16tilføjet af

En af venstrefløjens og de radikales yndlinge er vendt tilbage

En af danskerne som bleve reddet ud af Libanon viste sig ganske vist at være udvist, men hvad gør det. Nu kan han berige Danmark en gang til!
Gad vide hvordan det går med undersøgelsen af de tusindvis af danskere som holdt ferie i Hitzbollahland. Stod de til rådighed for arbejdsmarkedet?
"Racheed Lawals drabsmand, Ahmed Abdullah Abou-Chaker, er måske kommet til Danmark, da dansk-libanesere i sommer blev evakueret fra Libanon.
Ifølge TV2 er den nu 31-årige palæstinensiske Abou-Chaker kommet til Danmark fra Libanon via et fly fra Cypern den 22. juli.
Han var ellers blevet udvist fra Danmark for bestandig, efter han i 1997 blev idømt 12 års fængsel og udvisning af Danmark.
»Han skulle angivelig være kommet hertil med et evakueringsfly fra Libanon«, siger kriminalinspektør ved Københavns Politi Per Leo Jepsen til TV 2 Nyhederne.
Der har tidligere været tale om, at to andre ellers udviste palæstinensere kom til Danmark med den flygtningestrøm, der opstod på grund af krigen mellem Israel og Hizbollah.
Med Racheed Lawals drabsmand kan der således være tre udviste, der er kommet tilbage til Danmark.
Ifølge TV2 har den udviste drabsmand boet hos sin familie i Vollsmose og i Sverige, efter han ankom til Danmark. Ingen i familien vil dog bekræfte, om manden har opholdt sig i landet eller fortsat er i Danmark."
tilføjet af

som du dog kan vrøvle

:-).. jeg er vel venstre-orienteret (jeg i hvert fald ikke DFer) og jeg er ikke begejstret for at udviste kriminelle vender tilbage.
tilføjet af

Du er ubeskriveligt naiv

Det er det bedste jeg kan sige om dig!
tilføjet af

så siger jeg

pkt 1 : tak
pkt 2 : det er fordi du ikke kender mig, og havde du gjort det. så ville du vide at jeg har mange gode kvaliteter.
tilføjet af

stop dæmonisering

På trods af din meget detaljerede research, må man blot konstatere at din verden er ufattelig fattig. Eder kan blot have ondt af en stakkels sjæl som dig. Får du et kick hvergang du sviner venstrefløjen, de radikale og over en bred kam diverse flygtninge til???.
Dit budskab er jo ikke at lægge afstand til Lawals morder, men at lægge afstand til andre mennesker og håbet om en dialog...
Hvor blev samtalen af i din verden - proklamationer har jo helt taget styringen i dit liv...
tilføjet af

hvorfor fanden kan du aldrig finde ud af

at deltage med dit gylle første gang emnet er oppe.
Det er hele tiden og konstant du opretter tråde på emner, som for vi andre er passé.
tilføjet af

lady-in-red

er hun demoniserende jvf. din hjerne?
tilføjet af

er du smagsdommer?

SÅ LUK RØVEN.
tilføjet af

I Venstreorienterede svinehunde.

Kan man vel ikke lægge afstand nok til !... i tabere har vel den største skyld i "den vellykkede integration" af de mange kulturberigere fra de Muslimske lande !....... eller hvad ?.
tilføjet af

hmmm

det har vi vel - det kan jo ikke tilskrives jer DFers usandsynlige kristne og medmenneskelige menneskesyn.
tilføjet af

ALT....

Som i Røde ikke sympatiserer med synes i jo skal være passe'.......... men i tror sgu da ikke i får lov til at ødelægge Danmark i stil med det i allerede har opnået, i fred uden modstand?..... så stop det sædvanlige klynkepis i Røde altid kommer med når i bliver modsagt.
tilføjet af

Nej.

For hvis vi bestemte alene var der ingen problemer....... så var der blevet sat krav fra begyndelsen af indvandringen af "kulturberigerne" fra de Muslimske lande, og ikke den valne holdning de Røde lagde for dagen overfor de Muslimske kulturberigere!.
Indvandrer fra andre kulturer der ligger fjernt fra den Danske er ikke noget nyt, det skete i stor antal i 70'erne...... uden problemer...... så i dag siger jeg "hellere 50 Vietnamesere som nabo, end 1 Muslim i nabokomunen!"
tilføjet af

hvor mange

muslimer kender du, sådan rent personligt?
Jeg kender en del, og de er faktisk meget vel intergreret, og tager afstand for Islamisterne.
Det kan godt være at du mener ligesom "forklaringen" at jeg er hammer naiv,jeg mener så tilgengæld at I ikke er gode til at se individet, men kun kan se een stor masse.
PS: asiater er nok de største racister jeg har mødt...
tilføjet af

nu gør du det igen

slår alle over een kam. Jeg har ikke spor imod at blive modsagt...det er ligesom en nødvendighed for at debattere. Og kjeg hverken klynker eller piver.
Hvis jeg skla kaste mig ned på det debat niveau, så ville jeg sige:har i Sorte ikke bedre argumenter end at vi Røde piver og klynker???? Vorherrebevars.
tilføjet af

Jeg tror gerne at du har gode kvaliteter

At være naiv er ikke ubetinget et skældsord.
tilføjet af

Hvorfor svarer du når det er passé?

Det samme emne kommer op adskillige gange. Der er ingen der tvinger dig til at læse indlæggende, men du har vel ikke andet at lave?
tilføjet af

korrekt

jeg foretrækker nu også : god-troende. C",)
Jeg tror på det bedste i mennesker indtil de selv beviser det modsatte.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.