2tilføjet af

Et par ord eller ideér?

Hej
Jeg vil kort ridse op hvad den her lille affære går ud på. Jeg mødte en pige i vinters, første pige i meget lang tid jeg har mødt som virkelig har sagt mig noget, og hvor jeg rent faktisk har taget en chance og gjort noget ved det. Første aften jeg møder hende er vi sammen og hun inviterer mig hjem og det blir ret intimt.
Efterfølgende snakker vi ikke rigtig da vi begge tager ud og rejser. Nogle måneder efter bliver kontakten genoprettet og jeg forsøger lidt stædigt, men usikkert, at komme hende nærmere. Det gik også fint og vi havde nogle fantastiske dage. Sidst jeg så hende tog hun med hjem til mig det blev ret intimt... igen. Vi snakkede hele natten og vi synes begge det var rart! Hun gav udtryk for jeg var dejlig og følte sig tryk ved mig osv.
Men hun ringede aldrig. Var væk i en måneds tid og der blev skrevet et par halv forkølede beskeder. Jeg spurgte om hun var blevet sur. Det var hun ikke.
Her måneder efter er hun stadig midtpunkt af mine tanker - min største nedtur. Jeg prøvede virkelig og det virkede også som om det var godt, men jeg har aldrig fattet hvad der gik galt eller hvad jeg gjorde forkert.
Jeg burde måske prøve, atter engang, at spørge om hun vil mødes og finde ud af hvad fanden jeg gjorde galt, men jeg magter næsten ikke måske at få bekræftet at jeg bare ikke er hende...
Jeg forventer ikke en løsning eller en mirakelbesked fra nogen, men et par ord med indsigt og ideer til hvad det her kunne gå ud på ville være rart.
Mvh. Fyn
tilføjet af

Det er svært at læse hendes tanker..

prøv at give hende en sidste chance, det er ikke alle fisk i havet der er lige lette at fange, der kan jo være flere grunde til at hun ikke har kontaktet dig.
Lykkes det ikke - ærgerligt - men du kommer videre!
tilføjet af

Det må være bedst at få kommunen til at tage affær

synes jeg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.