2tilføjet af

fødslen uden for Danmark

Hej,
Jeg er gravid og venter en baby i februar. Jeg er på arbejdstilladelse i Danmark, og jeg er faktisk fra Canada. Jeg vil gerne give fødsel i Canada. Kan du fortælle mig en jeg berettiget til barselsdagpenge, hvis jeg føder uden for Danmark.
For det andet har jeg læst, at som medarbejder jeg får fuld løn fordele for engang. Hvis det afhænger af virksomheden eller er det på grund af kommune afhængige.
Tak for oplysningerne i forvejen og beklager, hvis der er nogle fejl i mit sprog:).
tilføjet af

???

... jeg evd det faktisk ikke - men jeg vil tro at du som udenlandsk statsborger ikke har ret til særligt meget medmindre barnet fødes i danmark.
En ting du måske skulle overveje er barnets indfødsret. Føder du i danmark, som canadisk statsborger, vil de barn have dansk indfødsret (og muligt statsborgerskab)udover sit canadiske statsborgerskab det får via dig. Dvs barnet får en valgmulighed senere i livet (jeg går her ud fra at faderen er dansker)
Pøj pøj med din fødsel
1-2-3
tilføjet af

In English maybe?

I think you would probably get more answers if you write in English. It seems as if yoyu have translated this on google and that is usually quite a bad idea if you wish for the outcome to make sense. It's especially difficult to understand the exact meaning of your last question...
Please give it a try in English 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.