5tilføjet af

Engelske mænd lyver på 1. date

Engelsk undersøgelse viser, at op mod 1/3 (!!) af alle mænd lyver på første date. De engelske mænd lyver især om er antallet af tidligere kærester, at de stadig bor hjemme og hvilket job og bil og interesser de har.
Ref: http://www.bt.dk/sex-og-parforhold/hver-tredje-mand-lyver-paa-den-foerste-date
Jeg forstår ikke man(d) lyver på 1. date, hvis man vil et seriøst forhold. Selv har jeg da aldrig løjet på første date?
Hvad siger I kvinder, lyver danske mænd ligeså meget på en første date?
tilføjet af

ja og især

lyver de om hvorvidt de er single eller ej, alt bare for at få komme i trusserne på dig. det er engleske mænd i en nøddeskal, så har jeg dog oplvet danske der er ærlige hvis man spørger ind til det, men aldrig engelske
tilføjet af

De skal jo dække over alle de mangler de har

i forhold til nordiske mænd, der ikke har disse mangler.
tilføjet af

lidt

Det eneste tidspunkt hvorpå jeg nok ikke siger hele sandheden, er nok hvis spørgsmålet kommer om jeg mener at der kunne være noget seriøst igang imellem hende og mig.. Så hvis jeg er liderlig, så har jeg det med at forklare jeg ikke udelukker muligheden, også selvom jeg ved med 90% sikkerhed at jeg ikke er interesseret i hende for mere end sex.
tilføjet af

Det gør

både danske mænd og kvinder. Nu har jeg aldrig datet en mand, men de kvinder jeg har datet har ikke været helt ærlige, især en holdt sig ikke til sandheden, hvilket hun heller ikke gjorde senere i vores bekendtskab. Og dermed røg det forhold over bord.
tilføjet af

Naturligvis gør nogle mænd det

... det gør nogle kvinder også. Har læst en om undersøgelse, hvor det viste sig, at i løbet af en såkaldt speeddate, løj både mænd og kvinder i gennemsnit 3 gange i løbet af 10 minutter, så velkommen til virkeligheden ... Ha, ha ...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.