2tilføjet af

F1-kørere er altså seje

Vettel kørte på den nye Koreanske bane i 1:35.585:
http://www.gpupdate.net/en/f1-results/3679/qualifying-2010-south-korean-formula-1-grand-prix/
Jeg er i al beskedenhed en habil simracer og har lige taget 25 gange rundt på samme bane i Codemasters F1 2010. Ligegyldigt hvor meget end, jeg prøver, kan jeg ikke banke tiden under 1:39. Altså er Vettels hurtigste tid over 3,5 sek hurtigere end min tilsvarende. Jeg er vel at mærke ikke nybegynder i simracing. Men eneste modstand jeg har er lidt i rattet, mod hans op til 4g.
Jeg synes, det sætter tingene lidt i relief. De formel-1 kørere er satans seje!!
tilføjet af

er spillet

er spillet virkelig så realistisk, at man kan sammenligne tider med virkeligheden❓
Han har sikkert også allerede kørt banen et par 100 gange i en simulator.
tilføjet af

Ikke helt ad vejen

Nu fik jeg her i de små nattetimer som opvarmning til løbet så forbedret setup'et lidt, så er nede i 1:37.5 tider nu i en Red Bull racer. Dog nu med lidt 'snyd' idet jeg har slået svag traction control til.
Ellers er det sgu en dejlig bane. Virkelig dejlig varieret og nok noget nær det optimale, man kan få ud af en pandekageflad bane. Godt arbejde Hermann Tillke!
Men lidt sjovt ved lidt Google Earth surten at opdage at man kalder Koreas GP for Yeungam, som knapt kan kaldes en landsby og når banen retteligt ligger ud for den noget større by Mokpo og Shinyoun Heavy Industries. Det forstår jeg ikke helt. Youngam ligger længere fra banen end Mokpo (hvis du ser efter banen er der kun 'i' ikoner og et enkelt billede, ikke noget opdateret kort, den ligger i det store inddæmmede område syd for Mokpo og øst for Hyundai Hotel)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.