11tilføjet af

Får vi nogensinde en fornuftig fodbolddebat på sol

Når jeg ser de mange indlæg igennem, så er det ikke andet en had og nedgørelser.
Hvad med i tog jer sammmen så vi kan få den op og stå.
tilføjet af

Skal VI tage os sammen

så DU kan få den op og stå? Don´t think so.
tilføjet af

Er det DEN slags her du savner?

tilføjet af

Eller hele denne gang skønskrivning:

tilføjet af

fodbolddebat

Hej,
jeg kan se flere allerede gerne vil fremhæve den ene og andens ansvar for debatten her på SOL.
Der er et indgroet "had" mellem fodboldklubber i Danmark. Der er eksempler på at Brøndby hånes af FCKere og omvendt. Ligeledes er der begejstring når AaB vinder i Europa - og kritiske og hårde røster, når de så taber.
Debatten skabes i fællesskab. Der vil nok altid være plads til lidt drilleri her på fodbolddebatten. Men gør det med et smil på læben 😉
Med venlig hilsen
Scherz
tilføjet af

Jeg har ikke skrevet

herinde siden 1/8. Og så dukker copySylvia op med et "finurligt" indlæg. Et indlæg som har været skrevet før forresten,- heller ikke af mig.
Kunne I ikke engang imellem fra Eniro, statuere et eksempel, og så banne kopisterne og spamskribenterne, der bruger utrolig mange forskellige nicks, for at svare på deres egne indlæg❓I kan vel se IP-adressen ?
Så ville debatten "glide" bedre, og bevares, kopier mit Sylvia, bare der bliver stavet rigtigt og man har en nogenlunde sober tone med et glimt i øjet.
tilføjet af

Vedr Sylvia

Hej,
Den eneste måde hvorpå vi kan beskytte profilnavne er hvis den enkelte bruger opretter sig med sit brugernavn og logger ind.
Blot fordi IP numrene er forskellige kan jeg ikke vide, om det er selvsamme person, der blot sidder ved en anden computer? Vi bruger ikke tid på at kontrollere hvorvidt de enkelte indlæg stemmer overens med et anonymt brugernavn og de tidligere indlægs holdninger, tone eller skrivestil.
Med venlig hilsen
Scherz
tilføjet af

Vi prøver

Vi er nogle som forsøger at holde en nogenlunde anstændig tone på fo'bolden.
Hvis du kigger på vores Tipsklub - du er mere end velkommen til at deltage - vil du se, at der finder du intet had eller nedgørelse.
Engang imellem ryger der en finke af panden på debatten, men det kan vel ikke helt undgåes ?
Ha' det super, Sylvia 😉
tilføjet af

Smiler ved tanken

om, at der nu opfordres til en positiv debat her på siderne. Jeg kan så absolut kun tilslutte mig Sylvias ønske herom, for læser man tilbage i de mange indlæg der er skrevet gennem tiden, så bærer debatten alt for ofte præg af platheder, fornærmelser og udstilling af egen dumhed.
Om spilledragten er hvid, rød, gul, grøn, blå, sort, pink eller en hvilken som helst anden farve er i mangt og meget ganske ligegyldigt, hvis det er fodboldspillet, der har vores kærlighed og interesse. Tilhørsforholdet til en farve og et hold er blot et ekstra, og meget vigtigt, krydderi i fordboldens verden.
At jeg er fan af et givet fodboldhold, og derved ønsker at det må få succes, når det spiller, bør ikke gøre mig blind over for, at også andre hold spiller godt, og til tider bedre end mit. Ligeledes må jeg heller ikke glemme at glædes på andre holds vegne.
Sylvia, med den nye tone du har slået an, så vil jeg gerne slutte mig til din opfordring: Lad os få en sober debat, og lad os holde drillerierne til det de skal være, nemlig venlige smådrillerier mellem os der sætter stor pris på fodboldspillet.
tilføjet af

1000 tak og knus

God sommer.
Forza FCk
tilføjet af

Det er altså ikke mig

Vil godt lige understrege det ikke er mig der har skrevet dem.
Forza FC
tilføjet af

sylvia...hvis du..

vil debater...så bliv politiker...fodbold er råb skrige og svine hinanden til på en
god måde alså...nå ja...og så resultater
ps.prøv syklubben
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.