt antal adspurgte...det ER ikke meningsmålingerne men de afgivne stemmer på valgdagen som betyder noget... Jeg vil endda vædde på at du bruge nøjagtig den "undskyldning" dengang det gik ned ad bakke for soc.dem... ik'? mancph
tilføjet af

Tænk engang... kan du virkelig se DET?

at der går lang tid før der blir valg... Det gør der nemlig, fordi liste A ønsker at det kommer nu... utrolig tiltro de har til sig selv... DET medgiver jeg dem.... men enig med dem blir jeg aldrig.... mancph
tilføjet af

der smuttede ordet KUN.... sorry

der skulle stå "fordi KUN liste A ønsker det nu"...
tilføjet af

Nej fordi FjogET er bange

for at tabe.
Hvis det kun var socialdemokraterne der var overoptimistiske så ville han da heller end gerne efterkomme deres ønske.
Men han ved jo helt ind i sin krammersjæl, at han taber. Det har alle hans fokusgrupper og meningsundersøgelser jo vist ham.
Så derfor prøver han at udskyde sin skæbnetime.
Det eneste spændende i denne situation, er hvor lang tid han og Pianisten kan holde sammen.
tilføjet af

Det viser din intelligens

"når man kun kan konkludere" så dumt.
tilføjet af

Suuuuuuuk

Enhver kan se at ØD automatisk vil føre til nationalisering.
Store aktieopkøb fra dine elskede fonde vil også føre til en slags "nationalisering", hvor dine pampervenner ville kunne kontrollere sunde virksomheder, med mulige konkurser til følge.
Nej det vil ikke fungere, det har været prøvet i mange lande DUER IKKE !
Og prøv nu at lade være med at gentage dig selv, det er efterhånden trættende at høre på.
Det er hvad dit elskede krati også gør, og åhhh hvor I keder os.
Få et liv !
tilføjet af

nådadada

men DU har ikke endnu vist NOGEN tegn på hverken intilligens eller realitet... floskler er det eneste du kan komme med... fordi floskler er det eneste "indhold" i Soc.dem. argumenter.... mancph
tilføjet af

læs lige hvad der står...

netop FORDI det ellers ville kunne misforstås gjorde jeg opmærlsom på at der manmglede et KUN!!!
Men du formår minsandten at misforstå alligevel...
Griner.... mancph
tilføjet af

hån og latter

er det virkelig det, det handler om?? at udlevere en "modstander" i en diskussion til hån og latter??? Et godt hrin er altid ok... men HÅN?? Det er jo præcis din facon... (jvf smædenavnet FjogET) Hvis du mener at hån er ok, så er du endnu længere ude end jeg trods alt troede... Nej: DEN DER LER SIDST LER BEDST.... (hvis der skal les overhovedet...) Jeg ser nemlig ikke noget formål i at nedgøre nogen, som er uenige med mig... heller ikke dig og dit parti.... heller ikke en taber... mancph
tilføjet af

borgelige borgmestre

Er der ikke mange af, imod de 45 borgmester, så klart at de høres mere. Det passede godt til lancering af Helles velfærdsreform, der blev kaldt til kamp og kamp blev der.
Vi andre borgere kan sidde og ryste på hovedet.
Men S er som er.
Flertallet af kommunerne varetagtet deres kommune sammenlægning fint, ligesom der er flere S der kan.
Der har været en del S borgmester som har været tavse under den iscencesatte demonstrationer af S, alle har ikke hoppet på vognen.
Ålborg blev meget stillet da der blev afsløret de havde rigeligt med penge.
Her blev de borgelige i første omgang orienteret om der var kaos og elendighed i økonomien, men de "fandt" penge under en konto.:-)
Århus skyldes en så dårlig S ledelse af en næstformand i KL, og rammer nu hårdt fordi da de skulle have gennemført en besparelse i 2001 men kuppede Louise. Ved kommunevalget må man håbe at borgerne ikke har korttidshukommelse.
Mit råd skift den ud.
Alle kommunerne har haft mulighed for at ansøge om penge i den ekstra pulje som blev tilkendt kommunerne til at løfte de udgifter ved sammenlægningen. De som har ansøgt f.eks. har Frederikssund,
Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, og alle har fået millioner.
Mærkeligt mange har ikke ansøgt, hvorfor mon?
Måske for at virke mere overbevisende når de siger de ikke har penge, mærkeligt som kommunerne varetager økonomien.
Det første de sparer på er de svage, men bygger det ene prestige byggeri efter det andet, så mange kommuner har valgt at bygge istedet for at varetage de svage, at tømme kasserne, det samme skete under den sidste sammenlægning.
Der er flere stemmer i tilfredse borgere, når de kan give svømmehaller, for stramninger på pleje kan kommunerne tørrer af på Regeringen.
Hvad de faktisk altid har gjort, hvor mange indlæg har LIR ikke skrevet om maglende skift af tissebleer på plejehjemmene, og det sker i en Københavnsk kommune som er fyldt med S, RV og Enhedsliste folk.
MEN HUSK igen der er kommunalt selvstyrer.
Ønsker du det ændret?
tilføjet af

vælgere er klogere

er hvad jeg skriver, de husker nok næste gang hvordan det foregik.
Meget spændende den kommende tid, når S kommunerne kan få det hele til at gå op i en højere enhed og varetage de opgaver der er tildelt dem.
De som ikke igennem årene ikke kan og vil sparer men øsler borgernes penge bort vil blive ramt, men så håber jeg at borgerne i den kommunde husker det ved kommunevalget.
I længden vil det gavne vores samfund, at vi bliver størrer på nogle dele af administrationen, det giver også ensretning i løsning af opgaver.
Førhen var der stor forskel for borgerne i f.eks. skattebehandling.
Fradrag for en computer kunne ske i den ene by, mens i en anden blev det nægtet.
Sagsbehandling er dyrt for den lille borgere.
tilføjet af

Selvstyre?

Ja jeg vil meget gerne have ændret VKO-flertallets form for selvstyre.
F.eks. synes jeg det er helt ok hvis der ikke er loft over udgifterne. Hvis kommunerne selv kan bestemme serviceniveauet.
Prøv at nævne et eksempel på hvor de liberale kræfter i regeringsflertallet har turde give større frihed til kommunerne?
Og så er det trættende at skulle blive ved med at rette i dine faktuelle fejl i indlæg efter indlæg.
"Ålborg blev meget stillet da der blev afsløret de havde rigeligt med penge.
Her blev de borgelige i første omgang orienteret om der var kaos og elendighed i økonomien, men de "fandt" penge under en konto.:-) "
Ja det er rigtigt at man efter at have arbejdet med kommunens budget i månedsvis ud fra oplysninger fra Indenrigsministeriet om størrelsen af tilskud fra udligningsreformen pludselig fik nye oplysninger tilsendt, hvor man fik markant flere penge. På nøjagtig samme måde som andre kommuner fik tilsendt oplysninger om at de ville få markant færre penge - som f.eks. Århus. Hvor længe vil du prøve at få det rod der har været i Indenrigsministeriet til at være et problem for kommunerne?
"Århus skyldes en så dårlig S ledelse af en næstformand i KL, og rammer nu hårdt fordi da de skulle have gennemført en besparelse i 2001 men kuppede Louise. Ved kommunevalget må man håbe at borgerne ikke har korttidshukommelse.
Mit råd skift den ud. "
Næstformanden i KL kommer fra Odense. Hvad har han at gøre med Århus?
"Alle kommunerne har haft mulighed for at ansøge om penge i den ekstra pulje som blev tilkendt kommunerne til at løfte de udgifter ved sammenlægningen. De som har ansøgt f.eks. har Frederikssund,
Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, og alle har fået millioner.
Mærkeligt mange har ikke ansøgt, hvorfor mon?
Måske for at virke mere overbevisende når de siger de ikke har penge, mærkeligt som kommunerne varetager økonomien. "
Og hvordan er det nu betingelserne er for de midler man i givet fald kan få tildelt?
"Det første de sparer på er de svage, men bygger det ene prestige byggeri efter det andet, så mange kommuner har valgt at bygge istedet for at varetage de svage, at tømme kasserne, det samme skete under den sidste sammenlægning. "
Hvilke prestigebyggerier er det nu de vil gennemføre i Århus til næste år?
tilføjet af

Var det for sent på natten?

Jeg noterede jo bare, at en række af jer borgerlige tilhængere syntes at mine indlæg i foråret skulle latterliggøres fordi jeg forudså at regeringsflertallet var ved at smuldre. Det var på samme tidspunkt en del af jer prøvede at forudse at DF ville få 90% og at S ville nærme sig spærregrænsen.
Så i stedet for lige at forholde sig til indlægget, så måtte du altså prøve igen at skifte emne ved at tillægge mig holdninger jeg aldrig har givet udtryk for.
Håber at du snart er så udhvilet, at du kan tænke klart igen.
tilføjet af

Skift du bare emne igen

det er jo hverken første eller sidste gang det er sket.
tilføjet af

Du burde ikke

skrive indlæg så sent på natten, når du er overtræt.
Når nu du er blevet frisk igen, så læs indlæggene igen, og så forstår du nok meningen.
tilføjet af

Men det er jo nødvendigt

at gentage sig selv igen og igen for at holde dig fast på dine påstande.
Nu er vi altså kommet så vidt, at du påstår at de nuværende regler omkring pensionsopsparing er lig med nationalisering og er ødelæggende for dansk erhvervsliv som langsomt går fallitten i møde.
Nu mangler vi jo sådan set bare at du vil begrunde dine påstande med nogle få konkrete eksempler - herunder også eksempler på din påstand om at de nuværende pensionsfonde er blevet misbrugt af dårlige ledelser.
Men jeg kommer sikkert til at gentage disse spørgsmål rigtig mange gange for at få noget der minder om svar fra dig.
tilføjet af

skal du osse bestemme det?

Jeg ved jo at sosserne helst VIL putte alle i bås og bestemme hvad alle andre skal tro og tænke og gøre fordi "det er det bedste for dem".. men hvis DU skal bestemme hvornår jeg er vågen eller ej, så hører alting op!!! mancph
p.s. eller er det et forsøg på at få mig til at holde kæft, fordi du nu ikke længere kan argumentere mod mine indlæg?? I så fald er du igen galt på den....
tilføjet af

Bare et godt råd

nu når dine indlæg begyndt at bære præg af at være "sort" snak.
tilføjet af

Læs nu dine indlæg

Uden at du har belæg for det kan du noterer at jeg er tilhænger af Nord-Korea.
Når jeg så prøver at nævne, at så er du også tilhænger af alt hvad de borgerliges store idol har gjort, så er det uvederhæftigt.
Men du kan altså bare ikke lide din egen medicin?
tilføjet af

jeg formoder

at du er den betonsocialist som du giver udtryk for at være... altså skal alle sættes i bås... derfor må jeg gå ud fra at du bifalder Nordkorea... Hvis du ikke gør, ville det være ganske meget nemmere simpelthen at erklære at du ikke går ind for det regime... Det vilkle være ærlig snak.... mancph
tilføjet af

forsvarsreaktion?

det er for billigt at sige sort snak, bare fordi du ikke længere kan argumentere... Men jeg siger gudskelov at det ikke er RØD snak... det lader jeg dig om....
I øvrigt er vi efterhånden langt fra det emne, som indledte debatten... er DET måske osse mig som har trukket den vej? mancph
tilføjet af

Det tjener intet formål

at argumentere med en person, der er så fastgroet i en forældet måde at argumentere på.
Han fordrejer alt, og kan ikke se een eneste fejl hos venstrefløjen, selv Anker Jørgensen roser han.
Så må man da være langt ude.
Nå men det lader jo også til at han har tid nok til det.
Se blot på tidspunkterne hvor han er logget på.
Den luksus har vi der arbejder ikke, medmindre vi sidder og spilder tiden på jobbet.
Desværre kunne jeg ikke fortsætte den tidligere
tråd da den er fyldt op, men det tjener vist heller ikke noget formål.
tilføjet af

jeg er fuldstændig enig med dig

men jeg blir det aldrig med den "glade" betonsocialist... Nå jo... jeg var jo selv oppe på et ukristeligt tidspinkt forleden nat og skrive indlæg... Osse DET blev kommenteret med spørgsmål om hvad jeg laver på den tid... Hvisker lige...: jeg havde ikke rigtigt lyst til at indvie ham i at jeg såmænd var oppe for at tisse... Griner mancph
tilføjet af

skal vi tage det langsomt for dig?

"Tænk engang... kan du virkelig se DET?

at der går lang tid før der blir valg... Det gør der nemlig, fordi liste A ønsker at det kommer nu... utrolig tiltro de har til sig selv... DET medgiver jeg dem.... men enig med dem blir jeg aldrig.... mancph"
"der smuttede ordet KUN.... sorry
der skulle stå "fordi KUN liste A ønsker det nu"..."
Det var dine indlæg - ordret gengivet, og til det skrev jeg følgende:
"Nej fordi FjogET er bange

for at tabe.
Hvis det kun var socialdemokraterne der var overoptimistiske så ville han da heller end gerne efterkomme deres ønske.
Men han ved jo helt ind i sin krammersjæl, at han taber. Det har alle hans fokusgrupper og meningsundersøgelser jo vist ham.
Så derfor prøver han at udskyde sin skæbnetime.
Det eneste spændende i denne situation, er hvor lang tid han og Pianisten kan holde sammen."
Det var sådan set blot en konstatering af, at når vi ikke får et valg her og nu som ønsket af socialdemokraterne så var det ikke for at Fjoget ville drille S, men fordi han har grund til at frygte resultatet. Det er for mig en nuanceforskel i begrundelsen.
Alligevel skriver du så:
"læs lige hvad der står...

netop FORDI det ellers ville kunne misforstås gjorde jeg opmærlsom på at der manmglede et KUN!!!
Men du formår minsandten at misforstå alligevel...
Griner.... mancph"
Min kommentar var jo netop knyttet til din bemærkning om at han undlod at udskrive valg fordi "kun" Socialdemokratiet ønsker valg.
Og så var jeg jo flink nok til ikke at gøre opmærksom på, at også DF, Radikale og SF ønsker valg, men alene hentyde til at du måske bare var træt.
Det var så mange indlæg blot fordi jeg var enig med dig i at der nok kommer til at gå nogen tid før Fjoget tør møde vælgerne. Ak ja, lad os ikke håbe at vi alt for ofte skulle blive enige om noget der er vigtigere.
tilføjet af

Der kan man bare se

Hvornår er det du er logget på?
Og tænk sig, at der er nogen der ikke bare synes at alt hvad der skete under Ankers regeringstid er dårligt.
F.eks. var det jo Anker der begyndte på en ny energipolitik efter energikrisen havde ramt os. Det er DONG i dag et strålende eksempel på.
Hvem husker ikke hvordan de borgerlige gjorde hvad de kunne for at forhindre det?
Og det var også Anker der måtte tage de første slagsmål med APMøller for at få effektiviseret udvindingen af olie i Nordsøen.
Behøver jeg at sige at der var med stor modstand fra de borgerlige?
Og det var i samme periode han fik gennemført efterlønsordningen for at give mulighed for at ældre medarbejdere kunne trække sig tilbage for at give plads til de mange unge som ikke kunne få et arbejde. Det gav et bidrag, men hjalp langt fra nok, da virksomhederne brugte ordningen til i mange situationer at komme af med ældre medarbejdere uden at ansætte nye.
Jeg tror da aldrig, at jeg har givet udtryk for at Anker ikke lavede fejl i den periode.
For mig at se var det en kæmpefejl, at han troede han kunne få Niels Helveg Pedersen til at samarbejde omkring den økonomiske politik uden at de borgerlige var med.
Og jeg mener det var en kæmpekatastrofe, at han kunne få sig selv til at lave en SV-regering.
Til gengæld noterer jeg stadig, at der er nogen der ikke mener at Venstre har ansvar for den katastrofale politik som blev ført under Hartling. Og jeg kan forstå at Venstre heller ikke har ansvar for den politik der blev ført medens man sad i regering med Anker.
Ja sådan er der jo så meget.
tilføjet af

Også det var en fordrejning

jeg har da aldrig spurgt dig om hvad du lavede oppe midt om natten.
Konstaterede jo bare at du burde gå i seng og sove da det du skrev var usammenhængende.
Men hvis det er så svært at "genfortælle" så enkelt et spørgsmål, så kan jeg da godt forstå at du kan få problemer med mere komplicerede forhold.
tilføjet af

Mere enkelt

hvis du spurgte til tingene end at du med din store visdom (ihvertfald i dine egne øjne) konkludere, at jeg er tilhænger af ethvert kommunistisk diktatur fordi jeg tør vedstå at jeg går ind for demokratisk socialisme.
Men at kæde dig sammen med alle de diktatur-regimer som USA har støttet - ja sågar hjulpet på vej, det er naturligvis for groft.
Du kunne jo bare sige at du var modstander af den måde som USA havde afsat demokratiske regeringer for at få mere venligtsindede diktatur-regimer indført.
Det ville da være så nemt.
tilføjet af

floskler...

Jeg går ind for sund argumentation... ikke floskler, generalisering og/eller propaganda som venstrefløjen bygger/altid har bygget hele deres idioligi på.... Hvordan skulle jeg kunne erklære noget som helst, som findes i DIT tankespind?? Jeg er ikke tankelæser... mancph
tilføjet af

tonen altså....

nu er du igen PERFID.... hold dog op med den tone, som du benytter dig af... det er meget usympatisk at kaste med sten, når man selv... (fuldend sætningen selv-.-- hvis du kan magte DET) Argumentation magter du i hvert fald ikke... mancph
tilføjet af

skønne spildte kræfter....

Du har slet ikke fået de farvede briller af og blir VED at tro at alle har en tankegang, som din!
Tror du virkelig at hele denne debat går på MIN opbakning til Fogh og tilsvarende modstand mod Helle?? Nej jeg snakker realisme og slet ikke partipolitik... Jeg har ALDRIG stemt på noget parti - men altid på en person! Det agter jeg at blive ved med.... Det er nemlig nærmere grundtanken i grundloven... og ikke noget med partisoldater, som er anden af de socialistiske dårligdomme... Hurra for de enkelte gange hvor en politiker vovede at stemme efter sin EGEN overbevisning og ikke sit partis...
FjogET er bange for at tabe - skriver du...
Han ved at han taber - skriver du
DF, Radikale og SF ønsker osse valg - skriver du
Hvorfra har du de påstande??? Du er faktisk morsom at diskutere med... mancph
tilføjet af

Se her :

Alt er jo relativt og:
Mundus vult decipi, ergo decipiatur :
Når du (Måske) engang finder ud af hvad det
betyder, vil du indse, at det passer perfekt på dig !
tilføjet af

kan da

slet ikke tage en debat seriøs når man ikke bruger de rigtige navne... Fjogh og Lykke-lars... Ej tag dig sammen, det er sgu for barnligt.... Vi er ikke i sandkassen på fritteren........
tilføjet af

Du er sjov

Når du erklærer at jeg er tilhænger af kommunistisk diktatur i Nordkorea så er det helt naturligt for det må man gå ud fra fordi jeg er demokratisk socialist.
Når man så siger at du jo på samme måde er tilhænger af alle de diktaturstater som USA har hjulpet til magten, så er det en floskel.
Sjovt at du ikke kan tåle din egen medicin.
Og for mig var det jo bare for at vise hvordan din argumentation var hul og mangelfuld.
Men din reaktion kommer skam ikke bag på mig.
tilføjet af

Det er da nemt nok

Hvis du ikke har læst udtalelserne fra SF, radikale og DF i forbindelse med Helle Ts opfordring til udskrivelse af valg, så vil du stadig kunne finde det på nettet.
Jelveg tilføjede jo endda at en opposition jo skulle være parat til valg hvornår det skulle være.
Så det er ikke noget jeg tror - det er noget jeg ved.
Hvorvidt Fjoget er bange for at tabe et valg, er jo ikke noget jeg ved - det er noget jeg udlægger ud fra hans måde at reagere på. Derfor jeg anfører mine forudsætninger for at fremføre denne antagelse.
Så hvis du nu læste indlæggene, så ville det fremgå at det forholder sig sådan.
tilføjet af

Du er rigtig sjov

Når du forvansker mine udtalelser for at gøre dig morsom, så er det ok.
Når jeg påpeger, at du ikke engang kan gengive en simpel sætning korrekt, så er du pludselig overfølsom.
tilføjet af

Hvor er du klog

Har da aldrig tvivlet på, at det var en af dine læresætninger.
tilføjet af

Endnu en ny anonym

debattør der mener det samme som "andre" debatører som synes det er skammeligt at bruge betegnelser for borgerlige politiker, men som endnu ikke har fundet anledning til at gøre indsigelse mod ukvemsord mod politikere eller debatører som støtter oppositionen.
Det giver virkelig grund til at tænke lidt over indlæggene.
tilføjet af

metha, han vil jo ikke....

jeg har prøvet i dagevis at få ham væk fra sandkasseniveau, tomme floskler, socialistist ævl og "køren-rundt-og-gentage"-metoder... Han ER vist efterhånden den eneste læser som ikke har opfattet at han står ret alene her på sol-debat..
han tror at han får mig til at holde op med at svare (vil af ham blive betragtet som en sejr) men han får ikke mig ned med nakken... og heldigvis får han heller ikke ret mht rødt flertal... Men BETON ER svært at trænge igennem kære.... mancph
tilføjet af

Du glemmer

Daginstitutionerne... de, som skal varetage vore børn, mens vi knokler for skattekassens fylde, bliver mere og mere nedslidte. Vore børn får ikke den nødvendige omsorg og stimulation, som skal styrke dem i det videre liv.. Men pyt, det er da langt vigtigere, at de rige bliver rigere, de fattige fattigere - så blæser vi da bare på vore børns velbefindende!! Hvordan kan man overhovedet sætte kryds ved et parti, som sætter penge og velstand over børn og ældres velbefindende!!??
tilføjet af

Jo...

Han er et Fjog - det er han også døbt hjemme hos os, så det er nok generelt hans "kælenavn" -
Man er et "fjog" - når man uden skam, kan kaste folk ud i fattigdom - uden at sikre sig, at de arbejdsløse er arbejdsløse fordi de ikke vil arbejde, eller de er arbejdsløse fordi de er for syge til at arbejde, men syltes i systemet, da det er "billigere" med kontanthjælp end førtidsydelse - da der jo tilkommer en masse tillæg der kan søges og man derved også er fri for, at bruge ressourcer på sagsbehandling.
Han er et fjog, når han uden skam, kan strippe al værdighed af vores børn og efterlade dem til en trist og stresset hverdag i børnehaven/vuggestue, uden indhold og en kamp for opmærksomhed og tør ble! - som der kun er tid til at skifte EN gang om dagen - med mindre der sker et uforudsigeligt uheld! 2 gange i denne uge, har jeg hentet min datter i vuggestue og fået en pose tissevådt tøj med hjem! Er det værdigt, at vores børn skal mangle? Er det ikke meningen, at vi skal gøde vore børn, så de har kræfter og ressourcer til, at køre vores samfund videre? Det her er ikke måden.... men det syntes Fjog - åbenbart.
tilføjet af

nej det er ikke værdigt....

jeg har aldrig på noget tidspunkt erklæret mig enig i alt hvad regeringen gør og ikke gør... Se indlæg andetsteds, at jeg IKKE stemmer partipolitisk men personligt.... og det er ikke Fogh jeg har stemt på-..-- På den anden side (se et 3.indlæg) ved jeg at manga kalder han Fjogh.. det navn er opfundet af Politikens Bagsideredaktion, som osse lancerede DF som Dansk Folkeantipati med mere... men at kalde Fogh for FjogET, som om han er den eneste bårnakke der findes, DET reagerer jeg imod... det er nemlig for meget... mancph
tilføjet af

Du er nu munter

Efter at have hoppet fra emne til emne, efter at have været ganske kategorisk i alle dine udtalelser som du hurtigt opgiver igen - så viser det sig, at det bare er fordi du gerne vil være den der skriver det sidste indlæg.
Og her troede jeg at det var fordi du ikke kunne hæve niveauet højere.
Det skulle du da bare have sagt. Det niveau for dine indlæg har jeg da stort respekt for.
tilføjet af

Indrømmer gerne

at der er andre der også kunne kandidere til betegnelsen.
At kalde ham Fjoget forhindre i min ordbog ikke at der også er andre der kan gøre sig fortjent til betegnelsen.
Men det er ikke lige så morsomt. For mig.
Hvad det er for dig betyder stadig ikke så meget i denne forbindelse.
Og husk du må gerne svare - jeg skal nok lade være med at tage det sidste ord fra dig, da det jo betyder meget for dig.
tilføjet af

Fjoget og hans følge...

Jeg håber du får ret,vi skal have drengene hjem fra Irak og Afganistan, det er ikke vores krig.
tilføjet af

som at slå i en dyne

Det er og blir ikke mig der ikke vil højne niveauet... men du ønsker jo at blive dernede.... Umuligt at trænge igennem betonen... som at slå i en dyne.... skønne spildte kræfter.... og maneg flere gamle ordsprog passer FLOT på dig og dine metoder at diskutere på.... mancph
tilføjet af

dansk grammatik

Når man bruger " bestemt ental" betegner man EN BESTEMT.... såre simplet watson.... mancph
tilføjet af

Nemlig

Hvad andet kan man eller sige til en
anakronisme som dig !
tilføjet af

men det forhindre

ikke at der ikke også kan være andre fjog'er rundt om i verden.
tilføjet af

med garanti

er der andre båtnakker, fjolser, fjog'er... men det ændrer IKKE på den måde du skriver FjogET på iflg dansk grammatik taler om ET BESTEMT FJOG... og ingen er vist i tvivl om hvem du mener... Tal dog pænt.... osse til modstanderne.... men kan du det Sossi?? Udtrykket - dog ikke i bestemt form - er stadig opfundet af Politikens Bagsideredaktion
... mancph
tilføjet af

Har nu aldrig

ville tage patent på betegnelsen af manden-der-aldrig-tager-fejl.
Har skam flere gange selv henvist til det morsomme tillæg til Politiken når jeg har prøvet at overbevise sarte borgerlige sjæle om at der findes sjovere mennesker der forstår at bruge ironi.
Få du endelig dine sarte følelser være et gramatikproblem.
Og kan vi så ikke bare tage til efterretning, at du ikke kan lide at din store stjerne bliver tiltalt på denne måde - medens du aldrig har opponeret mod at nogen bruger udtryk som Guzzi-Helle (men det er jo nok heller ikke i bestemt ental) eller radigale (men det er jo ikke i bestemt ental) eller lalleglade.
Så næste gang du synes du vil give udtryk for din sarte sjæl, gør det så noget at jeg sidder stille og griner lidt for mig selv medens jeg tænker på at når "moral er godt, så er dobbeltmoral vel dobbelt så godt" uden at jeg af den grund gider at kommentere dine sarte følelser?
Den der kun tager spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt.
tilføjet af

din afsluttende replik er ok....

Du bruger mit yndlingscitat fra fabelverdenen til sidst... Bravo... men derudover er der stadig ikke hoved og/eller hale på dit vrøvl... Gider du læse alle indlæg igennem en gang til... og så bagefter fortælle mig om jeg så meget som EN eneste gang har nævnt Guzzi-Helle, radigale eller lallaglade i mine indlæg... Nej du behøber slet ikke... for det har jeg nemlig ikke brugt de mennesker i mine argumenter... Og på trods af at jeg gentagne gange har fortalt at jeg ikke stemmer på Fogh... og i øvrigt at jeg er realpolitiker og ikke stemmer partipolitisk, så kalder du ham nu for MIN store stjerne??? Gud fri mig vel for en debattør som KUN læser sine egne udgydelser og så brudstykker af de indlæg, som er uenige..... Og din tone er stadigvæk ikke en ordentlig debat værdig.... mancph
tilføjet af

Læser jeg helt forkert - eller det er måske slet ikke meningen

at man skal læse det I to skriver til hinanden for hvis ike må I da sige til. >>medens du aldrig har opponeret mod at nogen bruger udtryk som Guzzi-Helle (men det er jo nok heller ikke i bestemt ental) eller radigale (men det er jo ikke i bestemt ental) eller lalleglade.<< er svaret fra den ene hvorefter den anden svarer >>Gider du læse alle indlæg igennem en gang til... og så bagefter fortælle mig om jeg så meget som EN eneste gang har nævnt Guzzi-Helle, radigale eller lallaglade i mine indlæg... Nej du behøber slet ikke... for det har jeg nemlig ikke brugt de mennesker i mine argumenter... <<
Jo man gør vist meget for at svare på andet end det man bliver spurgt om men ellers kunne I vel ikke holde jeres debat igang så længge???????og så undskylder jeg meget at jeg lige blander mig ind.
tilføjet af

Det vil også kræve

en ny regering, da den nuværende jo har afgivet troskabsed til USAs præsident om at vi altid vil følge ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.