5tilføjet af

Et ønske

En kvinde gik i skoven, da hun pludselig snublede over noget, som ved nærmere eftersyn, viste sig at være en af de dér olielamper.
Da hun gned på den, kom der naturligvis en ånd frem.
"Får jeg nu tre ønsker?" spurgte hun.
"Nej", svarede ånden. "På grund af de dårlige tider, devaluering, global konkurrence og sådan noget skidt, får man nu kun et ønske. Nå, hvad skal det være?"
"I så fald vil jeg gerne have fred i mellemøsten", sagde kvinden, og halede et kort frem. "Ser du kortet her? Jeg vil have, at de lande her skal slutte fred med hinanden."
Ånden kastede et øje på kortet, og udbrød: "Men jøsses, dame! De der lande har jo været i krig i tusinder af år. Jeg tror ikke, at der kan gøres noget ved det. Jeg er god, men ikke så god! Ønsk noget andet."
Kvinden tænkte sig om et øjeblik og sagde så: "Det er aldrig lykkedes mig at finde den rette mand. En omsorgsfuld, elskelig mand som er hensynsfuld, kan lave mad, noget husarbejde, som er tro og en god elsker og ikke kigger på sport hele tiden. Kort sagt en ideel livsledsager."
Ånden var stille en tid - og sukkede så: "Må jeg lige se kortet en gang til?"
tilføjet af

hehe

Passer jo godt til dig til vittighed :D
tilføjet af

*LOOOL*

Ja som single er nok tilbøjelig til at give "ånden" ret....
Tak for det gode grin, den er straks givet videre!
tilføjet af

et ønske

En ældre mand på 82 år gik tur i en skov på Lolland, da han pludselig snublede over noget, som ved nærmere eftersyn, viste sig at være en lampe.
Da han gned på den, kom der naturligvis en ånd frem.
Ånden sagde: "du har befriet mig og kan få opfyldt et ønske"
Den gamle mand tænkte sig om længe og sagde så :
"Jeg har kun to børn, to dejlige sønner. De er begge to emigreret til Australien, og da jeg er bange for at flyve har jeg ikke set dem i mere end 15 år. Så mit ønske må være en bro fra Lolland til Australien, så jeg kan nå at besøge mine drenge og deres familier inden jeg dør"
Ånden tænkte sig om et øjeblik og sagde: " Det kan ikke lade sig gøre, det er teknisk umuligt! Du må ønske noget andet."
Den gamle mand tænkte sig om et øjeblik og sagde så: "I mit lange liv har jeg prøvet at forstå kvinder.. deres måde at tænke og reagere på. Men det er aldrig lykkedes for mig.. Jeg vil gerne kunne forstå kvinder."
Ånden var stille en tid - og sukkede så: "Skal det være en bilbro eller en jernbanebro ?"
tilføjet af

En som skal gemmes og huskes

Tak for et god grin:):):)
Vh
Boning
som holder fri idag. Hurra, hurra hurra, i solen
tilføjet af

Som tak..!!

-for en herlig griner, sendes et stort smil din vej klokkeblomst ;o))))

/Mummi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.