4tilføjet af

Erfaring med elektronisk løbetræner

Jeg overvejer at købe en elektronisk "løbetræner", der blandt andet måler løbetid og distance, samt opgiver postition. Er der nogen, der har erfaringer med en sådan og evt. kan fortælle mig, om det bare ville være penge ud af vinduet at investere i den? Det er til min kæreste, som løber flere gange i ugen.
tilføjet af

Ønsker din kæreste sig en ? ..

om det er penge ud af vinduet, Jeg synes at der findes nogle teknisk spændende dimser - nogen af dem ville jeg nok bruge mere end en gang ... men hvor mange.
Prøv evt at overveje :
- Ønsker din kæreste sig en❓
- er han/hun interesseret i en elektonisk løbetræner....vedkommende løber tilsyneladende allerede uden.
- vil han/hun blive glad for den ... bruge den.
- eller vil du blive glad for at kunne se hvor han/hun løber hen ... hvis dimsen nu også kan logge ruten :-)
tilføjet af

F110 vs. W760i

Jeg selv bruger mobiltelefonen Sony Ericsson W760i med indbygget GPS, som jeg købte for 399kr + abb til 299kr i seks måneder. Jeg bruger den selv som cykeltræner med programmet "Tracker", det er godtnok strikket til løbetræning, men jeg er fuldt ud tilfreds, den dækker mine ruter på mellem 60-120km fint, så mon ikke en løber bare vil være mere tilfreds?
På den anden side har jeg en kollega, som løber meget, han er blevet MEGET glad for sin Samsung-Adidas F110 løbetræner. Den er temmelig meget mere prof end min simple mobiltelefon, så hvis din kæreste løber meget, så vil han nok være mere tilfreds med den.
Her et link til sammenligning af de 2 løsninger:
http://mobilsiden.dk/index.php?aId=6692
tilføjet af

Godt køb

Hej. Det er efter min mening en god investering hvis man løber, jeg har selv et Garmin Forerunner 205 og det har virkelig gjort meget for mig og mine løbetider, så hvis din kæreste går op i sit løb, kan han/hun kun blive glad for det.🙂
http://www.loebeshop.dk/advanced_search_result.php?keywords=garmin&gclid=CKjF9ZzPopcCFQKKMAodRTTpIwdet..
tilføjet af

Tak for det

Tak for svar. Jeg har ikke tænkt mig at holde øje med, hvor min kæreste løber hen:) Det er ikke noget han ønsker sig. Faktisk er jeg ikke sikker på, han ved, den eksisterer, men jeg tror, han vil blive glad for den, for han løber meget og på forskellige uopmålte ruter. Går ned og køber en i morgen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.