4tilføjet af

er qxl en stendød sild

internet auktionen qxl skiftede nogle måneder tilbage nyt system og på det tidspunkt solgte jeg nogen ting derinde ( ikke som storsælger) bare nogen møbler , der kom bud i læssevis ... men da jeg 1 mdr senere skulle sælge lidt andre ting og startede op på 1 krone ... wow fik jeg solhgt min flotte sofa for 49 kr ;0((( hvad er der sket❓
hvorfor er alle byderne begyndt at blive væk❓ handler du selv på qxl ?
tilføjet af

Du kunne jo have ladet være med at starte på1,- kr.

Du kunne have sat en mindstepris, ikke?
Jeg handler meget på qxl - mest som køber, men indimellem også som sælger og synes, at det fungerer fint. Hvis jeg skulle sælge en "flot sofa", ville jeg nok sætte mindsteprisen til 500,- kr. Blev den ikke solgt til den pris, ville jeg vente et par måneder og prøve igen. Hellere betale oprettelsesgebyr to gange end at lade en værdifuld ting gå for 49,- kr.
tilføjet af

sådan er det da med auktioner

Ja, jeg handler en del via qxl, både køb og salg. Tag det som en spøg. Det du sætter på er der måske bare ikke nogen købere til, og så må du ta den pris det nu kommer op i. Sådan er det da med auktioner uanset hvor man sælger sine ting. Nogen gange er man heldig og får en god pris, andre gange går det for en slik. Det samme gælder jo når man er køber. Man håber på at tingen kan fås billig, men når den højere op end man synes man har råd til stopper man jo bare. Sådan er det.
tilføjet af

QXL = fup og svindel!

Jeg handler også af og til på QXL, men kun med etablerede firmaer som udbyder varer!
Mange af de private som har varer til salg derinde har flere profiler som de kan bruge til at opbyde evt. købere!
Efter at de (QXL) har indført deres såkaldte "troværdighedskarakterer" er tingene bare blevet værre! Når dem med flere profiler har tilbagekøbt deres egne ting, så har de jo muligheden for at bedømme sig selv på troværdigheden!
Jeg indgav en klage over en sælger derinde som bevidst og i stor stil misbrugte disse regler. Det som kom ud af det var at QXL gav mig medhold og slettede den dårligst rangerende af hans mange profiler! Som om at det var straf! Han står stadigvæk som en yderst troværdig sælger, efter egne ord!
Så han sælger stadig varer, fra håndværktøj over solarier til biler... Varene er som regel sat uden mindstepris for at lokke kunder til det "gode" tilbud, men han byder altså selv sine egne varer op til hans uofficielle mindstepris!
tilføjet af

køber

kun Printer-patroner derinde for 17 kr stykket
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.