5tilføjet af

En øde ø

Lidt inspireret de seneste indlæg af fantasier om at være nøgen, så er min ultimative fantasi en uge på en øde trope ø, a la Robinson øerne helt uden en trævl på kroppen... det kunne være dejligt!!!
tilføjet af

jeps vi mangler

godt nok lidt varme herhjemme. Ja men der måtte meget gerne være andre mennesker, en nudist/sex ø ville være perfekt, der er ikke noget bedre end at dyrke sex i det fri gerne med risiko/chance for at blive opdaget
tilføjet af

Så har vi to da

noget til fælles! Sex i det fri er en fantastisk oplevelse når man i en lysning eller et andet sted véd at man ikke bliver opdaget. Men det er nul og nix i forhold til at gøre det hvis man IKKE ved om der er nogen der lurer. Utrolig pirrende og sindsyg frækt - jeg savner allerede sommeren.
tilføjet af

Masser af plads

Hejsa
Vol bare lige nævne at jeres fantasier er noget af det nemmeste at udleve her i Danmark, hvor vi har så mange km. kyststrækning som vi har.
Dyrker selv det nøgne på en øde strandbred sammen med min kæreste. Vi finder et øde sted, slår os ned, bader, griller, drikker koldt hvidvin, elsker i sandet eller vandet, overnatter og tager hjem igen næste formiddag. Det kan sagtens lade sig gøre hvis man gider bevæge sig lidt væk fra offentligheden. Kom bare i gang og held og lykke med det.
Torben
tilføjet af

og også

når man ved at der er nogen der smugkikker (læs Houstrup strand - det skete i sommers for os :-) kanon frækt) ja vi kan slet ikke vente, denne sommer var alt alt for kort. Håber at vi møder dig/jer "tilfældigt" det kunne være fedt.
tilføjet af

Sexet opfordring

Skal man føre sig frem på stranden så iklæd dig et stort stykke klæde der vikles om livet og går helt ned til fødderne som en lang nederdel (lidt ligesom en Hawaii kvinde) og så skal du ellers være topløs. De giver opmærksomhed!!! :-)
Det er herligt at slippe brysterne fri på den måde!!! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.