7tilføjet af

Færdighedder i Sne og Is

Så kom der en kørelære igen, som jo sagde det som jeg også vil tilslutte mig. Vi skal til at gøre det mere attraktivt at følge op på de færdighedder man har, eller ikke har, og det skal gøres hos specielt hos alle dem som aldrig har været på køretekninsk anlæg, men for at få folk til at melde sig, så skal det da ikke koste 4000 kr, som han sagde i Tv, så kommer der jo ikke nogen, det skal koste mellem 200 og 400kr for 1 til 2 timer, og så skal der laves en registrering på ens cpr, så man kan følge med i hvem der gør noget for at blive bedre i trafikken, dem kan forsikringsselvskaberne jo så give rabat og kommer man så hvert år, så bliver man jo også meget bedre. Jeg selv gør det hvert år, kommer der sne, så finder jeg et område hvor jeg kan lege lidt uden at andre kommer i fare, og det har jeg gjort i mange år, men 4000kr kommer jeg aldrig til at give for det. VH S
tilføjet af

jeg køre bare efter forholdene

at folk så syntes det er sneglefart at køre 40-50 kmt, ja det er jo deres problem..
bor i udkants danmark og her fjerner de altså ikke sne... måtte også på en vild flyve tur d 1. dec - udover cykelsti- ned i grøft- hop op af grøft-så ud over mark i en stor bue- også tilbage til grøften igen.... uf.... har vel kørt en 60-70 stykker da jeg ramte et hul i isen på vejen..
så hellere snegle den :)
tilføjet af

De får allerede rabat

Hvis du kører skadesfri i en årrække, så
bliver forsikringspræmien nedsat. Modsat
folk der laver mange skader. Desuden er
et glatførekursus obligatorisk, hvis
du skal erhverve et kørekort. Så folk
burde bruge evnerne, da de var på et
glatbanekursus. De lidt ældre bilister
burde have den nødvendige erfaring.
tilføjet af

Hvorfor tror du.

Kørelæren stiller sig op på tv og siger dette?.............. kørelærere kan åbenbart ikke få nok raget til sig.............. for hvis de var bedre, var deres elever også!
tilføjet af

Ja du læser heller ikke det jeg skriver

Jeg gør jo opmærksom på at der er rigtig mange der kunne ha godt af, at komme ud og lære at køre når det er glat, og det lyder til, at lige du ville ha haft godt af det, for det er dog det værst sludder jeg længe har hørt, jo langsommer man køre, jo letter kommer man til at være til besvær for sig selv og alle andre også, klart at man ikke skal køre over evne, men du og mange har ikke evnen. VH S
tilføjet af

Men det har de jo ikke

Læs hvad der er som skriver, jeg køre bare langsommer, og går du 35år tilbage, var der sku ikke nogen der kom på glatbane, så det holder slet ikke. VH S
tilføjet af

Se lige der er vi bare

Helt enig. De raver bare til sig, og jo mere de får, jo ringer bliver de. Og det er bare for meget. Men syntes nu det ville være meget godt, at man kunne bestille tid til 1-2 timer til mellem 200 -400kr, men ikke 4000kr.
Man skal ha lov til at komme der ud, hvor man er på skideren, og så skal man prøve det mange gange, jeg selv træner hver gang der kommer sne, på stedder hvor der er plads til det, og jeg har mange års erfaring inden for race, men gør det også for, at det er sjovt, køre bilen lige ud, kan man lige give et lille ryk i håndbremsen og dreje til den side man nu vil, så kommer bagenden, og man skifter retning, men det lære de ikke, det er bare koble ud og styr, de skulle alle på besøg hos nogen der ved hvad de taler om (Rally køre) har sku set køre lære der er lige så ringe som nybegynder, og mange af dem, sidder jo også i en bil hver dag, med max det man må køre, og der er det jo ikke dem der køre, de kan en fandes masse i teorien, men hvordan går det lige i det virklige liv. Send dem til Sverige og lær at køre bil om vinteren.
tilføjet af

ja det er jo også der i sarakasmen er!

jeg kunne netop godt tænke mig at komme på sådan et kursus.. er en klaphat til at køre i det her vejr... men jeg foretrækker at være til besvær og risikere at køre galt med 40 kmt end 80!
men nu kender du jo heller ikke til detaljerne... blandt andet er der ingivet klager over den vej, fordi jeg og 50! andre er kommet på en flyvetur der i en periode på 14 dage... og fordi den vej er godt ujævn med høje kanter fra sidste års frost af, hvilken man ikke kan se.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.