6tilføjet af

Et spørgsmål til mændene!

Et spørgsmål til mændene.
Kan i have verdens mest vidunderlige, uspolerede og frie seksuelle forhold til en pige, som kan tænde jer igen og igen, uden at der er dybere følelser involveret, eller følges det hele lidt ad.
Jeg taler om modne forhold 40 til 50 års alderen, og samleje flere gange i døgnet uden alkoholpåvirkning.
Hvis dette kan lade sig gøre, kan jeg så tro på, at der er tale om andet end sex?
tilføjet af

Spørg ham...

Hvorfor spørger du ikke den person det drejer sig om, istedet for?
tilføjet af

Sagtens

Hvor kvinder i de fleste tilfælde skal være forelskede i en mand for at kunne nyde at dyrke sex med ham, er det for mænd mere et dyrisk instinkt.
En mand skal ikke være forelsket for at nyde sex, se bare på alle de prostituerede der tjener tykt på mænds sextrang. De fleste af kunderne er gifte mænd og ikke en eneste af dem er forelsket i pigen.
Alderen taget i betragtning, handler det nok også om at blive bekræftet, af prøve om han stadig kan forføre en pige. Genopleve ungdommen.
Jeg er selv en mand i 40érne som har været gift i over 20 år, jeg elsker min kone og ville aldrig undvære hende, men jeg kan da alligevel godt få lyst til andre kvinder, og det har absolut intet med kærlighed og forelskelse at gøre, men rent dyrisk sex.
Hvis personen ikke har været ærlig og lagt kortene på bordet med det samme da det skete, er det så spørgsmålet om man kan leve videre med en person som en gang har været utro. Om man igen tør stole på sådan en person. Har han en gang snydt kan han jo gøre det igen. Men det er jo en anden sag.
tilføjet af

mand 40 år

Det er faktisk også muligt for kvinder at nyde sex med en mand unden at være forelsket i ham....det er sgu da lidt for naivt. Og det er vist også lidt naivt hvis du tror din kone ikke kan have lyst til andre mænd...velkommen til det tyvende århundrede!
tilføjet af

Præcisere mit spørgsmål.

Som ophavskvinde til indlægget, må jeg nok hellere præcisere mit spørgsmål.
Der er ikke tale om engangsknald, dem har jeg selv haft mange af, -og nydt dem, uden at der var tale om kærlighed eller andre store følelser.
Det der er tale om,er et langvarigt forhold, hvor hverdagens små og store problemer også indgår, ligesom hans og mine børn også er inde i billedet.
Min kæreste er blevet så "brændt" i sit tideligere ægteskab, hvor konen var ham utro adskillige gange, at han er bange for at forelske sig igen, så er det blot jeg spørger, om jeg ikke kan måle det lidt i vores vidunderlige sexliv bl.a.
tilføjet af

Det der sex.

Det følges ad når du er moden til det, sex og følelser.
tilføjet af

Sex og Kærlighed

Selvfølgelig følges de to ting ad.Har det selv sådan at hvis jeg ikke har kærlige følelser for en kvinde,tænder jeg heller ikke på hende sexuelt.Men sådan er vi mænd jo lige så forskellige som kvinder nu er det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.