4tilføjet af

Er jeg forkert på den....

Hej med jer
Jeg har et problem med at min kæreste ser sin veninde, fordi jeg er jaloux på deres forhold.
De ER kun venner, men jeg føler mig som tredie hjul når vi alle tre er i samme stue.
Jeg føler jeg får alt det sure med min kæreste... en træt mand, stresset alle hans problemer med jobbet osv.
Hun får alt det sjove, han flirter med hende "for sjov" de danser til fester og sidder og roser hinanden og hele tiden snakker om hvor gode venner de er.
Jeg ved min jalousis skyldes at jeg nok ikke føler at han elsker mig så meget som jeg elsker ham, men jeg syntes nu alligevel at deres venskab er grænseoverskridende for mig
De har til lige med engang kysset hinanden til en fest, hun undskyldte, han gjorde ikke, for de lagde jo ikke noget i det, for det var bare en gamle vane, fra dengang hvor de begge var single og legede at de var kærester, når de var i byen og de ikke ville scorres af andre.....
Jeg ved det ikke.... jeg har bare svært ved at accepeter deres forhold... er det forkert???
hilsen cece
tilføjet af

Hej Cece ...

..... nej, du er efter min mening IKKE forkert indstillet !
Jeg har også en rigtig god ven ..... har haft ham igennem 15 år ......men - vi har ALDRIG kysset hinanden, aldrig flirtet med hinanden ....aldrig TÆNKT på hinanden på den måde ...... og vigtigst,- vi har altid formået at respektere hinandens kærester, således at de følte en sammenhæng med os ... og ingen tvivl om at det kun er venskab .... et dybfølt venskab,- men ikke mere !!!!
Idag er min kæreste bedste venner med ham også ... det synes jeg siger meget .....
Jeg synes at din kæreste og veninden går langt over grænsen for hvordan et venskab skal håndteres, specielt når der er kærester med ... enten på den enes side eller på begges .....
Du skal helt klart fortælle din kæreste hvordan du opfatter de forskellige situationer .... at du blir´ såret .... føler dig udenfor .... og at du gerne vil ha´ at det blir´ respekteret !
Elsker han dig for den du er .... så er han helt klart også parat til at ændre på sin adfærd overfor veninden, trække dig mere med ind i deres fællesskab, således at du føler at du kan deltage i sammenkomster med dem, uden hele tiden at skulle føle dig utryg og ked af det ....
For din egen skyld ....lad dig ikke blive ædt op af en form for "jalousi", som er urimelig, og som udmærket godt kan stoppes .... !!
Held og lykke ...
tilføjet af

Sæt nu grænser

Hvis du føler at han ikke elsker dig så meget, som du elsker ham, så er der ikke noget at gøre ved det. Prøv det af!!!!!!!
Men at han flirter er vel et behov han har for at blive bekræftiget, påskønnet, værdsat. Du skal så spørge om han bliver det af dig???
Hvis det han kalder venskab, er på den facon som du beskriver , så er det også grund til, at du forklarer hvad du anser for at være passende.
Stå fast om dine principper for hvad du synes er rigtigt ellers vil det ødelægge dine gode følelser.
Held og lykke
tilføjet af

Du er førstedamen!

Du er så påvirket af det at du finder energi til at skrive herind, så selvfølgelig er du ikke forkert på den.
Noget skal ændres. Så gælder det om at ændre det der giver det bedste resultat.
Først og fremmest er det vel ikke en løsning at sætte ham stolen for døren og nægte ham, nogensinde mere at snakke med hans veninde. De har været venner længe, og har et nært forhold. Det kan vel nærmest sammenlignes med et meget intimt søskendeforhold.
Og det er heller ikke en løsning at kontakte hende, og sætte hende ind i dit problem med dem. For et klart mål må da være at I alle tre kan være i samme stue med en følelse af, alle tre at være respekteret. Og hvis først du konfronterer hende direkte, så bliver det svært at finde en balance igen.
Men det er heller ikke nødvendigt at gå så langt. Jeg er sikker på, at din kæreste simpelthen bare ikke forstår, hvilken effekt det har på dig, at han udviser den adfærd han gør. Han har jo ikke ændret sig siden I blev kærester, så han kan have svært ved at forstå, præcis hvad der er problematisk.
Og i virkeligheden er det jo ikke deres adfærd overfor hinanden der er et problem. Du skriver selv at du føler, at du elsker ham mere end han elsker dig.
Så det handler først og fremmest om at få ham til at forstå, at han bliver nødt til at vise dig sin kærlighed tydeligere og mere konkret - at han bliver nødt til, klart og tydeligt at vise, hvem der er førstedamen!
tilføjet af

Er du sikker....

på at det er den rigtige kæreste for dig?
Synes du at han er din kærlighed værd?
Når han sårer dig, har I efter min mening et stort problem, som I burde tale om og hvis han ikke kan se problemet, så er det fordi han er blind for egne fejl, men prøv du lige at have så god en mandeven, at du tilmed kysser ham for næsen af din kæreste og fortæl du ham så at "det betyder ikke noget" og se hvad der så sker.
Venlig hilsen :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.