6tilføjet af

Er politiet synligt der hvor du bor og færdes?

Her hvor min mand og jeg bor ser vi dem engang imellem.....men ikke så tit som ønskeligt. Der er sket en del overfald og hærværk, men det har ikke fået dem ud af startshullerne.
tilføjet af

Der skal sgu

da lig på bordet, før end at de rykker ud til noget andet end skattefars kontroller.😃
tilføjet af

Hejsa.

Nu har jeg boet i en lille landsby uden for Århus i snart 4 måneder.
Jeg har aldrig set en bolitibil i denne landsby i den tid jeg har boet her.
Hvis man kigger på tilstanden på sjælland er det dybt godnat.
Ja, de sælger masser af hash på christiania, men der sker ellers ikke en dyt derude.
Men politiet render stadig rundt derinde og fordriver tiden mens der sker så meget vold, hårde stoffer, indbrud, hærværk, voldtægt og andre voldsomme ting alle andre steder i danmark.
Ikke at jeg holder hånden over christianitterne. Syntes de er en flok sløve hundehoveder. Men de er slet ikke farlige, som dem der render rundt på istedgade eller dem der bor i de små mørke flækker i udkandts danmark.
Hver gang der sker noget dramatisk på christiania, er det altid folk udefra der laver balladen.
Men spørger du mig, ligger politiet på lur de heeeeelt forkerte steder.
tilføjet af

Ja, politiet opererer mest de

steder hvor der kan konfiskeres kontanter, eller skrives bøder ud, da de er blevet en pengemaskine der skal fodres sammen skattefar, og resten foregår når der er sket noget, så de har egentlig ikke en praeventiv funktion.
tilføjet af

Ja ser da landbetjenten af og til

og så tager han imod en undskyldning fra "drengern", som kører rundt på deres borede Kreidler knallert eller er kommet til at skære sig på en grøn flaske fordi de i fuldskab er kommet til at smadre den på gårdspladsen.
Jo, der sker også noget herude på landet.
tilføjet af

Ja de er meget synlige

De har været så snilde at få lavet et par gemmesteder på to af hovedvejene der fører fra hvor jeg bor. Vi ser dem aldrig ved skolerne og sådan, men man holder gladeligt på dem samme bakke med frie oversigtsforhold med en radar for at samle penge ind, op til tre gange på en uge. Så synlige er de, bare ikke der hvor man fanger tyveknægte.
Ejheller ved skolerne hvor der køres for stærkt/uden sele/ikke fastspændte børn/med tåbelys/mobilsnakkende. På bakken - 3 km fra skolen, hvor der ingen sideveje er, har man til gengæld fået tre skjulesteder ved det gamle Vejle Amt (og nej - jeg er aldrig blevet stoppet der selv).
tilføjet af

INTET POLITI

Jeg bor i en ghetto i det Vestsjællandske område og politiet tør INTET gøre over for de arabere og somaliere der huserer her med deres afbrændinger af både bygninger biler og knallerter.
Så sent som søndag d. 7-11 fil jeg brændt min nye knallert af 12 dage gammel havde kørt 150 km til en pris af kr 12.500 kr + cykel 2 mdr gammel 2.500 kr. Her hvor jeg bor vil forsikringsselskaberne IKKE dække på´grund af disse muslimske vandaler.
Vi har INTET politi men en flok ynkelige promillejægere.
Jeg er en "ung" mand på 60 år der har et dårligt helbred (lunger, spatisk lammelse i højre ben og skæv ryg)og er på førtidspention. Har haft samme lejemål i lidt over 19 år. Hvis jeg ikke skal gå ned psykisk så må jeg finde et nyt lelemål. Var der nogen der hviskede "ETNISK UDRENSNING" JEG ER SGU SNART RACIST STEMMER DF FOR FØRSTE GANG VED NÆSTE VALG
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.