8tilføjet af

Fjern AFGIFT på biler

Afgit på bilerne i DK er himmelsk høje, de burde tilpasses til de andre EU lande, hvor man ikke er nød til at lægge 270% i statskassen når man handler en ny bil. Det ville gøre danskerne mere mobile mht. arbejdsmarkedet. Selv i dag går afgifterne til alt andet end at udbygge vore motorveje eller den offentlige trafik. Tror sgu de sætter dem i metroen i KBH. som er den størsste underskudsforretning i dansk historie. De har allerede sprængt budgetterne adskillige gange med mange milliarder. Ren udgift for samfundet, og det kører stadig ikke efter hensigten. Jens Kramer tidliger overborgmester i KBH. sidder nu på en fed direktørpost i projektet. Lugter det bare en smule af kammerateri? FØJ!!
tilføjet af

Hvad fanden ved du om det?

De gange jeg tager metroen kører den godt. Hvad er det for noget pis at fyre af? metroen har haft en driftsstabilitet på over 96% i de sidste 10 uger. Det er sgu da ok i betragtning af hvor ny den er.. Biler der er dårlige for miljøet burde blive endnu dyrere, hvorimod biler der er miljøvenlige burde være en smule billiege... Ellers er det da dejligt at der kommer en masse penge ind til staten. Det dækker nogle af de udgifter som trafikken forårsager - eksempelvis til hospitaler...
tilføjet af

ja hvad ved jeg.......ved bare at den har kostet

det dobbelte af det budgetterede. Det vil sige 10 milliarder mere, hvis det var miljøhensyn man villle tage og samtidig støtte den offentlige transport, kunne man jo have bevilget det samme beløb til busdriften eller s-tog. Så var pengene givet bedre ud. Dette er min mening når de tåber går fra 9 milliarder til mere end det dobbelte. Samtidig med at nogle fjolser fra Socialdemokraterne skal have en fed gage, når nu han ikke vil være borgmester mere.
Thats it!
tilføjet af

HUSK!!!!

Fanden skal med stort.
tilføjet af

LMAO

(Laughin My Ass Of) godt gået heksen
tilføjet af

Sådan Anonym

Jeg er bare enig med Anonym, og til DrBravo det var sku flot at metroen nu har kørt i 10 uger med en driftsstabilitet på over 96%. Det skal da lige nævnes at min bil i de sidste 10 uger nu har haft en driftsstabilitet på 100%.
tilføjet af

Jeg finder de forslag ok, men

Jeg finder det vil være fint hvis afgiften på biler blev sat ned, men dog skal benzin afgifterne så tilpasses, så man vælger at købe biler, der kan køre langt på en litter benzin, samt en betalling for køre ind i byerne vil også være på sin plads.
Derud over skal momsen væk på cykler, så man medvirker til fremme en sund livsstil hos borgerne, der mange unge mennesker her i Vejle by, som har store vanskeligheder med cykle op af bakkerne.
Samt folk bliver for overvægtige ved side for meget i deres biler, og det vil koste mange penge for vores sundhedssystem, hvis der ikke bliver gjort noget ved dette problem.
Mvh. Claes
tilføjet af

Nej, nej

Lad det offentlige transportsystem være gratis. Så kommer der passagerer i S-toge og busser. Der må ikke nedlægges linier fordi de ikke betaler sig. Det er et samfundsanliggende, at infrastrukturen fungerer alle steder. Det gør den ikke nu, hvor MOTORvejstrafikken kører med 40 km/t eller mindre adskillige timer om dagen.
Nedsætte afgiften på biler? Så bliver det da slet ikke til at komme frem, og hvor skal alle pengene fra bilisterne så komme fra? Reducerede antal bilkilometre nedsætter også trafikulykker/drab med deraf reducerede hospitals- og genoptræningsudgifter til følge. Det skal såmænd nok financiere den gratis fællestransport. Rent bortset fra de færre følelsesmæssige familietragedier det medfører.
Men du kan da bare tage cyklen til arbejde de 20-30 km hver vej, når du har afleveret ungerne i børnehave, hvis du synes, at julemaden har sat sig for fast. Eller lade dem selv køre i skole i stedet for at sætte dem af ved klasseværelsesdøren.
tilføjet af

Sindsyge politikere

Ja, de danske politikere tænker sku med røven. Undersøgelser har vist, at det i gennemsnit koster 3 gange mere pr. person pr. kilometer i offentlig transport, end i en ny gennemsnitsbil. Men sådan er der jo så meget i dansk politik. De tænker sku med røven. JØSSES:(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.