3tilføjet af

Færdigretter med stikflammer ud af halsen

Grundet sygdom kan jeg i perioder ikke selv lave mad.Derfor må jeg nøjes med færdigretter der kan komme i micro ovnen.
Men hvem ialverden er det der smager disse færdigretter til ??? I de fleste tilfælde står der nærmest stikflammer ud af munden på mig efter et sådant måltid,og hvis maden har en smag er det hen af chilli/stærk stærk peber/oversaltet/tilsætningsstoffer eller lignende.
Hvor svært kan det være at fremstille færdigretter der smager hen af det retten skal smage af,jeg mener hvis det er hakkebøf m/løg skal det vel smage af det..
Man påstår at smagsløgene forringes med alderen,men det er mine tilsyneladende ikke blevet. Men de firmaer der producerer færdigretter må sgu da have nogle smagsdommere der fuldstændigt har mistet smagssansen,eller ALDRIG har haft nogen smag!!!!
Hvorfor spørger de ikke forbrugerne hvad de mener om deres færdigretter? Jeg køber det udelukkende af nød,har jeg først været uheldig med en ret køber jeg det ALDRIG igen,og jeg advarer andre mod deres uspiselige shit!
Er der andre herinde der har købt færdigretter med samme resultat❓Og hvilke retter var det ?
tilføjet af

Stikflamme?

Jeg syntes da ellers at det største problem er de stikflammer der kommer BAGUD...
tilføjet af

det tredie kryderi, og elendige råvarer.

generelt må du aldrig købe færdigretter, heller ikke marineret kylling, koteletter eller andet marineret, mange forbrugere har den opfattelse, at slagterne marinerer kødet for kundernes skyld, men de gør det udelukkende fordi kødet er tæt på sidste salgsdato, og når det er marineret, er det næsten umuligt for almindelige forbrugere, at smage om kødet er råddent.
spis heller aldrig på et sted hvor de "grønne ærter er blevet gule, de tyder på genbrug, eller overkogning, grønne ærter skal være grønne, uanset om de serveres i en ret, eller som en garniture.
mange bruger glutamat- det tredie kryderi, for at fremhæve en smag som ikke findes i den færdige ret, men det åbner for smagsløgene på tungen, så man får en fornemmelse af, at det er et veltilberedt måltid.
tilføjet af

Ja, det er de mest brandfarlige

!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.