4tilføjet af

Engelsk fodbold på retur?

Hvad sker der med engelsk fodbold for tiden??

Både i ude i Europa og hjemme i England ser det værre ud for engelsk fodbold, end det længe (hvis nogensinde?) har gjort. Hvis vi starter med CHL, så røg de to Manchester-klubber jo ud allerede i gruppespillet (!!). Derudover så er Arsenal på vej mod at gøre dem følge efter den klart ringeste præstation af alle hold i de første fire kampe af 1/8 finalerne, og Chelsea er på en svær opgave mod Napoli, som er rigtig godt kørende for tiden, eftersom de blandt andet var med til at slå Manchester City ud før jul. Det ville i hvert fald ikke overraske mig, hvis kvartfinalerne bliver helt uden engelsk deltagelse! ??

Europa League betyder selvfølgelig ikke lige så meget for mange hold, men alligevel røg Tottenham og Fulham allerede ud i gruppespillet. Stoke fik klaret sig videre fra en forholdsvis svær gruppe, men ser ud til at ryge ud til Valencia.

Mht. Premier League er der meget lidt forskel på holdene, og man kan selvfølgelig diskutere om det er bund- og midterholdenes fortjeneste, eller om det er mangler hos topholdene. Jeg er desværre tilbøjelig til at mene det sidste, efter at have set hvordan de gang på gang kommer i problemer - især på udebane. Hvis der er to-tre hold, der har gjort det nogenlunde okay i PL (Manchester City, -United og Tottenham), har de til gengæld skuffet fælt i Europa.

Hvad mener I? Kan de engelske klubber være tilfredse, når de stiler efter at være de bedste i verden? Og er engelsk fodbold på retur, eller rejser de sig over de næste par sæsoner?
-Manutd88
tilføjet af

Ja, det har kineserne også overtaget

så det kan blive kulturberiget.
tilføjet af

Engelsk fodbold på retur?

Hvad kan man ellers forvente når arabiske sheiker og russiske rigmænd har købt alle klubberne ?
tilføjet af

Engelsk fodbold på retur?

Hvad kan man ellers forvente når arabiske sheiker og russiske rigmænd har købt alle klubberne ?

Men nu er det jo trods alt ikke dem som fiser rundt inde på banen, og går mere op i om håret sidder end at spille fodbold, så mon ikke det fodbold blot er noget overvurderet opreklameret overbetalt lort, og som min far altid sagde så burde de da have penge nok til at hver mand fik en bold, så de var fri for at rende efter den samme bold, allesammen. 😖
tilføjet af

Engelsk fodbold på retur?

Klub fodbolden i England skal helt sikkert nok klare sig og de kommer stærkere tilbage næste år. Desuden så kan Chelsea ende med at vinde CL med en god portion held.
Landsholdet mener jeg er i mega krise. De unge spillere får ikke chancen på de store hold da man er tvunget til at vinde samtlige kampe og har ikke den mindst tid til at eksperimentere
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.