4tilføjet af

Er det chikane, når ....

en udlejer gentagende gange kommer og banker på ens dør og prøver om den er låst både tideligt og sent, kigger ind af vinduerne for at se om man er hjemme. Han standser os på gaden og er idet hele taget en meget ubehagelig mand at møde.
Vi er flere lejere hos denne udlejer der oplever dette, måske pga vi har tilladt os at klage over fejl og mangler i boligerne, bl.a. er der skimmelsvamp, ingen tryk på vandet og vi har heller ikke rigtigt haft noget varme her til vinter selv om radiatorerne har stået på fuld knald.
Denne udlejer virker rigtigt flink lige indtil man har lejet boligen og tillader sig at gøre opmærksom på at der er noget i vejen med den.
Han har også tilbudt en kvindelig lejer at hun da kunne få lov at afdrage indskudet "i naturalier".
Kan man gøre noget ved denne opførsel?
tilføjet af

slesk

skummel fyr i bor til leje hos.JA det er fandme chikane på det groveste.Han er typen der udlejer til piger,derefter at håbe på at han kan "få" noget,eller de kan lægge huslejen af.FUCK jeg hader såddan skumle fyre,de forstår ikke hvis man prøver at snakke med dem,så jeg troe kun der er een vej han kan forstå.....Så hvis du ikke selv kender nogle fyre som kan snakke med ham,så er mit crew og undertegnet klar på en snak med ham,om at begå sig overfor sine lejere.Dont worry.....ingen vold,"bare" en venlig samtale:)
tilføjet af

ja, det er chikane

En udlejer har INTET at opsøge dig for medmindre du har bedt ham komme og ordne noget på lejemålet, eller I har aftalat af andre grunde at komme.
Alternativt skal han varsle hvis han skal have adgang til boligen, f.eks. mhp. reparation, besigtigelse mhp. samme el. lign. Eneste undtagelse er akut opståede ting (f.eks. brud på vandledning).
Jeg ville skrive til ham pr. anbefalet brev, at han bedes overholde alm. conduite.
Og dernæst ville jeg sige til ham, at jeg kontakter både LLO og politiet, såfremt han ikke holder det.
tilføjet af

Der er jo........

Der er jo........noget der hedder Boligloven og Udlejerloven osv.
I har overhovedet ikke pligt til at lukke denne mandsperson ind og lad dog være med at snakke med ham.
Slå op på Google om udlejer love og bolig love osv.
😃 Held og lykke og luk døren og vinduerne
tilføjet af

PS Rina

Gå til Bolig-retten med jeres klager, der findes altså love for den slags.
I skal overhovedet ikke finde jer i noget, men gør ham til "luft".
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.