13tilføjet af

erfaringer med eks. kærester

Hej jeg er en fyr på 24 der lige skulle høre om der er nogen der har gode erfaringer med deres eks-kæreste, jeg mener med hensyn til at fortsætte et venskab.
Min kæreste og jeg gik fra hinanden for et halvt års tid siden, et meget u-dramatisk brud selvom hun fandt en anden.
jeg vil gerne fortsætte et venskab, men har lige fået mail fra hende hvor det gav en sug i maven og hun lød også meget glad for mig.
Burde vi måske ikke lade være med at have kontakt lidt endnu!!!???
tilføjet af

Væk med dem

Ekskærester er ekskærester – og venner er venner.
Hold dem adskilt og vær glad.
tilføjet af

for let

det lyder da vist lidt for enkelt, det må da kunne lade sig gøre
tilføjet af

Klart.

Det handler selvfølgelig om personlige indstillinger m.m.
Var i venner før i blev kærester? Var i fra samme omgangskreds? – har i samme omgangskreds nu? Var hendes utroskab en forståelig konsekvens af et længere forløb? Bedrog hun dig med en bekendt af jer begge?
tilføjet af

hmm

Jeg har ingen vrede rettet mod hende og ligeså fra hendes side, det er måske det der er problemet
tilføjet af

Sagtens muligt.

Selvfølgelig er det muligt, men der skal nok gå lidt tid...jeg har to ekskærester som venner.
De har ikke noget imod at møde hinanden her hos mig, vi går også i byen samme.
Det er godt hvis man kan blive vener, for hvem kender een bedre end en man har været kæreste med, og vi har jo ikke haft " dumme svin" til kærester vel❓så hvorfor ikke holde kontakten hvis man er glade for at befinde sig i hinanden selskab, men det kræver at man er afklaret, og sluppet af med de "forelskede følelser", for så gør det nok for ondt.
Gi´det tid
Hilsen Trine
tilføjet af

Hun

Var hun den ”dominerende” kræft i forholdet? – er hun det stadig?
tilføjet af

du er heldig

det var rart at høre, der er ingen af os der har kærester nu og det ville ikke genere mig hvis hun fik, men der skal nok gå lidt tid alligevel, det er nok for nemt at falde i
tilføjet af

overhovedet ikke

nej overhovedet ikke vi havde et dejligt forhold og jeg synes stadig hun er et dejligt menneske, vi skal bare ikke være kærester
tilføjet af

Kun tiden kan vise det...

Personligt har een af mine bedste venner gennem tiden da været en ex, så det kan da sagtens lade sig gøre, hvis begge er afklarede med det? Hvis man virkelig holder af hinanden, men bare ikke er forelskede mere, hvorfor så sige farvel til noget godt og dyrebart?
Min ex, som jeg desværre mistede kontakten med, da jeg flyttede til en anden by, var da en af dem, der støttede mig, da jeg nogle år senere stod alene med et barn i vente, fordi faderen smuttede. Og en af dem, jeg kunne komme til med alt, når livet var surt, eller jeg var "down-on-love", så alt er muligt, hvis hjertet er åbent for det. *S*
Men måske bør du gøre op med dig selv, hvad det egentlig er, du forventer af hende inderst inde? Måske er i på vej tilbage i et forhold, og det vil så også være alletiders, hvis det er det, i begge ønsker. Men hvis det kun er dig, der har "suget" i maven, så risikerer du at blive såret. For måske savner hun dig bare, netop som en god ven, og så er det jo op til dig, om det er det, du vil være?
I øvrigt kunne jeg da også stadig føle "sug" i maven med min ex; det, der tiltrak mig ved ham fra start af, stoppede jo ikke bare fordi forelskelsen fordampede? Så måske kan du kun finde ud af det ved at møde hende igen?
Held og lykke med det! ;o)
Knus D.
tilføjet af

hmm..

Hejsa!
..fornemmer man lidt selvmodsigelse.. ;-)
Ingen vrede, et dejligt forhold, et udramatisk brud, ingen har kærester nu hvor I tager kontakt til hinanden... og alligevel siger du kategorisk: "Vi skal bare ikke være kærester"!!! Hvis du ved det på forhånd, så er del vel ingen grund til at være bange for et venskab, eller hvad? ;-)
Knus fra Tea
tilføjet af

tid

Det bedste råd er bare at tage det stille og roligt, og lade tiden bestemme hvad der skal ske.
Hvis i har det godt sammen, så kan i blive venner, hvis i behandler hinanden dårligt, ja, så bliver i nok ikke venner, jeg er sq stadig venner med mange af mine x'er, om som de andre siger, så kender man dem jo ret godt, og hvorfor smide det væk, hvis det er muligt at lade være
- Men som sagt, ta det stille og roligt :)
tilføjet af

god erfaring

Det kan sagtens lade sig gøre! Dog er det en meget god ide, hvis I tager en lang snak og for smidt tingene på bordet.. altså nærmest indgår en aftale om at det er venskab nu, og måske en "plan B" hvis én af jer får stærkere følelser for den anden.. men pøj pøj
tilføjet af

Lyder svært

Det kommer meget an på hvordan bruddet har været. Jeg personligt har haft et meget ulykkeligt brud med min kæreste og vil slet ikke kunne holde til at bare have hende som ven. Nu var det også hende der tog alle beslutninger og mig der måtte indfinde mig med hendes lyster.
Som der er belvet skrevet længere oppe mener jeg også at ex kærester er ex kærester og venner er venner.
Jeg tror du er bedst tjent med det. Desuden er der en stor fare for at du bliver såret ved at få kontakt med hende igen. Du kunne jo let forelske dig hvor hun måske ikke gør.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.