10tilføjet af

EM-guld i håndbold?

Jeg tror de danske håndboldkvinder kan gå hen og overraske med en sejr i håndbold EM. Grunden til dette er at selv om de er rimelig gode, så har de også heldet på sin side. Det bliver det afgørende.
Hvad mener I?
tilføjet af

Tjaaa...

Vil det være så overraskende hvis vi vinder?
I starten ville det, men efter at vi idag har slået Ungarn (som er storfavoritter) kan det vel ikke overraske nogen hvis vi vinder EM.
Personligt er jeg i tvivl, men jeg tror på en finaleplads, da vi slår Rusland sikkert. Dog tror jeg, desværre, at Norge er for stærke.
Men jeg har taget fejl før ;-)
Glædelig jul & godt nytår.
tilføjet af

enig

Det gir jeg dig helt ret i. De har ikke spillet ret godt, men det er som om at de ikke spiller bedre end det er nødvendigt, og desuden så har jeg også set de andre hold og de kan alle slås af vores piger.
Desuden så spiller pigerne også bedre og bedre for hver kamp... eller sån plejer det at være....
tilføjet af

Guldet får U

Ngarn da de i deres semifinale slår Norge,Danmark kommer sikkert i finalen,da jeg tror de slår Rusland,men Ungarn på hjemmebane i en EM finale,der er de sgu stærkere end idag.
For satan hvor har vi danskere nogle rigtige gode Målpiger,så måske jeg tager fejl og at vi slår de Ungarer i EM finalen.
tilføjet af

DK heldige med stolpeskud

DK har spillet som r*ven af 4. division hele turneringen, med undtagelse af 2. halveg mod Ungarn, det var den højeste klasse.
DK har derimod været YDERST heldige med stolpeskud fra modstanderen. Jeg sad i en anden kamp og talte stolpeskud, det endte vistnok 13-1 i dansk farvør (altså 13 stolper fra modstandren og kun en enkelt fra Danmark), og samme trend har der været i de andre kampe.
Jeg havde egentlig håbet at Ungarn havde straffet det dårlige danske spil, men istedet blev ungarerne selv præget af nerver mod slutningen, som sædvaligt kunne man fristes til at sige..(øv).
tilføjet af

Så er håndboldpigerne i finalen

Håber de har heldet med sig nu er de i finalen. Håber de slår Norge, men det bliver nok en hård kamp.
tilføjet af

Superfinale!

Dersom Norge spiller like bra som vi gjorde mot Ungarn i gårdagens semifinale (44-29!!), er det ikke et landslag i hele verden som står oss. Men semifinalen var et eventyr, absolutt spitzeklasse av samtlige spillere. Dagens finale mot våre gode naboer i sør er et helt nytt kapittel mot et lag som har vært norges erkerival de siste 10 årene. Danmark kommer dessuten ALDRI til å kollapse på samme måte som Ungarn gjorde i semien, så dette blir close race, det føler jeg meg rimelig sikker på. Et annet poeng er jo at mange av jentene spiller og trener sammen i de danske og norske ligaene. Dette innebærer at spillerne kjenner hverandres kvaliteter og evt svakheter.
Mitt tips: Norge spiller disiplinert i forsvar og kontrer danskene i senk. Vi vinner til slutt med fem mål. Uansett - lykke til!
God jul og godt nytt år!
tilføjet af

nesten riktig

vi vant med to mål. men gud, så glad jeg er:*)
tilføjet af

Ingen superfinale, men dog...

Herre min, hvilken fantastisk coach danskene har i Jan Pytlick! Danskene spilte jevnt, som vanlig, mot en presumtivt bedre motstander. Pytlick gjorde alt riktig mtp taktikk, fikk ned tempoet og nektet Norge kontringer og raske mål. Dette lover bra for framtida - både for Norge og Danmark!
tilføjet af

Et retfærdigt...

...finaleopgør. Norge fortjente guld. Gennem hele EM-slutrunden har de norske piger været de bedste - og de kønneste.
tilføjet af

Jeg fik ret ;-)

Jamen dog!... Jeg fik jo ret.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.