5tilføjet af

Er danskerne virkeligt så dumme??

At disse råd ikke har været tænkt på?? http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php/id-36475325.html
Hvis du er en af dem der ikke har tænkt på min 4 af disse råd så har jeg altså ikke ondt af dig hvis du mister din bolig, for så er du for dum.
og et side spørgsmål... du har et lån, men skal ikke betale tilbage.... hvor findes de ???
tilføjet af

jeg havde heller ikke drømt om

...at det engang skulle være muligt at undgå at betale sit husgæld - mod blot betale for renten af huslånet...om du udskyder eller slipper for betale gælden - det går vel ud på eet...men det er en realitet idag...
...det er historie, at nogen kommer til at eje deres ejendom - mere realistisk er det, at vi i fremtiden alle bliver lejere hele livet igennem - altså ingen private længere afdrager på huslån, ejerpantebreve og andelslejligheder - men disse ejes af enten staten eller større multinationale selskaber
tilføjet af

"Multinationale selskaber"

???
Den vending bruges typisk af den yderste venstrefløj, som hellere vil bruge hver en krone på oplevelser end opsparing.
Der vil altid være boligejere, så længe der er folk til med økonomisk sans.
tilføjet af

Den er god nok

Men den duer kun for dagpengemodtagere.
Ikke ved kontanthjælp idet man ved ansøgning om kontanthjælp skal fremvise kontoopgørelser for mindst de sidste tre måneder.
Er der trukket "mistænkeligt" store beløb ud bliver kassen i mange tilfælde smækket i da man som kontanthjælpsmodtager ikke må bruge let realiserbare penge såsom en opsparing til at betale gæld, formuen skal bruges til eget underhold så kommunen sparer.
Kommunerne er 100 % klar over at folk der bliver fyret har en opsigelsesperiode og selvklart vil bruge denne til at få styr på deres økonomi og gæld, eller hvis de har mange penge på en normal opsparing bruger nogle også at trække dem ud og gemme dem i madrassen til den første svære tid på kontanthjælp.
Jeg har selv været til "økonomimøde" hos kommunen netop hvor sagsbehandleren tjekkede mine opgørelser, der var så nogle høje betalingsposter hvor hun spurgte hvad det var, men jeg kunne ærligt fortælle hende at det var husleje.
tilføjet af

Uhyggelig tanke

med de multinationale selskaber [:*(]
Men den første store generation af husejere der købte i 60-70`rne har for de flestes vedkommende rent teknisk betalt de oprindelige låns hovedstol ud, de nyere lån der hos mange af dem er i huset når det skal sælges er blevet brugt til forbedringer såsom isolering, nye vinduer, nytbtag samt bad og køkken.
En flad villa fra 1963 der ikke er forbedret er sgu ikke mange penge værd 😃
tilføjet af

Jeg er husejer uden fast job og uden bistand

Det kommer jo helt an på hvor smart man er.
Er man grådig og dum, f.eks bare SKAL bo i byen i million-lejlighed/Hus/Villa og
tar op lån før man rent faktisk har penge, så er man sq da helt selvforskyldt.
Idioterne der tog op lån til samtalekøkkener og ferier blot på deres friværdi, betaler nu ved første kasse, jeg vidste bedre (ja det må jeg godt prale af!) ;)
Nu sidder jeg med et billig hus over sundet, og det er i fin stand til prisen, (rundt 320K Danske kroner gav jeg for det), og det er i samme stand som en Københavnervilla til 4-5M.😉Der er dog en togrejsetid mellem 1-2 timer, det er så prisen, men herregud...jeg rejste da også en time med bus da jeg boede lidt i udkanten af Hovedstaden.
En av de største problemene Danskerne har, er mentaliteten. De SKAL og MÅ bare bo på samme lille flæk, derfor forsvinder sygehus, politi og al support fra resten af landet hvor det ellers ville være helt fint at bo.
Og så har jeres stat jo gjort det helt komplet umuligt at ha hus i Danmark, selv om man har betalt for huset kontant, har kommunerne sat grådige ejendomsskatte kunstigt højt, så man betaler jo sq da flere 15-20K per ÅR for at bo i EGET betalt hus...latterligt.
Jeg betaler 3.300 SEK pr. år i skat på mit hus og ejendom som jeg ejer 100% Og bor tættere på København end I i Danmark kan komme på København i landet med tog...
Nogle mennesker bare VIL bedrages.
Mine årsudgifter inkl. Varme og strøm, vand, kloak, skrald, skat etc. er ca 30.000
og jeg behøver sq ikke bistand for at finde de penge...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.