5tilføjet af

Er løbet kørt for Brøndby IF i denn sæson....???

Enhver der så kampen søndag mod FCM ku´ se at dette Brøndby hold er laaaangt væk fra den form og det spil som nomalt kendetegner holdet fra Vestegnen...
Den nomalt stærke defensiv blev alt for nemt lirket op, og det offensive spil var stort set ufarligt...Men er dette et problem der vil vare ved eller er BIF bare ude i et midlertidigt problem/ krise.
Det der undrede mig mest var at man selv med alle tingængelige angrebskort på banen ikke kunne spille sig frem til bare halvfarlige angreb i de sidste 30 min., for intensiteten og forarbejdet var der men foran kassen var man uskerp og uopfindsom.
Men hvilken perspektiver sætte det i udasigt for Brøndby IF i denne sæson, de har et stramt kampprogram de næste 14 dage og jeg mener at de er pisket til at vinde for overhovdet at kunne bevare forhåbningerne om at få kontakt til toppen igen!
Men var det dét for BIF´s guld drømme i år, eller er de stadigvæk en kandidat til titlen i 2006/2007.
Efter 1/3 af sæsonen er de 7 point fra første pladsen (indtaget af Byens Hold) og hvad værre er at der er 5 andre hold mellem dem og FCK.
Kommer Brøndby tilbage, eller er løbet kørt allrede nu med en placering som nr. 6 i ligaen.
Hvad tror DU ????
Mvh
Forza FCK
tilføjet af

Jeg har

heldigvis ikke begreb om hvodan BIF vil klarer sig i denne season, men jeg vil frygtlig geren takke DIG for, som FCKer, at undlade at tilsvine BIFs spillere, og omtale dem i en pæn og sober tone ... Det er man jo ikke ligefrem forvent med her på debatten.
Tusind tak - og held og lykke til alle holdene - især til FCK mod Man. U.
tilføjet af

Det tager tid?

Jeg mener FCK inden for de sidste år har fået et stort forspring, det gælder både spillere og økonomi - Men også rent klubmessigt.. Da brøndy ansatte Laudrup, blev meget nulstillet og det skulle det være starten på noget stort, desværre lykkes det ikke og nu ser det ud til at man prøver at gøre det samme under Meulensteen. Selv tror jeg ikke det lykkes og der vil gå lang tid før vi ser dem tilbage som seriøse kandidater til at representer Danmark internationalt. Derimod ser det ud til at FCK har fået bygget et stabilt hold op og har meget svært ved at se at de skulle komme til kort. De ligger nr. 1 i en svær fase med mange kampe, få angribere og uden Grønkjær. Han vil uden tvivl kunne sætte en endnu større streng under det facit at FCK har klasse når han kommer tilbage. Ailton bliver en spændende spiller og forhåbetlig får han succes - både ham selv og byen hold ser frem til mål fra hans brasilianske støvler.
tilføjet af

Selvfølgelig kommer dette indlæg

dagen efter Brøndby's første nederlag på hjemmebane, ~...kan man forvente andet?
- Vil derfor gerne glæde dig ved at skrive "Alt er tabt" og FCK vinder alle tre pokaler, samt Champions League.
*FB*
tilføjet af

Snøft FB du har så usigelig ret:)

Vi er nede i dynget
tilføjet af

Mange tak

for det sobre indlæg. Det var rart for en gangs skyld ikke at skulle se tilsvininger én masse af BIF.
Desværre må jeg nok erkende, at det bliver svært for holdet fra Vestegnen at kandidere til mesterskabet - men det vidste jeg egentlig godt fra starten.
Jeg tror, FCK vinder, men at BIF nok skal komme igen og vinde sølv.
Endnu engang tak for det pæne indlæg
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.