10tilføjet af

Fedmepædagogik

Jeg vil gerne spørge, især pædagoger, hvis de da ikke alle er gået til marxistisk fagligt møde, om man skal være overvægtig for at være kvalificeret til en pædagogkarriere. Det jeg mener er, at næsten samtlige de blokerende, demonstrerende samspilsramte pædagoger, jeg de seneste aftener har set på skærmen, er mere eller mindre egnede som kandidater til kommende episoder af "livet er fedt". Hvis pædagogerne tabte det halve i vægt, ville de ikke fylde så meget på blå stue, og der kunne da proppes et par ekstra unger herind. De samme slankede pædaoger kunne løbe dobbelt så stærkt, så hver aden pædagg kunne spares væk. Summasumarum: Lad være med at spise ungernes mad eller hvis du er utilfreds, så søg et andet arbejde, måske med mere fysisk aktivitet.
tilføjet af

De æder for meget og rør sig for lidt

Derfor ser de fleste fra den offentlige sekter sån ud.
Hjæmmehjælpere er fede, pædagogger og fagforeningsformænd M/K.
Det er en rigtig venstrefløjssygdom den fedme.
tilføjet af

Ja sikkert :o))

Jeg er souschef i en børnehave, vejer 57 kg og måler 163 cm.......
Sikkert fordi jeg løbert hurtigt for at kunne være der for børnene og deres forældre, samtidig med at jeg opfylder regeringens krav om læreplaner mv. mv. uden ekstra tid til at gøre det.
Der er ingen, der bliver pædagog for lønnens skyld, jeg tjener ca 25.000 om måneden med 26 års erfaring og en stilling som souschef, men at man gerne vil have mulighed for at gøre et ordentligt stykke arbejde, er det så forkert?????
Hilsen Ripley
tilføjet af

Samspilsramte pædagoger kan ikke give velfungerende børn.

Ja, det er forkert, når man fastholder en stlling man ikke er tilfreds med., så skal man søge et andet arbejde. Jeg er sikker på, at f.eks. indenfor ISS, stilles der ikke krav til dig om at udføre lærerplaner.Jeg tror heller ikke man skal udarbejde læreplaner som jord-og betonarbejder, kassedame i Netto, i kommunens gartnerafdeling eller på papkassefabrikken.
Jeg fatter bare ikke, at man ikke søger et andet arbejde, når man er utilfreds med det arbejde man har.
Og jo, næsten samtlige stride strejkende pædagoger på skærmen er overvægtige. Det kan være, man mente de ville tage sig godt ud i deres rundhed, varme og moderlighed. Dette er totalt fejlslagen. Du er så bare en af de heldige, der bekræfter reglen, og tillykke med det. Men hvorfor er det lige, du fastholder et arbejde, du er utilfreds med? Ingen er som bekendt uundværlig.
tilføjet af

Det gir mere i lønningsposen

Hun har måske nok mere administrativt arbejde end kassemedarbejderen i Netto, men også det dobbelte i løn.
Så klar nok hun hellere vil bokke sig end af finde et andet job.
tilføjet af

Det var dog en masse geniale tanker

og så i én tråd. Det er ikke meget I har fatte af hvad den konflikt går ud på.
tilføjet af

Har vist fattet.

Det er de rødes krampetrækninger for at give regeringen skylden for de Socialdemokratiske borgmestres inkompetance !!!.
Pædagokkerne har da altid hylet op, med skatteforhøjelser til følge i socialistiske regeringers valgperiode, men det var også det eneste der kom ud af det, bevillingerne til skolerne blev ikke større, kun skatterne !!.
Vorherre bevares.......... hvor er de røde ufattelig dumme.
tilføjet af

For ikke at tale om forældre

der ikke synes instutionstilbuddet skal tilbage til asyltiden? Er det din opfattelse?
tilføjet af

Jeg ved ikke hvor du læser

at jeg er utilfreds med mit arbejde, det er jeg ikke, jeg elsker det.
Men at jeg gerne vil have mulighed for at gøre det så godt som muligt, og at det bliver sværere og sværere at gøre, det er en virkelighed, som jeg ikke kan lave om på....
Hav en god dag - hilsen Ripley
tilføjet af

26 års erfaring

og 25.000/md. i løn, det kan vist gøres bedre i det private erhvervsliv......
Der er ingen, der bliver pædagog for lønnens skyld, men giv os da en chance for at gøre noget godt med de børn vi har ansvaret for.
Hilsen Ripley
tilføjet af

Overflod

Forkælede offentligt ansatte- usolidariske med den rengøringsansatte hos ISS eller jordogbetonarbejderen- kan bare ikke fatte, at ikke alle andre falder i svime over deres hellighed. Se jer rundt i verden, og bemærk, hvor uanstændigt forkælede I er. I misbruger de unger hvis tarv i skal varetage til politisk propaganda imod regeringen.
Forældre, der SELV har anskaffet deres unger, må i bund og grund selv være ansvarlige for at ungerne passes ordentligt. De må betale noget mere, eller selv oprette en privat børnepasningsordning. I vil have det hele, men I vil bare ikke betale.
Og jo, det er påfaldende at se de overvægtiges march for flere resourcer. Lige netop de skulle se at gå på smallhals.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.