8tilføjet af

En and på afveje

En and går ind til slagteren og spørger "har i majs?"
"Nej" svarer ekspedienten. Dagen efter kommer anden igen og spørger "har i majs?" Ekspedienten svarer igen høfligt "Nej". Anden trasker ud igen. Men kommer atter tilbage 3.dagen og spørger "har i majs?"
- Ekspedienten farer op og råber "Nej - og hvis du kommer tilbage igen og spørger, sømmer jeg dine fødder fast til gulvet!" Anden skynder sig ud, men kommer tilbage på 4.dagen. Ekspedienten afventer og anden spørger så "har i nogen søm?" - "Nej" svarer ekspedienten. "Har i nogen majs?" spørger anden.
Ti-hi
tilføjet af

:-)

:-) :-) ja den er *
tilføjet af

Lad det dog ikke

...... være mig han snakker om, sagde jeg til mig selv, den
gang jeg så overskriften. ;-) Herlig joke! Har hørt at man altid
skal starte dagen med et godt grin, og det har jeg så fået lov
til nu. ;-D Mange tak!
Kajsa
tilføjet af

flere af dem tak

Det var en god joke - kom med flere i samme stil tak.
tilføjet af

Tak for...

et godt grin, kom bare med flere, hvis de er lige så sjove.
:-)
tilføjet af

To blondiner

havde begge købt en hest. De stod og drøftede, hvordan de skulle kende forskel på dem. De klippede så halen af den ene, men den voksede jo ud igen. Så foreslog den anden, de kunne klippe manken på den ene. "Den vokser også bare ud igen" replicerede den anden. "Er den hvide ikke også en smule højere end den sorte?"
ACE
tilføjet af

den var kraftedme go......

-det ville være en ret stor fornærmelse hvis man sagde denne til en buttet kvinde."jeg ville ihvert fald nødig se mit (spejl billedet) i den vits!!!
"men jeg syntes at den var "hamrer" go´!!
glædelig jul:-)
tilføjet af

PLING!

Manden var ved at rense haglgeværet, da den gravide kone kom hjem fra gynækologen i yderst ophidset tilstand og råbte: VI SKAL HAVE TRILLINGER!
BANG!!! geværet gik af, da manden tabte det på gulvet af lutter overraskelse, og haglene ramte konen i maven. Ambulancen blev i hast tilkaldt og konen kørt på skadestuen, hvor lægerne gudskelov fik reddet situationen og pillet haglene ud.
Dvs. alle hagl på nær 3, som stadig befandt sig i de 3 fostre. Meldingen fra lægerne var dog, at der intet var at frygte; haglene ville med årene komme ud ad naturlig vej.
Konen fødte så trillingerne - en dreng og to piger - der voksede op og i de første mange år intet mærkede til haglene. Først da børnene var 5 år, kom den ene pige rendende ind til sin mor: Mor, Mor, der er noget galt; det sagde PLING, da jeg tissede, og så kom der et hagl ud???
Moderen beroligede pigen og fortalte historien, hvorefter de så ikke hørte mere til den sag før 5 år senere, hvor det gentog sig med den anden pige under et toiletbesøg. Hun fik samme historie og alle glemte igen alt om det.
5 år senere kom den 15-årige dreng så løbende ind: Mor, Mor, der er sket noget forfærdeligt! Ja, ja, sagde moderen, jeg ved det godt, det sagde pling, da du tissede, og så kom der et hagl ud?
NEJ, NEJ, slet ikke, udbrød den fortvivlede dreng, jeg sad på trappen og onanerede OG SÅ SKØD JEG HUNDEN!!!
;O) Deci
tilføjet af

Ha ha

Den var sjaw... lol
Den med anden er fra en reklame hvor en pige fortæller den med en meget skinger stemme
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.