1tilføjet af

Første gang

Hej, jeg vil høre om der er nogen der sidder med nogen gode råd. Jeg har fundet en dejlig pige🙂Hun er jomfru, og jeg har selv kun været sammen med én - (på trods af at vi begge er 22..!). Så er der nogen der har nogen gode ideer, tips eller personlige erfaringer til, hvordan hendes første gang bliver en god oplevelse?? Så bare skriv :)
/Ham selv
tilføjet af

tid.

Hej Contorti..
Første gang vil altid være speciel hvad enten du er dreng eller pige, og første gang er ikke noget der bare skal overståes som du også selv giver udtryk for, og det syntes jeg er skide godt.
Alder spiller ingen rolle og antalet man har været sammen med er squ lige meget, for følelserne er det vigtigste og så længe i har følelser for hinnanden kan det ikke gå helt galt.
For at du kan give hende en god oplevelse skal i bare give jer god tid, lad være at planlægge det men riv en dag ud af kalenderen, lav noget god mad, starinlys og måske lidt god vin. Giv hende alt din opmærksomhed.
Sæt jer så i sofaen og nus om hinanden, kæl og kys og se om det føre nogen steder hen, du vil kunne mærke om hun er parat eller ej, hvis ikke så bliv ved med at nusse men forvent ikke at det lige føre nogen steder hen den dag, men i har alligevel haft en god aften og hun vil føle sig mere tryg ved dig.
Du må under ingen omstendig hedder presse, plage eller være anmassende for så tar det bare endnu længere tid!
Når i kommer til selve akten, er det igen vigtigt at i tar jer god tid, for forspillet er utroligt vigtigt. Mere vigtigt end at bare at ha sex, og måske gør det ondt på hende når du først trænger ind.
Respekter hvis hun syntes i skal stoppe, og ikke noget med at blive sur, men ta og snak om det hvis det er, så næste gang kan blive endnu bedre!
Håber du kan følge mig!
Og held og lykke og nyd det begge to!
MVH
JaZs
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.