5tilføjet af

Endnu en løgn fra Anders Fogh.

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=4066184:fid=11818/
Det offentlige skulle blive billigere?
Der er snak om nedskæringer, hvilket betyder at, servisen for den enkelte borger bliver betydeligt forringet. Det er ikke det samme som at noget bliver billigere. Som f.eks sodavandsprisen el andet.
Når noget bliver billigere er det f.eks prisen på en l. benzin falder. Det er stadig kun en l. benzin. I Foghs udtalelse til det danske folk er det slet ikke dette, der er tale om. Det er reelle serviceforringelser der er tale om.
tilføjet af

Han holdt ikke sit løfte !!!

Da Anders Fogh kom til, var det blandt andet på LØFTET om et fald i VÆKSTEN af udgifter på det offentlige område !
Men hvad er der sket, - jo, VÆKSTEN i det offentlige er tværtimod blevet ØGET hver eneste år Fogh har siddet ved mangten. Og i år har, som alle ved, HELLER IKKE været nogen undtagelse !
Efterhånden begynder man at føle sig lidt til grin, så jeg er helt enig med dig !!!
Mange hilsener,
Kim
tilføjet af

1 l benzin

koster 10 kr. 1 l benzin er beligere når den koster 9 kr. Meeen, man skal stadig bruge 1 l benzin. Denne skitsering af det offentlige, ville svare til billigere offentligt sektor.
tilføjet af

Du har ingen.

Belæg for at påstå at det er usandt det Anders Fogh udtaler!...... men du er jo selvfølgelig Rød, og derfor har du din egen agenda, ligesom "Pædagokkerne" der påstod at de var ramt at nedskæringer....... hvilket jo også viste sig at være en narrehat!.
tilføjet af

Det er forkert

Det er ganske enkelt ikke rigtigt hvad du skriver. Under den forrige regering kunne væksten i det offentlige forbrug snildt være 1-2 % om året, mens den i de seneste 3 år har været hhv. 0,5 %, 0,25 % og 0,2 %.
Så jo, væksten i det offentlige forbrug er aftager - ganske markant endda.
tilføjet af

Pædagogerner

er sku da ramt af store nedskæringer. Det ved enhver der har børn sku da.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.