13tilføjet af

Ferie ved Sygedagpenge/jobprøvning

Hej
Jeg vil høre om nogle råd
Efter flere års sygdom, hvor jeg de seneste 2 år har været sygemeldt og derfor har mistet mit job, er jeg nu på sygedagpenge.
jeg kæmper en hård kamp, efter 2 operationer, Jeg kommer aldrig i fuldt arbejde igen, men vil jo gerne noget, derfor skal jeg i det nye år i jobprøvning.
nu er mit spørgsmål så ang ferie, for efter lang kamp, kan det mærkes psykisk, jeg har hårdt brug for ferie, og bare at komme lidt væk med kæreste, og ha noget andet end hverdag og sygdom og kommune i baghovedet.
har man evt mulighed for 1 enkelt uges rolig sommerhus ferie hvis er på enten sygedagpenge eller i jobprøvning, ved andre har været, men kender ik reglerne
måske man kan lave aftale med sin sagsbehandler, eller lignende.
nogen der kender noget til det elelr har nogle råd
hvis der kommer kommentarer ang min sygdom eller andet er jeg ikke interesseret, for har ikke behov for at få stilt spørgsmålstegn ved mine sygdomme, kun råd eller erfaringer ang ferie og sygedagpenge/jobprøvning 🙂
på forhånd tak og god jul til jer alle
tilføjet af

Du skal være

Ærlig overfor din sagsbehandler og fortælle at du har brug for hvile, få en læge til at anbefale det som en form for rekreration, har du den anbefaling, vil du få sygdagpenge under ferie, men du kan bare ikke kalde det ferie, men rekreration, det gjore min hustru og hun fik sygdagpenge under ophold på sanatorium i sit hjemland Rusland og det var fordi lægen havde sagt at det var en god ting.
Håber at det går for dig.
God jul og godt nytår.😉😉[s]
tilføjet af

tusind tak

tusind tak for det gode svar og ærligheden, ser håb for jeg alligevel har mulighed for en uges afslapning og rekreation sammen med kæresten.
han ahr længe kunne se mit behov, og har derfor i anledning af julen bestilt ferie på jobbet i februar, og planlagt(dog ikke bestilt) en uges afslapning i en ferie lejlighed, hvor jeg hverken skal tænke på rengøring eller andet, bare passe på mig selv 🙂
man kan ha hårdt brug for det, og siger tak for din hjælp, og vil snakke med min sagsbehandler når jeg har mulighed.
og rigtig god jul til dig og din kone 🙂
tilføjet af

Takker og i lige

Måde:
Bare husk at tale med din læge først, for en anbefaling fra lægen og under ingen omstændigheder kalde det for ferie, for loven siger at du kan ikke afholde ferie og modtage sygpenge, men rekeration, går under sygdagpengeloven, derfor denne vej og med alt det du har været igennem, ser jeg ingen problemer.
Håber det bedste for dig og din kæreste.[s][s][s][l][l]
tilføjet af

Piske hjorten VKO diktatur

Du skal IKKE have det rart når du feder den derhjemme - eneste undskyldning for ikke at slave arbejde for lortehjorten er hvis du er død!
Og skindød er IKKE en undskyldning - du kan få trådløs internet i kisten så du STADIG skal søge de fire jobs om ugen!!!!😮😉
Nu er du advaret!
Rådet for større pisk til de dovne og syge (som også er dovne)😉
tilføjet af

hvad er det for et svar

Man kan da godt høre, at du aldrig har prøvet at være syg, det er jo ikke fordi pgl. her ikke ønsker at arbejde. Der bliver netop også skrevet at der har været 2 svære operationer, så skriver man ikke at vedkommende dingler den af. Når man virkelig er syg og ikke har mulighed for at arbejde, hjælper det jo ikke noget at man gerne vil. Tænk dig om før du svarer igen. Du går måske selv og nasser på systemet?
tilføjet af

tak for det

Tak for opbakningen, for ja lige præcis, hva er det for et svar, jeg har været sygemeldt 2 år nu, og jeg holder ikke ferie, eller har fri, det kan være hårde prøvelser at være syg, og har absolut ikke valg dette selv, men tror ikke vedkommende læste ordenligt inden der blev svaret, for var netop den slags svar jeg ønskede at undgå.
jeg kæmper netop for at pass epå mig selv, da jeg har det svært med at acceptere begrænsninger, og er ofte ked af det, over jeg ikke kan som andre, jeg ville ønske jeg bare kunne, lysten er der, men desværre er lyst ikke altid nok..
gid personen bare en dag kunne opleve hvordan det er, og når man søger en mulighed, for 1 enkelt uge at slippe lidt væk, så meget man nu kan, for at holde liv i en, og man ikke mister hinanden i ens parforhold er det det samme som at "dovne" den og "fede den af"
tak for støtten, og til dig der var så "venlig" at bare smide gylle ud, må du også ha en god jul, jeg er ikke så smålig at nedgøre andre, eller hakke på dem der ligger ned....
man kan jo håbe at dit sølle væsen, vil ændre sig til at kunne lidt omsorg for andre, eller i det mindste så holde kæften lukket😉
tilføjet af

Forstår dig alt for godt

Jeg har været sygemeldt i et år nu,så jeg ved alt for godt hvordan du har det. Jeg sksl også i arbejdsprøvning i det nye år.Jeg havde også brug for at holde ferie sidste sommer med min kæreste og havde endda ferie penge fra mit sidste arbejde, men fik afslag med den begrundelse at man ikke holder ferie når man modtager sygedagpenge. Men du kan prøve at gå gennem din læge med det, du ønskes alt muligt held med det og en god jul og godt nytår til dig og alle andre på debatten.
tilføjet af

tænk dig om.

Du er altså en af dem, der har svært ved at forstår ironi og humor. Om jeg forstår den slags mennesker. Ironien er jo til fordel for dig.
Vedkommende, der skriver, holder jo med dig.
tilføjet af

eller med vedkommende.

!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

ironi

Jeg tror nu ogsåat han var på din side, men stadig en træls måde at sige det på. Det var sort humor
tilføjet af

svar feri/sygedagpenge

Du kan ikke holde ferie, når du er på sygedagpenge.
tilføjet af

ferie og sygedagpenge

Hej
Jeg er selv sygemeldt på 7. måned og har lige talt med min sagsbehandler. Hun siger at man godt kan holde ferie i en sygeperiode, men det er så uden sygedagpenge. så den bedste løsning er nok at du bare gør det.
held og lykke til dig - og håber du får en god ferie
tilføjet af

tak for svar, men

Tak for svaret, men indlægget er 2 år gammelt 😉 men jeg fik holdt min ferie, men kan ikke lige huske hvordan jeg fik det ordnet, men jeg kom på ferie 😉
Og jo tak, jeg havde en skøn ferie 😃
god jul og held og lykke til dig også 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.