7tilføjet af

Får ikke slukket min lyst

Hej🙂
Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal starte der :
Jeg har et problem..
Jeg har den her kæreste, som jeg dyrker en 'masse' sex med, men problemet er at jeg dræner ham alt for hurtigt. Jeg er en person som elesker mindst 10 forskellige stillinger i løbet af sex.. og selvfølgelig bliver min fyr hurtigt træt eller kommer.. og min lyst er slet ikke slukket. selv efter vi har dyrket hårdt og meget sex, er jeg efter 1´minut frisk igen.
jeg syntes det er et megets stort problem, og jeg syntes det er lidt synd for ham, for han føler at han ikke kan sætte mig tilfreds.
jeg har spurgt min læge, men ingen kan svarer.
Please.. kom med nogle svar..
tilføjet af

"svar"

Jeg har nøjagtig det samme problem... det er vildt irriterende! Desværre kan jeg ikke give dig nogle gode råd da jeg selv har det samme problem... men få ham til at slikke dig eller gøre noget andet dejlig ved dig når han selv er kommet... bare et foreslag...
hilsen,
Tina
tilføjet af

prøv..

hej Vibeke *s*
din frække tøs😉*sf*
jeg kan godt forstå dit problem. jeg har også selv lidt svært ved at holde orgasmen tilbage når jeg har sex, men i stedet for at slikke efter jeg er kommet (eller andre ting) så gør jeg det mens. altså tar en lille pause for sjoveren, og lar tunge og fingre tage over. så blir han "klar igen" og på den måde kan i komme på samme tid. og det kan vi vist hurtigt blive enig om er noget af det bedste der findes! *sf*
ellers må du jo prøve to fyre på en gang. så er det ligesom dobbel slagkraft. hvis han da er med på den..
knus og go sex
/Tissemanden😉
tilføjet af

Det er

Det er da en skam det ikke er os to der er faldet for hinanden for jeg er næsten umættelig. Hos os er det lige omvendt, for min skyld kan vi godt gøre det i timevis, men prøv at bruge det forslag som den anden mand skrev.
God vind.
tilføjet af

Fokuser på ham

Det kunne være at du - i stedet for at fokusere så meget på din egen lyst - skulle finde ud af hvad han havde lyst til. Det kunne jo være, at du i stedet for 10 stillinger DU har lyst til, kunne nøjes med 3 som I BEGGE havde lyst til..
Jeg kan godt forstå, at han føler han ikke kan tilfredsstille dig, og fortsætter du i den fart-uden at vide hvad han har lyst til - så må han på et tidspunkt behandles på en stress klinik!
Tal sammen - det er første step.
tilføjet af

Svar til Vibeke

Kære Vibeke
Der er 2 ting i det, den ene kunne være din orgasmefunktion, det lyder ikke rigtigt som om du kommer ordenligt, en kvinde kan komme på 9 level ( void ).
Det måske derfor du vil prøve så mange stillinger.
Den anden mulig er, at din fyr ikke kan holde sig lang tid nok. Han må igang med at lave knibeøvelser som om han suger vand ind i penis
Jeg har lavet dem i flere år og kan have op til 10 samlejer uden at komme fysisk, men får masser af orgasmer, det er rigtigt dejligt
håber du kunne bruge noget
hilsen
Egon
tilføjet af

Satan

ALLE mænd kan da godt blive ved lidt længere end en time. Og kan komme op til flere gange, de skal bare vente 3-4 min. så er de klar igen. Og i mellemtiden kan du jo få en finger op imens du bliver slikket.
tilføjet af

at slukke lysten

Jeg må, som kvinde, støtte Egon's teori om at det er dine orgasmer der ikke er tilstrækkelig gode - om man så må sige.
Har selv oplevet utilfredsstillende sex gennem en årrække, men efter at jeg har vist min mand hvordan jeg onanerer, er han begyndt (af og til) at give mig alle de orgasmer jeg lige kan tage INDEN han trænger ind i mig - det er super spændende for os begge. Han bruger fingre, tunge eller legetøj og han nyder at se mig blive mere og mere ophidset.
Nogle gange er der den bivirkning ved metoden at han kommer meget hurtigt, når han så endelig trænger ind i mig - andre gange er bivirkningen at jeg faktisk ikke er interesseret i at mærke ham - hvilket altså betyder at MIN lyst BLIVER slukket! - og så klarer vi naturligvis hans udløsning på anden vis ;-)
God fornøjelse
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.