8tilføjet af

Erfaringer med hårfarve og klipning

Hej jeg har hørt skrøner om at det er dumt at klippe/farve sit hår hvis man gerne vil være gravid. Er det virkelig rigtig?
tilføjet af

Vist da en....

værre skrøne. Jeg formoder det er hovedhår du mener ;-)) Men tvivler på det skulle gøre en forskel. Dog vil jeg mene at hvis du er skaldet eller farvet lilla er dine muligheder for at finde en partner begrænset.....Altzå skaldet på hovedet og farvet lilla forneden...... er det omvendt,,,, skaldet forneden og farvet lilla på hovedet skal det nok lykkes ;-))
God fornøjelse!
tilføjet af

Ja, det..

...er en skrøne - for så vidt, at hverken klipning eller farvning af dit hår har nogen som helst indvirkning på, hvor nemt du bliver gravid!
MEN - farvning af hår er værd at overveje, både når du er gravid, forsøger på at blive det eller bare helt generelt. Langt det meste hårfarve indeholder stærke kemikalier og andet skidt, som ikke holder sig til håret, men som trænger ind gennem hovedbunden og ender i blodbanerne, hvorefter det spredes til resten af kroppen. Mange af disse stoffer er mistænkt for at være sygdoms- og allergifremkaldende, ikke blot for dog, men for dit ufødte barn.
Hvis du alligevel overvejer at farve håret under graviditeten, så find dig en miljøvenlig frisør, som arbejder med hårfarve der er så natur- og kropsvenlig som mulig.
Henna, som kan købes hos helsekostforretninger, er også en mulighed.
Klipning, derimod, skulle vidst ikke have nogen indvirkning på mulighed for at blive gravid eller graviditetens forløb...:-)
Hvis du er i tvivl, så ring og spørg din frisør!
tilføjet af

Marginalrisici

- det må siges at være en konklusion fremkommet af meget "hjernearbejde". Er meget overbevist om det er en skrøne.
Hvem forsøger at holde dig væk fra frisøren? *SS*
tilføjet af

det er rigtigt

ingen farvning mens man er gravid/ammer, kender flere der har fået det at vide. Lægens ordre.
tilføjet af

med alle de "farer"

der efterhånden bliver identificeret - undre det mig efterhånden
at jeg nogensinde har kunne blive gravid
at det har kunne lade sig gøre 3 gange
at jeg har kunnet gennemføre en svangerskab
at børnene har haft alle fingre og tæer
at ingen af dem er hjerneskadet
at de alle tre er i live og såkaldt velfungerende
Men et endnu større under at jeg har overlevet min barndom, som jo nærmest har været en dødsdrom
tilføjet af

Ja, jeg fik også

at vide, da jeg var gravid, at jeg skulle undgå at få farvet mit hår, pga. kemi i farverne. Det skulle kunne påvirke fosteret, blev der sagt,
men om det er en skrøne, ved jeg ikke.
Hej, hej
tilføjet af

Noget lign.....

Er rigtigt...
Har aldrig hørt den på den måde, men jeg ved at når man ER gravid, kan det være en dårlig ide at farve sit hår, da man ikke kan regne med at det bliver den farve det bliver farvet i, pga hormonerne..
Ved min første graviditet inden jeg vidste det, fik jeg lavet lyse striber, som så ikke var lyse da jeg gik fra frisøren, men mere grønlige...
tilføjet af

Hår og gravid

Inden jeg blev gravid har jeg været ekstrem hård ved mit hår! Farvet, klippet etc hver 3-4 uge. Har godt nok altid passet rigtig godt på det med hårkurer etc. Det tog mig 14 dage at blive gravid fra jeg prøvede så det tror jeg ikke har noget at skulle sige.
MEN når man er gravid bliver hårdt livløst og ganske fedtet det har jeg selv oplevet og mange af min veninder har også. Derfor vil jeg ikke anbefale at man får klippet en eller anden rigtig fed kort frisure, det kan udvikle sig til et mareidt.
Held og lykke med det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.