11tilføjet af

FIFA går imod racisme og fascisme

Det var med en vis tilfredshed jeg så at FIFA´s Joseph Blatter umiforståeligt gav tilkende at han og FIFA ikke vil acceptere racistiske og fascistidke elementer tilkendegive deres holdninger offentligt på alverdens fodboldbaner.
Disse utålelige abelyde når en farvet har bolden. Disse verbale fornærmelser mod farvede, når en spiller kun på den måde kan vise sine frustrationer. Og ikke mindst, en andenrangs italiensk fascist som hæver hånden til en "heil" hilsen hver gang han kan slippe afsted med det.
Blatter sagde samtidig at klubberne ikke vil slippe med en bøde, da de bare med et grin griber i lommen og hoster op med den bøde. Næh, det vil koste mesterskabspoint, udelukkelse fra europæiske og globale turneringer helt frem til at lade en klub ryge ned i en lavere klasse.
Vel talt Blatter!!
Lagermann, humanist - antiracist og antifascist
tilføjet af

Må håbe det bliver

ført ud i livet, og ikke kun forblive et forslag.
Endnu en god stang lakrids fra min VIP-Friend *Lagermann*
tilføjet af

Stang? Ja!! :o)

Hører dig, og kan kun give dig ret.
*VIP* klap til dig FedeBritt
Lagermann
tilføjet af

Fodbold Århus

Lige i starten af 90-erne begyndte der at komme muslimer i sportsklubberne i Århus. Deres frustrationer gik ud over smukke unge danskere med blå øjne og lyst hår, dvs en som mig.
Efter at være blevet stemplet og udsat for noget, der må betegnes som rå vold, så stoppede jeg min fodboldkarriere.
tilføjet af

Tilføjelse:

Du har ret IQ1000. Jeg fik det til at lyde lidt ensidigt. Det er naturligvis nøjagtigt det samme når det sker som du beskriver det. Og naturligvis også hvis en farvet spiller gør noget udfra hans syn på hvide.
Når jeg siger racisme/fascisme, så mener jeg ENHVER form for de to holdninger. Spillerne skal være sig bevidste at de er forbilleder for tilskuerne. Og vi har set højredrejede stemninger nok blandt fodboldfolket. Vi har ikke brug for at idolerne yderligere puster til den ild.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Ingen farvede i Brøndby.

Og sådan vil det fortsætte.
tilføjet af

Bananer efter Ushe og Friday

Da de spillede i Brøndby IF i slut 80'erne/start 90'erne!
*FB*
tilføjet af

Ligeglad, farvede mål tæller

ikke.
tilføjet af

Ja - du har ret

Negrene spiller da lige så godt fodbold som de hvide. Så hvorfor skulle man råbe nedladende af dem?
tilføjet af

Hehehehehe....

....den var tyk do!! Men ja, det ville da vist være dumt at hente "negrene" til europæiske klubber hvis de ikke spillede ligeså godt? Men for at skubbe lokale spillere af holdet, må de da spille BEDRE end dem?
tilføjet af

Utroligt.......

....men vi er enige. Den slags hører simpelthen ikke hjemme ved en sportskamp. Spiller der egentlig nogen farvede på den heilende idiots hold? (Sorry. Er ikke så fodboldinteresseret at jeg ved den slags.)
tilføjet af

Tjah....

...sommetider kan man ramme ind i en sandhed som ikke danner grundlag for enighed. Jeg ved faktisk ikke om der er mørke spillere på det italienske hold hvor "heileren" spiller.
Ikke den slags de bruger flest af i Seria A. Men det er vist ikke en direkte hån imod mørke mennesker i den forstand. Det er mere fordi at man ikke ønsker en masse sympatisører af Mussolino i det offentlige billede.
Mvh Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.