10tilføjet af

er det virkelig spillerne der er galt på den ??

Fodbold er det spil med flest landstrænere, og en del af dem er ansat som journalister på diverse småfallerede aviser.
Disse små konger er så vant til at de bare kan svine alt og alle til, så når der pludselig er nogen der ikke gider finde sig i deres bræk, så bryder deres verden helt sammen.
Det er da rigtigt at spillerne er højtlønnet i deres klubber, men når de tager hjem og spiller kvalkampe for deres landshold, er dem der betaler deres løn, altså klubberne, for det meste småsure, for de risikerer at få en skadet spiller hjem. Spillerne går altså mod deres klubbers ønsker, for at komme hjem og spille landskampe.
Og uanset hvad de får i løn i klubberne, så kommer de jo ikke hjem med den indstilling at det er ligegyldigt hvordan det går... for så kunne de blive i klubberne og lade være med at risikere ballade. Spillerne kommer hjem med den holdning at de vil kæmpe for Danmark og yde hvad de kan.
Og det de så får af nogle småalkoholiserede sportsjournalister er en fuldstændig useriøs sviner. De kan se deres træner blive svinet til, af folk der aldrig har spillet højere end serie 6 i FC Ubbehage.
Lige så useriøst..
Og når så spillerne siger: kære presse... i kan åbenbart kun sige negative ting, og lige meget hvad vi siger, med navn på, så prøver i at lave intern ballade, med citater fra unavngivne kilder.. det er altså ligegyldigt hvad vi siger, i skriver alligevel hvad der passer jer, i jeres småbranderter. Så find selv på noget... det er i jo gode til...
Så bliver det i journalisternes små latterlige gøgehjerner vigtigere end at kommentere på kampen... Helt ærligt, der er spillet 95 min fodbold... som man nærmest ikke kommenterer på, men fordi man ikke kan få lov at spørge Daniel Jensen om, i mixed zone, hvordan det var at se bolden gå i kassen, så bryder verden sammen for de tudefjæs af nogle drukjournalister.. Jeg kan svare for ham... Det var kraftedeme fedt..
Men selvfølgelig, hvordan skulle en journalist, hvis største præstation er at nive en kasse øl om dagen kunne sætte sig ind i det. Han er glad hvis han når på toilettet inden han tisser..
Og sjov nok, jo grovere de var inden portugal-kampen, jo mere uforstående var de bagefter.. hysteriske hunde.
Måske kan vi få den sobre tone tilbage i dansk sportsjournalistik, eller skal de ha en tur til.. jantebladet og BÆ T..
Godt brølt danske drenge.. jeg bakker jeres 1 dages boycut op 100%.. man skal ikke finde sig i alt fra en gang småalkoholiserede bladsmørere
tilføjet af

I medgang og modgang

Disse højbetalte forkælede fodboldspillere ønsker at udøve cencur. Hvor ubehageligt. De vil gerne havde positiv omtale, men ikke negativ. neagtiv omtale får dem til opfører sig som små forkælede børn. Børn hører vel til på ungdomslandsholdet?
tilføjet af

Det var

Nu ikke det de sagde de kære fodboldspillere. De sagde egentligt kun at kritik var ok, men at den skulle være berettiget. "Eksempelvis EB's Det dårligste landshold i 30 år" Tja det dårligste landshold slog altså lige Portugal på hjemmebane!!!! Jeg har ikke læst nogen dementier i aviserne! Jeg kan sgu godt forstå dem og støtter dem i deres boykot.
tilføjet af

De danske spiller

Er en flok forkælet unger, alle nyheder og aviser burde stoppe med at dække deres kampe, så må man jo se hvor længe deres sponsore bliver ved, når deres reklamer ikke vises på tv.
Men der er jo noget rigtig i hvad sporten siger, det Danske landshold har så og sige intet udrettet siden Morten Olsen blev landstræner, holdet kan ikke engang komme med til VM og EM fordi de taber de indledende runder om at komme med, sådan var det sku da ikke før morten kom til, så enten er de Danske spiller bare blevet røv dårlige eller også har de en røv dårlig træner.
Personligt gider jeg ikke at spilde min tid på det Danske landshold mere.
tilføjet af

Showbusiness og tøsefornærmelse

Hvis man befinder sig i showbusiness, som al opvisningssport er, er man afhængig af pressen. Da landsholdet ikke har fattet det, har de heller ikke fattet deres rolle. Tudekiks til de tøsefornærmede.
På den anden side, er det meget sandsynligt, at pressen har været ensidig. (jeg læser ikke sporten) Jeg håber da også at pressens reaktion vil være at koncentrere sig om andet end fodbold det næste meget lange stykke tid.
MVH
GL
tilføjet af

Kære træt

Hvor er det dog rigtigt hvad du skriver...godt skrevet.
Tak for indlægget...😉
tilføjet af

hm.. tankevækkende

censur... er når man vil bestemme hvad der skal stå i aviserne, eller vises på TV.. det er der vist ikke tale om her.. Her har man nægtet at udtale sig.. der er ikke pligt til at udtale sig endnu.. slet ikke til pressen.
Tror ikke at de har noget mod negativ omtale, som bliver holdt i en sober tone... hvor man går efter bolden, og ikke efter manden.. men det er som sædvanlig jantebladet og til dels Bæ T der slet ikke kan finde kammertonen..
Og det kan godt være du aldrig har været i mediemøllen, men jeg har selv dyrket eliteidræt, og de herrer bladsmørere skriver nøjagtigt hvad der passer dem, uanset hvad spillerne udtaler.. her har aviserne så bare fået lov til selv at opfinde nye historier helt fra bunden.. så hvem er det der hyler... må jeg gætte på du er en af jantebladets kærnekunder, dine synspunkter er forskruede nok til det...
At man er højtbetalt gør det automatisk en til skydeskive for perfide useriøse angreb... efter min mening nej.. efter din og jantebladets jantelovsmening er det åbenbart ok.
Det synes jeg er meget forskruet.. må jeg gætte på du stemmer til venstre for midten, hvor alt politik bygger på misundelse ???
tilføjet af

det er jo så der kæden er hoppet lidt af for dig

spillerne, holdet, Morten O, DBU, sponsorer har brug for pressen til at dække deres kampe... men afhængigheden går begge veje.. og når man er afhængig af hinanden er det tit en rigtig god ide at arbejde sammen.. i gensidig respekt.. og den respekt tror jeg vores fodboldlandshold har svært ved at få øje på i et stykke tid.
Det er da rigtigt at holdet ikke har spillet sig til slutrunder i 4 år... men først gang var det marginaler der kiksede, og sidste gang var det vel nogle rimeligt store personlige koks, og en lidt uheldig optræden fra en tilskuer der gjorde det ualmindeligt svært..
Så jeg er ikke enig med dig..
I elitesport generelt, er det et spørgsmål om marginaler, og i en holdsport , hvor der er et kollektiv der skal fungere, er det endnu mere udtalt..
Jeg synes faktisk vores landshold i perioder har spillet flot flot fodbold..
Og så kan jeg læse ud af dit indlæg at du ikke vide ret meget om statistik, men når et lille land som danmark igennem de sidste 30 år har været i stand til at spille sig til så mange slutrunder, så er det nærmest en overvældende præstation, langt over det forventelige.
Vi har i nogle år lukreret på at have en 2-3 spillere i ypperste verdensklasse, som har kunnet løfte vores niveau fra europæisk middelklasse op blandt dem der kom med hver gang..
Sådan nogen har vi ikke lige nu.. Det er gode spillere i europæisk mellemklasse eller for et par stykkers vedkommende europæisk topklasse.. men der er ingen i Laudrup-brødrenes eller Schmeichel-klassen.. og så falder niveaut derned hvor det er marginalerne der afgør tingene, og de er faldet den forkerte vej.
Men jeg tror også godt det danske landshold kan undvære dig, folk der kun er med når der er succes, er ikke værd at samle på... så se du lidt synkronsvømning..
tilføjet af

er det ikke gensidigt

tror du aviserne sælger flere eller færre aviser efter en god fodboldslandskamp.
Kodeordet her er respekt, eller manglen på samme.. man skal ikke finde sig i alt, selv om man er i showbizz.. de danske spillere og det danske landshold er normalt nogen af de letteste at komme i nærheden af, og den åbenhed har pressen besvaret ved at prøve at få afsat deres træner, med at omtale anonyme kilder.. pressen har selv bedt om den behandling den får.
Pressen havde en super 95 min fodboldkamp at skrive om, hvor det ringeste landshold vi har haft i 30 år, slog portugal på udebane... men man valgte at skrive om, at spillerne ikke ville snakke med pressens primadonnaer i 15 min i mixed zone.. Hvor er proportionerne.. Hvor er dementien.. var de så ringe ??
Men du behøver ikke være bange.. pressen stopper ikke med at dække fodbold.. det har den ikke råd til...
Og spillerne skal nok snakke til pressen igen.. tror såmænd bare de havde behov for at trække en streg i sandet.
tilføjet af

ved ikke med

Dig, men jeg er gammel nok til at kunne sige, at jeg har fuldt det Danske landshold, ikke i parken men på tv i snart 40 år og det er uanset om de taber eller vinner, og nej kæden er ikke hoppet af, ved godt at vi nok aldrig får et landshold som vi havde i 1984 og 1986, det kommer aldrig tilbage, men at DBU: stædigt holder fast i Morten er mig en gåde, det kunne jo være at han er skabsbøsse og ligeledes, DBU/s topchef og at de så hygger sig sammen.
Havde dette foregået i udlandet var han sku smidt på porten for længe siden.😃
tilføjet af

det er jeg også uenig i

men du kan jo tage et kig rundt på de lande der omgiver os... norge har lige så mange indbyggere som os, og kommer heller ikke afsted, de fyrer ikke deres træner..
Ryger trænerne i belgien, skotland og irland hele tiden... du kan ikke sammenligne os med tyskland, england, spanien, italien og frankrig... der er et helt andet pres.
Din skabsbøssesnak er lige så seriøs som jantebladets sportsjournalistik.. så den gider jeg ikke kommentere, den siger mest om dig som menneske.
Men du kan jo lave et lille tankekesperiment.. hvis det er en af dine optioner.
Hvor finder DBU er dygtigere, mere dedikeret, grundigere træner der i den grad brænder for god offensiv fodbold, som er ledig på markedet, som DBU har råd til at betale for, og som gider træne Danmark.
Synes jeg hørte Laudrup, som kunne have været et emne, får 26 mill. for spartak.. det er nok ca 6-10 gange så meget som dbu giver..
Så du kan få ??? Hvem ??
Skulle jo nødig være et tilbageskridt... de folk som er dygtigere end Morten Olsen koster spidsen af jetjager.. dem der er billigere er ikke nær så dygtige.. jeg tror vi har hr Olsen meget billigt, simpelthen fordi det er hans ønskejob.
Men det vil det ikke være for en Jürgen Kliinsmann, eller en Sven Göran Erikson, og det er vel sådan nogle drenge du skal ha fat i... Så prisen bliver i Laudrup-klassen.. og det er way over DBU's trænerbudget..
Jeg synes vi har en super landstræner, som arbejder med små midler og alligevel holder os i den bedste fjerdedel af europæisk fodbold, hvor vi statistisk ikke har mulighederne for at ligge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.