4tilføjet af

En rekordstor bøde på i alt 30.000 kr.?

Ved godt der er hakket i køddet op til flere gange her på SOL, men når Oksekød Engros kun får en bøde pålydende 30.000,- kr. griner jeg sgu!
Her er tale om intet ringere en hele 75.000 tons gammelt kød og kæmperejer, og hvis man kun bliver pålagt at skulle betale en så lille bøde som 30.000,- kr. kan det jo betale sig at fortsætte den indbringende forretning.
- Hvis Oksekød Engros f.eks. tjener en flad 20'er pr. kolli af 10 kg, hvad kommer du så frem til?
Ud over de 30.000 kr. i bøde fik Sorø-virksomheden også et påbud om at fremsende et egenkontrolprogram for, hvordan virksomheden fremover vil skille sig af med gamle varer C",)
- Sæt dig i Sorø-virksomhedens sted, så ville du sandelig også grine af myndighedernes myndighed.
Kødet er spist, så "Velbekomme" og god jul.
*FB*
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=4136684/
tilføjet af

Av,

det gjorde aligevel ondt, skulle have brugt de 30.000,- til julegave til fruen , så nu må han tage penge fra kontoen til arbejdsløn, er derfor nød til at antage arbejdere fra Estland, Polen eller måske Kina. Det skulle jo nødigt gå ud over levestanden. Har jo brugt alle afskrivningsregler, skal jo også tænke på sig selv !!!!!!!!!!!
tilføjet af

det er

for lille en bøde 300000 kr hade været noget firma ku ha mærket.
hvor meget han har måske ikke allerede tjent på at sælge gammelt kød
tilføjet af

Størrelsen er i orden

Hvis fortjenesten konfiskeres samtidig, men det er vel ikke tilfældet.
Det er svært at finde en god grund til at ændre på forholdene.
tilføjet af

Sindsygt

"Forureneren" bør betale så meget at det ikke kan betale sig og evt. få indraget tilladelse til at sælge den slags vare.
Det er utroligt at man ikke tager problemet mere alvorligt. Tror man er så godt forvænt med fødevaresikkerhed at folk glemmer at værdsætte hvad de har.
Her i mit land findes der et lortelaboratorium på hvert andet gadehjørne fordi folk har så meget tyndskid pga ringe fødevarerkvalitet. Man tager rutinemæssige orme og parasit kure hvert halve år. Alligevel rammes man af alvorlige maveproblemer hver anden måned, mange har nyreproblemer og alt skal koges og decinficeres i klor osv osv osv
Problemerne med disse kødvirksomheder og Anders Ands nedprioritering af fødevarekontrollen, illustrere meget godt hvor hurtigt man kan sætte noget ganske givet over styr.
1-2-3
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.