9tilføjet af

Er det en god bærbar?

Hej står og skal købe en bærbar. Den skal bruges til det mest almindelige som tekstbehandling. Den skal dog også bruges til spil, og derfor er det vigtigt at der er et godt grafikkort i. Har set et tilbud på en fujitsu siemens på computercity:
Fujitsu Siemens Amilo 1630.2
Athlon 64 3000+ 512 mb ram 60 gb harddisk 15,4" wxga tft Radeon 9700 128 mb
den koster 10.000 kr
Er det ikke et godt køb til prisen??
tilføjet af

lyder dyrt!

Hejsa..
Jeg syntes det lyder rimligt dyrt..
Jeg har en Hp Pavillion som jeg er meget glad for, den kostede mig, 7.500kr i Bilka og den eneste "fejl" er at der kun er 3 timers batteri og det er ikke nok til mig - øv!
men det lyder til at den du har set på har en stor harddisk så hvis du skal bruge det er den jo god nok.
Men, medmindre den altid skal være til strøm så spør lige ´hvor lang batteritid der er på.. de siger at 2-3 timer er det mest normale.. NO WAY, nægter at tro på det, min venindes har 10 timers batteri og hun har givet 8.000kr for den og min anden veninde har 5 timers batteri!! Bare et godt råd..
Håber du finder ud af det!
Mærket, fujitsu siemens skulle forresten være godt!
MVH, Ung pige som bruger bærbar dagligt!
tilføjet af

grafikkort

Harddisken betyder da lidt, men som sagt er grafikkortet vigtigt, og har ikke set nogen bærbar, med dette grafikkort til en billigere pris...
tilføjet af

Argh!

Jeg vil blot påpege, at Fujitsu Siemens er gode til at lave vaskemaskiner og til dels telefoner, men de dur altså ikke til at lave computere.
Den computer du har kigget på i computercity er lidt dyr til prisen til dit formål.
Der er en stor harddisk, hvilket man altid kan bruge, men grafikkortet er ikke godt nok til at køre de aller nyeste spil.
Hvis du finder andre tilbud, så skal du godt nok kigge efter et Radeon grafikkort, men det skal ikke være delt grafik eller noget. Hvis du finder noget der lyder som:
ATI RADEON X800 XT / AGP 8x / 256 MB GDDR3 SDRAM / 500 MHz / VGA / DVI / VIVO 3.939 kr.

PowerColor X800XT ATI RADEON X800 XT / AGP 8x / 256 MB GDDR3 SDRAM / 2048 x 1536 / 500 MHz / VGA / DVI / VIVO 3.974 kr.

ELSA FALCOX X80 PRO ATI RADEON X800 PRO / AGP 8x / 256 MB GDDR3 SDRAM / 2048 x 1536 / 475 MHz / VGA / DVI 3.975 kr.

Club-3D GeForce 6800 Ultra NVidia GeForce 6800 Ultra / 256 bit / AGP 8x / 256 MB GDDR3 SDRAM / 2048 x 1536 / DVI 3.999 kr.

Point of View GeForce 6800 Ultra NVidia GeForce 6800 Ultra / AGP 8x / 256 MB GDDR3 SDRAM / VGA / DVI 3.999 kr.

GeCube Radeon GC-X800XTP-VIVO ATI RADEON X800 XT / AGP 8x / 256 MB GDDR3 SDRAM / 520 MHz / VGA / DVI / S-Video / Komposit Video
De er alle skide gode :D
tilføjet af

ikke helt enig

Tak for svaret.
Jeg er nu ikke helt enig med dig i at de ikke kan lave pc'ere, men nok om det. De grafikkort du skriver, er de ikke kun til stationære, kan de overhovedet bruges til en bærbar, og i så fald, må prisen jo også stige meget..
tilføjet af

Siemens

Hej du
Kan kun anbefale dig at købe Siemens, du skal ikke kun se på computeren, men også den service og garanti du får med.
Har selv købt en Siemens, og har haft brug for at få den serviceret, da der var en fejl på en eller anden komponent i den.
Fejlen var periodisk, og da de ikke kunne finde den ved service valgte de simpelthen at skifte indmaden, og jeg fik således en ny computer der dur uden vrøvl.
Mvh Søren
tilføjet af

Priser

Prøv at tjekke
www.edbpriser.dk
tilføjet af

Siemens

Har haft en Siemens vaskemaskine.
Det var noget skrammel!
tilføjet af

Amiteck og HP

Amiteck og hp er rigtige gode pc*er,men forhør dig hos kendere og pc forhandlere.Hej,og god jul.
tilføjet af

God computer.

Det er et rigtig godt mærke, det ved jeg fordi jeg kender en der har testet over 300 bærbar computer. jeg har aldrig selv haft det mærke. men jeg har fået en del erfarring efter at jeg købte en ny bærbar for ½ år siden jeg købte den ved Tdc det skal du aldrig gøre for deres bærbar er mega dårlig. Jeg fik en note lift den blev lavet 4 gange på 4 månder skærmer flækkede simpelthen, så fik jeg en ny den gjorde det samme. så fik jeg en Amitech den var rigtig dårlig fordi lyden lød adhelved til. og blæseren larmede mega meget så jeg slet ikke kunne holde ud og sidde ved computeren, så endlig fik jeg pengen tilbage fra Tdc og nu venter jeg på at få en Asus som virkelig er et kvalitets mærke, for nu vil jeg virkelig have noget der dur...nå nok om det. det eneste jeg ville fortælle dig er at fordi det er en Amd Athlon gør at den computer du her set på larmer meget for blæseren lige som min Amitech gjorde, AMD har osse et problem med at de bliver for varme.Detfor vil jeg anbefale dig at du får en med centrino arkitekttur.
Jeg ved ikke om du blev kloger af det..det er jo dit ejet valg. jeg ville bare lige fortælle dig om min erfaring...
Hvis du er i tvivl om centrino kan du læse det her.
http://www.eksperten.dk/artikler/508
http://www.eksperten.dk/artikler/507
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.