5tilføjet af

Er det kun mænd

der er fetichister eller har en fetich? Når jeg læder diverse indlæg, ser billeder osv. er det min umiddelbare fornemmelse, at det mest er tiltænkt mænd. Man siger jo godtnok at mænd typisk er mere visuelt orienteret ierotisk sammenhæng end kvinder, og det kan da hænge sammen med det. Men hvad siger kvinderne her? er der nogen af jer som har hvad I ville kalde fetichistiske tilbøjeligheder - altså særligt tøj, udstyr, lugte osv.? Enten som I selv har på eller anvender eller fortrækker at jeres (sex)partner bruger?
tilføjet af

Hejsa

Ja, du kunne jo evt. tage at læse min trådoverskrift! ;-)
tilføjet af

Forresten

så tænder jeg en del på min egen skedelugt!
tilføjet af

Okay

ja man kan vel godt sige det er lidt derhen ad...Omend jeg mere havde konkret ting, tøj osv. i tankerne end det mere kropslige. Men ok! Men skal detså forstås derhen, at du ikke har nogle af de fetishes eller f.eks. kan li at være frækt påklædt før og under akten?
tilføjet af

Kun kropslige, tror jeg.

Nej, det er vist kun de mere kropslige, jeg har. :-) En ting til forresten: Jeg elsker at røre og kysse, sutte og slikke min kærestes næse, eller dhåj (udtalt så man kan høre h'et og med å'et som i navneordet, å), som vi har omdigtet den til i stedet for tud! Han siger nogle gange, at jeg er lidt for dhåj-fikseret!
Ja, det er vist en ret speciel fetich, jeg har udviklet mig dér! ;-)
tilføjet af

Næ da

Min blefetish deler jeg da med min kæreste, vi tænder begge på at gå med ble, og jeg kender da en del kvinder som har en fetish som måske er lidt ude hvor andre står af
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.